• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hamile kalmak icin;
Hanımlar için önerilen çoğu karışımda, aslan pençesi, civan perçemi, çoban çantası ve tarçın tozu dikkati çekmektedir. Sahip oldukları ana mantık bu bitkilerin gevşetici etkisi olduğu, bu sayede tüpleri genişleterek yumurta ile spermin buluşmasını kolaylaştırdığı, bunun yanında yumurtalığı besleyen damarları genişleterek daha iyi yumurtlamayı sağladığı yolundadır. Erkekler için yapılan önerilerde ise kestane balı, polen, çörek otu ve keçiboynuzu öne çıkmaktadır. Bunların yanı sıra, zencefil, kişniş, kakule, ginseng, havlıcan, ısırgan tohumu, çam fıstığı ve Türk kahvesi sözü edilen diğer bitkilerdir.
-alintidir-

Hamile kalmak icin;
  • Rahat olun,strese girmeyin .Gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
  • Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
  • Eşinizin sigara ve alkolü bırakmasını sağlayın,hayatını düzenlemesine yardım edin.
  • Eşinizin kalın ve sıkı pantolon,iç çamaşırı giymesini engelleyin.Sauna ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
  • İlişkiden 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
  • En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
  • İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın,yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
  • Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın.Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
  • Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun.Orgazm olmak vagina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır.Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
  • Daha önce gebelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.
  • Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ile adet düzenini sağlayın.
  • Servikal mukus gereğinden koyu ise inceltici özel ilaç kullanmak gerebilir.
  • Günlük beslenmenize dikkat edin.Dengeli ve düzenli beslenin.Süt ürünlerinin içindeki galaktose ismi verilen madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır.Bol miktarda süt,süt ürünü ve yoğurt tüketin.Enginar ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın.Aşırı kırmızı et ve yağlı yemek tüketmeyin ,östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.
  • Aşırı olmamak şartıyla hafif eksersiz yapın.
  • Doktorunuzun haberi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın.
-alintidir-

Çatladı. Koyu cikmadi ya olmadi mi simdi? charmant charmant

Eklentiler

• 20150823_155945.jpg
    20150823_155945.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 50
Umutsuzluk yok hic belli olmuyor iki uc gun sonra tekrar yap o zaman netlesir canim bicok kisi bu sekilde anlayabiliyor hayirli zamanda gelsin bebisin:KK15:
ben regli yaklaştıgında koyulaşınca hamileliği gösterdiğini biliyordum yumurtlama sonrası hemen koyu gösterdiğinde hemen hamileliği gösterdiğini bilmiyordum bi kaç gün sonra tekrar denicem o zaman.

Kizlar hersey bence stresten oluyor . cok ustune dusuyoruz. Bence oluruna birakip rabbimden hayirlisini isteyelim sakin kalalim . ben bu ay kendime bile sasiyorum cok sakinim hic dusunmuyorum. Sadece yumurtlama gunune dikkat ediyorum .

merhaba arkadaşlar. en son adetimi 21 temmuzda oldum. 23 - 28 günde bir oluyorum. neredeyse 10 gündür bütün adet belirtilerini yaşıyorum her an olacakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Gebelik olabilir mi ? ne zaman test yapmam doğru sonuç verir ? ki istenmeyen bir gebelik olursa kürtaj ve ilaçla düşük hakkında bilgisi olan var mı ?

merhaba arkadaşlar. en son adetimi 21 temmuzda oldum. 23 - 28 günde bir oluyorum. neredeyse 10 gündür bütün adet belirtilerini yaşıyorum her an olacakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Gebelik olabilir mi ? ne zaman test yapmam doğru sonuç verir ? ki istenmeyen bir gebelik olursa kürtaj ve ilaçla düşük hakkında bilgisi olan var mı ?
burdaki herkes deli gibi bebek istediğinden kurtaj hakkında bilgisi olduğunu sanmam. adetinin geçtiyse idrar testi yapabilirsiniz. en iyi sonuç için sabah ilk idrarla yapmakta fayda var. sevgiler

off çok korkuyorum :( 1 2 gün daha olmazsam test yapıcam. Ama bütün belirtileri yaşıyorum neden olmadım hala anlamadım. Teşekkür ederimm

Ay sonunu bekleyin hala olmazsa testle ogrenirsin canim istenmeyen bir gebelikse kurtaj yapiliyor fakat presudurleri var tam olarak bilemiyorum. Belli bir haftasi var mesela ama aci konusunda endiselenme ben bebegimi kaybettikten sonra zorunlu kurtaj oldum agrim olmadi. Yine de bu konularda daha dikkatli davranmani oneririm. Herkese yazik hem sagligina hem psikolojine canim. Hakkinda hayirlisi..

Kizlar merhaba nasilsiniz? Gecen ay yasadigim kimyasal gebelikten sonra dongum sanirim degisti. Adetin 19. Gunun de yumurtlamam gerekirken 13. Gun de ovulasyonum gerceklesti. Ertesi gunde ovu testinde koyu olan cizgi siliklesti. Sanirim yumurtam catladi. Calismalari yaptik artik takdir allahin. 2 gundur kasiklarim da ara ara batma var. ve gecen ay ki sari fosforlu akintim az da olsa gelmeye basladi. Gecen ay da bu durumu yasayip kimyasal oldugu icin endiseliyim. Allah hepimize saglikli hamilelik ve bebisler nasip etsin.

Back