- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
İnsallah igneden degildir yuppiii herkes hamile olsuuunnkızlar benim çatlatma iğnesi olalı bugün 6 günüm evde test vardı öylesine yapayım dedim silik çizgi çıktı iğnedendir muhtemelen değilmi Eki Görüntüle 1612819
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah igneden degildir yuppiii herkes hamile olsuuunnkızlar benim çatlatma iğnesi olalı bugün 6 günüm evde test vardı öylesine yapayım dedim silik çizgi çıktı iğnedendir muhtemelen değilmi Eki Görüntüle 1612819
Bende saldim gitti nasilsa hamile olucam diyeValla olani biteni yedik bu ay kilo aldim. Yine de yumurtlama gununu iskalamis olabilir miyim acaba
Hosgeldin canim soyledigine bakilirsa tam zamaninda olmus insallah guzel haberlerini alirizKızlar merhaba nasılsınız? Bayadır foruma girmek istemedim. Bebek fikrini kafamdan atmak için...bu ay ilk defa erken yumurtladım ben...19unda olması gerekirken 17sinde tesadüfen ovu testine baktım, o tarihe kadar hiç bakmamıştım. Biranda çift çizgi çıktı, sonraki günlerde silikleşti.14ünde, 17sinde ve 19unda ilişki oldu. Buara eşim şhirdışına flnda gitti, çok yoğun daha ds olmadı. Umarım tutturmuşuzdur. Hepimizin hakkında hayırlı şeyler olsun inş.
İnş canım hayırlısı olsun hepimiz için, umarım bu ay sizinde sağlıklı bir bebişiniz olur...eşimin iş için şehir değişikliği yapma durumu var, daha tam kararımızı vermedik. Kafam onunla meşgul, umarım herseyin hayırlısı olur. Çünkü sanırım bebek haberi moralimi yetine getirecek bakalım. Buarada yum dan 14 gün sonra afet olunuyorsa eğer etken yumurtladığım için batım 31 ağustos olabilir. Emin değilim bakalım.Hosgeldin canim soyledigine bakilirsa tam zamaninda olmus insallah guzel haberlerini aliriz
yok canım daha yapmadım. saat 4 gibi falan yapıcam. atarım fotografı yaptıgımda ama bugün artık silik çıkar bence.Eylemeylemce naptin canim test yaptin mi
canım hadi hayırlısı. güzel haberler ver bize inşallah.İnş canım hayırlısı olsun hepimiz için, umarım bu ay sizinde sağlıklı bir bebişiniz olur...eşimin iş için şehir değişikliği yapma durumu var, daha tam kararımızı vermedik. Kafam onunla meşgul, umarım herseyin hayırlısı olur. Çünkü sanırım bebek haberi moralimi yetine getirecek bakalım. Buarada yum dan 14 gün sonra afet olunuyorsa eğer etken yumurtladığım için batım 31 ağustos olabilir. Emin değilim bakalım.
İnsallah canim cok saol. Umarim seninde batin 9 ay olmazİnş canım hayırlısı olsun hepimiz için, umarım bu ay sizinde sağlıklı bir bebişiniz olur...eşimin iş için şehir değişikliği yapma durumu var, daha tam kararımızı vermedik. Kafam onunla meşgul, umarım herseyin hayırlısı olur. Çünkü sanırım bebek haberi moralimi yetine getirecek bakalım. Buarada yum dan 14 gün sonra afet olunuyorsa eğer etken yumurtladığım için batım 31 ağustos olabilir. Emin değilim bakalım.
İnsallah tutmustur kavusmuslardiryok canım daha yapmadım. saat 4 gibi falan yapıcam. atarım fotografı yaptıgımda ama bugün artık silik çıkar bence.
Birinci sayfadaki liste gecerli henuz kimseden haber yok umarim bu ay cogalir hamislerKimler hamile kizlar benim bat 13 eylül :)
Ins canim sen neler yapiyorsun nasil oldun . devam mi calişmalara:)Birinci sayfadaki liste gecerli henuz kimseden haber yok umarim bu ay cogalir hamisler
İnş canım herkes birbirine güzel haberler versin :)canım hadi hayırlısı. güzel haberler ver bize inşallah.
inş olmaz hiçbirimizinkiİnsallah canim cok saol. Umarim seninde batin 9 ay olmaz
Hersey kaldigi yerden devam Taktir rabbimden :)ANNE ADAY LİSTEMİZ
hicbirseymi Hamile
mutsuzperi Hamile
P pudink Hamile
quazza Hamile
tontikto
@kanikey
@Latinakis Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 EylulEylul
Listemizin guncel hali kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum
Dpo 10 ne canim?Benim regl olacak gibi ara ara karın ağrılarım oluyor dpo 10 dayım yine göğüslerimde hassasiyet yok artık mıncıklanaktan acıyorlar dün sadece yatarken sol kasıkta Ağrı oldu başka da birşey hissetmedim