• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım ya sana bişi sorcam.kürtaj sonrası ben ilk adetimi 30 da oldum da 2.gelmedi.ama sana sölemiştim ya 32.gün yumurtladım.hatta hamile olduğumu düşünürken sen bana söledin:KK66:normalde bu hafta olmazsam dr a gidicem de nedense söktürücü falan kullanmak istemiyorum.sence bi sorun falan olabilir mi yoksa kürtaja bağlı geçici bi durum mudur.çok stres yaptım yaa.
Evet hatırladım cnm 32. Gün ne zamandı

kızlar yumurtlama takvimine göre yumurtlama dönemine girdim bu gun sırtımda ağrı uykusuzluk sık idrar çıkma gögüslerde ağrı bide ayaklarım çok ağrıyor ama akıntı beyaz kremsi yuurtlama belirtilei olabilirmi bu aralar çalışmayı arttırsam mı acaba

Selam kizlar 3 gundur kasiklarimda bir yogunluk vardi batmalar oluyodu dun gece iliski oldu sabahtan beri daha da artti kasiklarimdaki sancilar pko daki kistlermi yapiyo acaba yoksa yumurtam.buyudumuki

Kürtaj sonrası vücudum anca düzene giriyordur diye düşündüm ama..
CNM az önce eski mesajlarına baktım 29 martta ovu testte çift çizgiyi görmüşsün sakın söktürücü içme.en az 5 gün daha bekle daha vakit var gecikme yok henüz.ovulasyondan 17 gün sonra regl gelse bile normaldir:KK66:umarım gelmez:)

CNM az önce eski mesajlarına baktım 29 martta ovu testte çift çizgiyi görmüşsün sakın söktürücü içme.en az 5 gün daha bekle daha vakit var gecikme yok henüz.ovulasyondan 17 gün sonra regl gelse bile normaldir:KK66:umarım gelmez:)
Canım büyük konuşmayayım ama 60.güne kadar gelmezse bile söktürücü kullanmak istemiyorum.
Bakalım olmazsa cuma dr a gidicem.

Hadi inşallah güzel haberlerle gel.
Amin canım yine de Allah bilir ama umut yok bu ay.bebeği geçtim şimdi bir sağlık sorunu yaşarım diye tedirgin oluyorum.bu arada 32.gün yumurtladım ya 39.gün kan testi yaptırdım.1.20 çıktı.
Ayyyy şu zaman bir an önce geçse de ne olacaksa olsa.

Normalde düzenin nasıl canım?ben kürtaj öncesi 30 31 de olurdum ama bak bugün 46.gün.umarım kalıcı bi döngü değişikliği yaşamam.
Bende pko var cnm.o yuzden zaten adet dongum uzun benim 35 40 gun arasi bazen de 45 gun ama 65 hic olmamisti

@triton-x canım bebis nasıl en son ki kontrolde uyuyordu kuzucuk bir daha gittin mi ? Cinsiyet tahmini falan yok mu ?
Canım iyiyiz şükürler olsun. 18i nde ikili testimiz var canım bakalım söyler mi cinsiyetini Dr bilmiyorum. Hayırlsıı olsun, bana sağlıklı desinde varsın sonra öğrenelim cinsiyeti canım sen nasılsın? gitcekmisin istanbula?

Off kizlaar cok.sancim var benim yaa alla alla adet olcak gibi sanki oyle yumurtlama sancisi degil adetin ilk gunku agir aancisi gibi

image.jpeg Kızçeler akşam test yaptım dün bat günüydü gelmedi baya silik görebilecek misiniz

Back