• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar merhaba nasılsınız? Bayadır foruma girmek istemedim. Bebek fikrini kafamdan atmak için...bu ay ilk defa erken yumurtladım ben...19unda olması gerekirken 17sinde tesadüfen ovu testine baktım, o tarihe kadar hiç bakmamıştım. Biranda çift çizgi çıktı, sonraki günlerde silikleşti.14ünde, 17sinde ve 19unda ilişki oldu. Buara eşim şhirdışına flnda gitti, çok yoğun daha ds olmadı. Umarım tutturmuşuzdur. Hepimizin hakkında hayırlı şeyler olsun inş.

Kızlar merhaba nasılsınız? Bayadır foruma girmek istemedim. Bebek fikrini kafamdan atmak için...bu ay ilk defa erken yumurtladım ben...19unda olması gerekirken 17sinde tesadüfen ovu testine baktım, o tarihe kadar hiç bakmamıştım. Biranda çift çizgi çıktı, sonraki günlerde silikleşti.14ünde, 17sinde ve 19unda ilişki oldu. Buara eşim şhirdışına flnda gitti, çok yoğun daha ds olmadı. Umarım tutturmuşuzdur. Hepimizin hakkında hayırlı şeyler olsun inş.
Hosgeldin canim soyledigine bakilirsa tam zamaninda olmus :KK49: insallah guzel haberlerini aliriz:KK45:

Hosgeldin canim soyledigine bakilirsa tam zamaninda olmus :KK49: insallah guzel haberlerini aliriz:KK45:
İnş canım hayırlısı olsun hepimiz için, umarım bu ay sizinde sağlıklı bir bebişiniz olur...eşimin iş için şehir değişikliği yapma durumu var, daha tam kararımızı vermedik. Kafam onunla meşgul, umarım herseyin hayırlısı olur. Çünkü sanırım bebek haberi moralimi yetine getirecek bakalım. Buarada yum dan 14 gün sonra afet olunuyorsa eğer etken yumurtladığım için batım 31 ağustos olabilir. Emin değilim bakalım.

İnş canım hayırlısı olsun hepimiz için, umarım bu ay sizinde sağlıklı bir bebişiniz olur...eşimin iş için şehir değişikliği yapma durumu var, daha tam kararımızı vermedik. Kafam onunla meşgul, umarım herseyin hayırlısı olur. Çünkü sanırım bebek haberi moralimi yetine getirecek bakalım. Buarada yum dan 14 gün sonra afet olunuyorsa eğer etken yumurtladığım için batım 31 ağustos olabilir. Emin değilim bakalım.
canım hadi hayırlısı. güzel haberler ver bize inşallah.

İnsallah canim cok saol. Umarim seninde batin 9 ay olmaz :-)

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

hicbirseymi hicbirseymi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
mutsuzperi mutsuzperi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
P pudink Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
quazza quazza Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:

tontikto tontikto
@kanikey
Drottine Drottine Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
casun casun Bat 5 Eylul
gbbc gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
Skry10 Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre ardaemre Bat 19 EylulEylul

Listemizin guncel hali kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum :KK68:

Kizlar bat 30 Agustos benim galiba, bugun bi tane test yaptim sabah daha yok bi sey. Bakalim hayirlisi :)

Benim regl olacak gibi ara ara karın ağrılarım oluyor dpo 10 dayım yine göğüslerimde hassasiyet yok artık mıncıklanaktan acıyorlar dün sadece yatarken sol kasıkta Ağrı oldu başka da birşey hissetmedim

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

hicbirseymi hicbirseymi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
mutsuzperi mutsuzperi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
P pudink Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
quazza quazza Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:

tontikto tontikto
@kanikey
@Latinakis Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
casun casun Bat 5 Eylul
gbbc gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
Skry10 Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre ardaemre Bat 19 EylulEylul

Listemizin guncel hali kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum :KK68:
Hersey kaldigi yerden devam Taktir rabbimden :)

Back