Pztsi baslicak calismalar ama bu sefer olcak icime doguyorIns canim sen neler yapiyorsun nasil oldun . devam mi calişmalara:)
Hadi inşallah, olacak olacak olacak!pozitif ol. Guzel yemekler ye, guzel sarkilar dinle, suslen, kendini iyi hisset, romantik ol :) ben bu ay boyle yaptim.Pztsi baslicak calismalar ama bu sefer olcak icime doguyor
Day past ovulation ovulasyondan sonra geçen süreDpo 10 ne canim?
Hahahaaa cok iyi yaa pozitif oldum suanHadi inşallah, olacak olacak olacak!pozitif ol. Guzel yemekler ye, guzel sarkilar dinle, suslen, kendini iyi hisset, romantik ol :) ben bu ay boyle yaptim.
Ins canim bnm . Birde ben tum herkesten soyle duydum dusukten sonra hemen hamile kaliyormuşun. Inş dilegin hemen olurPztsi baslicak calismalar ama bu sefer olcak icime doguyor
Ayyy insallah canimmm beniiimmm agzin bal yesinIns canim bnm . Birde ben tum herkesten soyle duydum dusukten sonra hemen hamile kaliyormuşun. Inş dilegin hemen olur
Namazlarda hepimize dua ediyorum edeceğimde canimAyyy insallah canimmm beniiimmm agzin bal yesin
Amin yarabbiimmmm.Namazlarda hepimize dua ediyorum edeceğimde canim
Umutsuzluk yok hic belli olmuyor iki uc gun sonra tekrar yap o zaman netlesir canim bicok kisi bu sekilde anlayabiliyor hayirli zamanda gelsin bebisinÇatladı. Koyu cikmadi ya olmadi mi simdi?charmant
ben regli yaklaştıgında koyulaşınca hamileliği gösterdiğini biliyordum yumurtlama sonrası hemen koyu gösterdiğinde hemen hamileliği gösterdiğini bilmiyordum bi kaç gün sonra tekrar denicem o zaman.Umutsuzluk yok hic belli olmuyor iki uc gun sonra tekrar yap o zaman netlesir canim bicok kisi bu sekilde anlayabiliyor hayirli zamanda gelsin bebisin
burdaki herkes deli gibi bebek istediğinden kurtaj hakkında bilgisi olduğunu sanmam. adetinin geçtiyse idrar testi yapabilirsiniz. en iyi sonuç için sabah ilk idrarla yapmakta fayda var. sevgilermerhaba arkadaşlar. en son adetimi 21 temmuzda oldum. 23 - 28 günde bir oluyorum. neredeyse 10 gündür bütün adet belirtilerini yaşıyorum her an olacakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Gebelik olabilir mi ? ne zaman test yapmam doğru sonuç verir ? ki istenmeyen bir gebelik olursa kürtaj ve ilaçla düşük hakkında bilgisi olan var mı ?
bebek istemiyor musunuz? kan testi kesin sonucu verir. bir hastaneden beta hcg ye baktırın stres yapıyosanız.off çok korkuyorum1 2 gün daha olmazsam test yapıcam. Ama bütün belirtileri yaşıyorum neden olmadım hala anlamadım. Teşekkür ederimm
Ay sonunu bekleyin hala olmazsa testle ogrenirsin canim istenmeyen bir gebelikse kurtaj yapiliyor fakat presudurleri var tam olarak bilemiyorum. Belli bir haftasi var mesela ama aci konusunda endiselenme ben bebegimi kaybettikten sonra zorunlu kurtaj oldum agrim olmadi. Yine de bu konularda daha dikkatli davranmani oneririm. Herkese yazik hem sagligina hem psikolojine canim. Hakkinda hayirlisi..merhaba arkadaşlar. en son adetimi 21 temmuzda oldum. 23 - 28 günde bir oluyorum. neredeyse 10 gündür bütün adet belirtilerini yaşıyorum her an olacakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Gebelik olabilir mi ? ne zaman test yapmam doğru sonuç verir ? ki istenmeyen bir gebelik olursa kürtaj ve ilaçla düşük hakkında bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?