- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
bat ne zaman canımben cok erken yaptırdım galıba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat ne zaman canımben cok erken yaptırdım galıba
Evet hatırladım cnm 32. Gün ne zamandıCanım ya sana bişi sorcam.kürtaj sonrası ben ilk adetimi 30 da oldum da 2.gelmedi.ama sana sölemiştim ya 32.gün yumurtladım.hatta hamile olduğumu düşünürken sen bana söledinnormalde bu hafta olmazsam dr a gidicem de nedense söktürücü falan kullanmak istemiyorum.sence bi sorun falan olabilir mi yoksa kürtaja bağlı geçici bi durum mudur.çok stres yaptım yaa.
CNM az önce eski mesajlarına baktım 29 martta ovu testte çift çizgiyi görmüşsün sakın söktürücü içme.en az 5 gün daha bekle daha vakit var gecikme yok henüz.ovulasyondan 17 gün sonra regl gelse bile normaldirumarım gelmez:)Kürtaj sonrası vücudum anca düzene giriyordur diye düşündüm ama..
Canım büyük konuşmayayım ama 60.güne kadar gelmezse bile söktürücü kullanmak istemiyorum.CNM az önce eski mesajlarına baktım 29 martta ovu testte çift çizgiyi görmüşsün sakın söktürücü içme.en az 5 gün daha bekle daha vakit var gecikme yok henüz.ovulasyondan 17 gün sonra regl gelse bile normaldirumarım gelmez:)
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.Canım büyük konuşmayayım ama 60.güne kadar gelmezse bile söktürücü kullanmak istemiyorum.
Bakalım olmazsa cuma dr a gidicem.
Ben gecen ay 65.gunmuydu ne oyle adet oldumCanım büyük konuşmayayım ama 60.güne kadar gelmezse bile söktürücü kullanmak istemiyorum.
Bakalım olmazsa cuma dr a gidicem.
Amin canım yine de Allah bilir ama umut yok bu ay.bebeği geçtim şimdi bir sağlık sorunu yaşarım diye tedirgin oluyorum.bu arada 32.gün yumurtladım ya 39.gün kan testi yaptırdım.1.20 çıktı.Hadi inşallah güzel haberlerle gel.
Normalde düzenin nasıl canım?ben kürtaj öncesi 30 31 de olurdum ama bak bugün 46.gün.umarım kalıcı bi döngü değişikliği yaşamam.Ben gecen ay 65.gunmuydu ne oyle adet oldum
Bende pko var cnm.o yuzden zaten adet dongum uzun benim 35 40 gun arasi bazen de 45 gun ama 65 hic olmamistiNormalde düzenin nasıl canım?ben kürtaj öncesi 30 31 de olurdum ama bak bugün 46.gün.umarım kalıcı bi döngü değişikliği yaşamam.
Canım iyiyiz şükürler olsun. 18i nde ikili testimiz var canım bakalım söyler mi cinsiyetini Dr bilmiyorum. Hayırlsıı olsun, bana sağlıklı desinde varsın sonra öğrenelim cinsiyeti canım sen nasılsın? gitcekmisin istanbula?@triton-x canım bebis nasıl en son ki kontrolde uyuyordu kuzucuk bir daha gittin mi ? Cinsiyet tahmini falan yok mu ?
Hımm maalesef ben de adetinin saatini bilenlerden değilim.senin bat ne zaman?Bende pko var cnm.o yuzden zaten adet dongum uzun benim 35 40 gun arasi bazen de 45 gun ama 65 hic olmamisti
Bende bat filan bilemiyorumki canim ya :)Hımm maalesef ben de adetinin saatini bilenlerden değilim.senin bat ne zaman?
Foton pek net degil.cnm.ya bidaha ceksen ins vardirEki Görüntüle 1813559 Kızçeler akşam test yaptım dün bat günüydü gelmedi baya silik görebilecek misiniz
Netleyemedim Can'ım sabah çektim şimdi işteym akşama artık ama çok silik bi çizgi olduFoton pek net degil.cnm.ya bidaha ceksen ins vardir