Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aklina kotu seyler getirme canim. Bol bol dua ve pozitif enerji. Umarim bebegin seninle olur. İnşallah hamile olursun.

ben regli yaklaştıgında koyulaşınca hamileliği gösterdiğini biliyordum yumurtlama sonrası hemen koyu gösterdiğinde hemen hamileliği gösterdiğini bilmiyordum bi kaç gün sonra tekrar denicem o zaman.
Belkide oyledir
Hahaha yasasiiinn bu ay en az uc dort hamis olacak kesin

Merhabalar arkadaşlar biz de bebek istiyoruz bu üçüncü ayımız olacak inşallah olur kasık ağrılarım var çok:/

Veson benim ates iyice sacmaladi. Bu degerlerle kesinlikle hamilelik yoktur bence. Sabaha karsi soguk oluyor usuyorum desem sanmiyorum etkisi olacagini. Bu ay da fos sanirim. Daha 8 gun var adete ama bu atesle zor.

Hamile olanları tebrik ediyorum. Beklyen bizlerede Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşAllah

Veson benim ates iyice sacmaladi. Bu degerlerle kesinlikle hamilelik yoktur bence. Sabaha karsi soguk oluyor usuyorum desem sanmiyorum etkisi olacagini. Bu ay da fos sanirim. Daha 8 gun var adete ama bu atesle zor.
Ateş ölçümü yapamadım bu ay inceliklerini bilmiyorum ama 2 sabahtır bende üşüyorum. havalar serinledi.belki o etkili olmuştur.

Kizlaaarr 12.gunumdeyim bende normalde olmasi gereken hani gunde azcik bir akinti olur ya o bile yok bu ne boylee

Kizlaaarr 12.gunumdeyim bende normalde olmasi gereken hani gunde azcik bir akinti olur ya o bile yok bu ne boylee
canım benimde öyleydi. yazanlara göre östrojen hormonu bu akıntıyı salgılamamızı sağlıyormuş. ben daha yeni hormon testi yaptırdım. normal çıktı. düşükten kaynaklanıyor olabilir. ama ovulasyondan çok kısa sure önce ostrojen pik yapıyor ve lh hormonunu harekete geçiriyormuş. buna odaklanma. herşey yolundadır inşallah. zaten eger problem devam ederse bir dahaki reglide hormon tahlillerini yaptıracaksın. dalgalanmalar zaman zaman olabiliyormuş.

Biraz icim rahatladi tesekkur ederim

günaydın canlar benim de bat 27 bişe kalmadı sanki sizce idrarda çıkarmı sonuç test yapmaya korkuyorum biraz daha bekleyeyim mi çatlıcam meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…