- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Aklina kotu seyler getirme canim. Bol bol dua ve pozitif enerji. Umarim bebegin seninle olur. İnşallah hamile olursun.Kizlar merhaba nasilsiniz? Gecen ay yasadigim kimyasal gebelikten sonra dongum sanirim degisti. Adetin 19. Gunun de yumurtlamam gerekirken 13. Gun de ovulasyonum gerceklesti. Ertesi gunde ovu testinde koyu olan cizgi siliklesti. Sanirim yumurtam catladi. Calismalari yaptik artik takdir allahin. 2 gundur kasiklarim da ara ara batma var. ve gecen ay ki sari fosforlu akintim az da olsa gelmeye basladi. Gecen ay da bu durumu yasayip kimyasal oldugu icin endiseliyim. Allah hepimize saglikli hamilelik ve bebisler nasip etsin.
Belkide oyledirben regli yaklaştıgında koyulaşınca hamileliği gösterdiğini biliyordum yumurtlama sonrası hemen koyu gösterdiğinde hemen hamileliği gösterdiğini bilmiyordum bi kaç gün sonra tekrar denicem o zaman.
Hahaha yasasiiinn bu ay en az uc dort hamis olacak kesinKizlar merhaba nasilsiniz? Gecen ay yasadigim kimyasal gebelikten sonra dongum sanirim degisti. Adetin 19. Gunun de yumurtlamam gerekirken 13. Gun de ovulasyonum gerceklesti. Ertesi gunde ovu testinde koyu olan cizgi siliklesti. Sanirim yumurtam catladi. Calismalari yaptik artik takdir allahin. 2 gundur kasiklarim da ara ara batma var. ve gecen ay ki sari fosforlu akintim az da olsa gelmeye basladi. Gecen ay da bu durumu yasayip kimyasal oldugu icin endiseliyim. Allah hepimize saglikli hamilelik ve bebisler nasip etsin.
Aklina kotu seyler getirme canim. Bol bol dua ve pozitif enerji. Umarim bebegin seninle olur. İnşallah hamile olursun.
Belkide oyledir
Hahaha yasasiiinn bu ay en az uc dort hamis olacak kesin
Hadi inşallah, olacak olacak olacak!pozitif ol. Guzel yemekler ye, guzel sarkilar dinle, suslen, kendini iyi hisset, romantik ol :) ben bu ay boyle yaptim.
Regl kaç gün var canimMerhabalar arkadaşlar biz de bebek istiyoruz bu üçüncü ayımız olacak inşallah olur kasık ağrılarım var çok:/
Regl kaç gün var canim
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@tontikto
@kanikey
Drottine Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
@ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
@mavimli Bat 2 Eylul
pass Bat 2 Eylul
@casun Bat 5 Eylul
@gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
@Tuanam21 Bat 10 Eylul
Homely_angel Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
@Pokahontass Bat 14 Eylul
@ardaemre Bat 19 EylulEylul
Listemizin guncel hali kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum
Ateş ölçümü yapamadım bu ay inceliklerini bilmiyorum ama 2 sabahtır bende üşüyorum. havalar serinledi.belki o etkili olmuştur.Veson benim ates iyice sacmaladi. Bu degerlerle kesinlikle hamilelik yoktur bence. Sabaha karsi soguk oluyor usuyorum desem sanmiyorum etkisi olacagini. Bu ay da fos sanirim. Daha 8 gun var adete ama bu atesle zor.
Zamnetmiyorum canim ya, yine de hayirlisi bakalim.Ateş ölçümü yapamadım bu ay inceliklerini bilmiyorum ama 2 sabahtır bende üşüyorum. havalar serinledi.belki o etkili olmuştur.
hayırlısı olsun canım. inşallah düşündüğün gibi olmaz. bebeğin seninledir inşallah.Zamnetmiyorum canim ya, yine de hayirlisi bakalim.
canım benimde öyleydi. yazanlara göre östrojen hormonu bu akıntıyı salgılamamızı sağlıyormuş. ben daha yeni hormon testi yaptırdım. normal çıktı. düşükten kaynaklanıyor olabilir. ama ovulasyondan çok kısa sure önce ostrojen pik yapıyor ve lh hormonunu harekete geçiriyormuş. buna odaklanma. herşey yolundadır inşallah. zaten eger problem devam ederse bir dahaki reglide hormon tahlillerini yaptıracaksın. dalgalanmalar zaman zaman olabiliyormuş.Kizlaaarr 12.gunumdeyim bende normalde olmasi gereken hani gunde azcik bir akinti olur ya o bile yok bu ne boylee
Tatlım kürtaj olduğun için düzenin daha tam oturmamış olabilir, gayet normalKizlaaarr 12.gunumdeyim bende normalde olmasi gereken hani gunde azcik bir akinti olur ya o bile yok bu ne boylee
Biraz icim rahatladi tesekkur ederimcanım benimde öyleydi. yazanlara göre östrojen hormonu bu akıntıyı salgılamamızı sağlıyormuş. ben daha yeni hormon testi yaptırdım. normal çıktı. düşükten kaynaklanıyor olabilir. ama ovulasyondan çok kısa sure önce ostrojen pik yapıyor ve lh hormonunu harekete geçiriyormuş. buna odaklanma. herşey yolundadır inşallah. zaten eger problem devam ederse bir dahaki reglide hormon tahlillerini yaptıracaksın. dalgalanmalar zaman zaman olabiliyormuş.
Tesekkur ederim canim ama kurtaj olmadim bes haftalik diye yine de duzenim degismistir tabi napalim bekleyip gorucemTatlım kürtaj olduğun için düzenin daha tam oturmamış olabilir, gayet normalbenim 3 ayda ancak normal düzenîne gelmişti...
Evet tatlim cikabilir gec dollenmede cikmaz ama denemelisingünaydın canlar benim de bat 27 bişe kalmadı sanki sizce idrarda çıkarmı sonuç test yapmaya korkuyorum biraz daha bekleyeyim mi çatlıcam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?