- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Eki Görüntüle 1814456 Kızlar sabah test yaptım daha koyu sanki
İnşallah Can'ım sabah yaptım ilk idrarla ama biraz geç çıktı bi kaç gün daha bekleyip kana gidicem bakalımCanım çok net görüyorum hadi hayırlısı :) kan testi yaptirirsan haber ver bize :)
Sabah ilk idrarla yaptım Can'ım ama biraz geç çıktı düne göre daha net kafam karıştıkızzzzzz bayaaaaa hamilesin sen yaaaaaaaaaaaaaaa
hissettin sen deme ben öyle sezdim hadi kanda da kesinleştir
hastane yakınındaysa kan ver derim kafan karışmasınSabah ilk idrarla yaptım Can'ım ama biraz geç çıktı düne göre daha net kafam karıştı
canım benimde çektirdikten sonra hiç ağrım olmadı ama akşamına sıtma tuttu resmen ağrımda çoktu bikaçgünde ağrım oldu hatta oviden sonra tekrar başladı hamilemiyim dedim kendi kendime :)
valla canım bende anlamadım hele miğde bulantısı yüzünden bu akşam 3 defa uykudan uyamdım yaa sürekli bi gaz var sanki bana hiç antibiyotik vermediler canım sadece o gün doktora film ve tahlilleri gösterirken kan ilacı verdi omu yapıyo acaba içmicem onu artık maf oldum çünkügbbc bide dr antibiyotiği ve ağrı kesiciyi kesinlikle bırakma dedi bende bi 4-5gün içtim
valla canım bende anlamadım hele miğde bulantısı yüzünden bu akşam 3 defa uykudan uyamdım yaa sürekli bi gaz var sanki bana hiç antibiyotik vermediler canım sadece o gün doktora film ve tahlilleri gösterirken kan ilacı verdi omu yapıyo acaba içmicem onu artık maf oldum çünkü
olabilir mi canım istersen bi ilacın prospektüsüne bak yan etkilerinde vardır belkivalla canım bende anlamadım hele miğde bulantısı yüzünden bu akşam 3 defa uykudan uyamdım yaa sürekli bi gaz var sanki bana hiç antibiyotik vermediler canım sadece o gün doktora film ve tahlilleri gösterirken kan ilacı verdi omu yapıyo acaba içmicem onu artık maf oldum çünkü
canım inan ki hiç belli olmuyor 1 kadında farklı gebeliklerde bile değişiklik gösteriyor inşallah ondandır en iyi sen tanırsın vücudunu normalde olmuyorsa bu neden belirti olmasınslmlar yine 1 ay sonra belirtilerimi yazmak için burdayım adetime 1 hafta var sol kasığımda hafif hafif batmalar hissediyorum bugün sizce olabilir mi
Hala yok Can'ım kırmızılar yarın gitçem kanakelebek922 naptın cicim var mı gelişme :)
Fark etmiyor cnm inşallah güzel sonuçlarla gelirsinKızlar yarın sabah kan testi yaptırcam aç tok farkediyor mu
İnşallah Can'ım haber veririm sizlereFark etmiyor cnm inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
canım naptın kan tahlili yaptırdın mıHala yok Can'ım kırmızılar yarın gitçem kana
Şimdi geldik hastaneden bi saate çıkar dediler hayırlısı olur inşallahcanım naptın kan tahlili yaptırdın mı
ayy maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllahKızlarr sonucum 19.1 çıkmış her yerim titriyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?