- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Canım iyiyiz şükürler olsun. 18i nde ikili testimiz var canım bakalım söyler mi cinsiyetini Dr bilmiyorum. Hayırlsıı olsun, bana sağlıklı desinde varsın sonra öğrenelim cinsiyeti canım sen nasılsın? gitcekmisin istanbula?
Eki Görüntüle 1813904
Yaptımda çok silik çıktı canım
Sonunda adet oldum:)Hadi inşallah güzel haberlerle gel.
Hadi ya en azından söktürücü içmek zorunda kalmadın geç de olsa yumurtladın ve regl da vaktinde gelmiş oldu inşallah bu ay biraz daha düzene girer SOĞAN kürü falan dene istersen ben de kürtajdan sonra yapmıştım düzene girmiştiSonunda adet oldum:)
Buna da şükür.olsak dert olmasak dert:)
Şimdi tekrar bitane daha yapçam Can'ım ben eczanede çalışıyorum bi bu var elimizdrCanım benim hcg degerim 700 kusurlerdeyken bu markayla test yapmıştım silik çıkmıştı tam net değildi hatta korkmustum. Sanırım duyarlılığı kötü bu marka testin. Sabah farkli bir markayla deneyebilirsen belki daha net çıkar insallah vardir bende gordum silik çizgiyi
tekrarmı yaptın canım
Sabahki Can'ım bu daha net tekrar yapmadım şuan kasığım pıt pıt pıt iki saniye de bi atıyo resmentekrarmı yaptın canım
bu fotoda daha net canım sen sabah bi daha yap hadi hayırlısı olur hakkında inşAllah canımSabahki Can'ım bu daha net tekrar yapmadım şuan kasığım pıt pıt pıt iki saniye de bi atıyo resmen
Yapıcam Can'ım inşallah çıkarbu fotoda daha net canım sen sabah bi daha yap hadi hayırlısı olur hakkında inşAllah canım
İnş canım sen içini ferah tut, bence iyi olmsa alarm verirdi vücut. Dr lara güvenmek lazım ya tabi sacmalamadiklari sürece; )Şimdilik gitmeyi düşünmüyorum canım uçağa binmekte tedirgin ediyor 25 inde kontrolum var o zaman sorucam doktoruma. Ozeldeki doktorum baya inceledi dün bir sknti yok dedi ama insallah öyledir. Aynen canım önce saglikli olsun da kız erkek önemli değil
Tatlım ilk 5 dk da yada max 10 dk da çıkan önemli. Sabah yaptiysan ona bakalım birde. bekleyinCe de yanlış sonuçlar verebiliyor. benim çok başıma geldi. en iyisi kan testi ama sen bilirsin.Eki Görüntüle 1814023 Sabahki testim daha net sanki
İnşsllah yaEveeeeettt
kızzzzzz bayaaaaa hamilesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1814456 Kızlar sabah test yaptım daha koyu sanki
canım benimde çektirdikten sonra hiç ağrım olmadı ama akşamına sıtma tuttu resmen ağrımda çoktu bikaçgünde ağrım oldu hatta oviden sonra tekrar başladı hamilemiyim dedim kendi kendime :)kızlar ya ben ilk hsg mi çekildiğimde çekildikten sonra hiç ağrım olmamıştı ama pazartesi çektirdiğım hsg den beri kasık vajina bel ağrısı çok var miğde bulantılarımda cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?