• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım iyiyiz şükürler olsun. 18i nde ikili testimiz var canım bakalım söyler mi cinsiyetini Dr bilmiyorum. Hayırlsıı olsun, bana sağlıklı desinde varsın sonra öğrenelim cinsiyeti canım sen nasılsın? gitcekmisin istanbula?

Şimdilik gitmeyi düşünmüyorum canım uçağa binmekte tedirgin ediyor 25 inde kontrolum var o zaman sorucam doktoruma. Ozeldeki doktorum baya inceledi dün bir sknti yok dedi ama insallah öyledir. Aynen canım önce saglikli olsun da kız erkek önemli değil

Eki Görüntüle 1813904
Yaptımda çok silik çıktı canım

Canım benim hcg degerim 700 kusurlerdeyken bu markayla test yapmıştım silik çıkmıştı tam net değildi hatta korkmustum. Sanırım duyarlılığı kötü bu marka testin. Sabah farkli bir markayla deneyebilirsen belki daha net çıkar insallah vardir bende gordum silik çizgiyi

Sonunda adet oldum:)
Buna da şükür.olsak dert olmasak dert:)
Hadi ya en azından söktürücü içmek zorunda kalmadın geç de olsa yumurtladın ve regl da vaktinde gelmiş oldu inşallah bu ay biraz daha düzene girer SOĞAN kürü falan dene istersen ben de kürtajdan sonra yapmıştım düzene girmişti

kızlar ya ben ilk hsg mi çekildiğimde çekildikten sonra hiç ağrım olmamıştı ama pazartesi çektirdiğım hsg den beri kasık vajina bel ağrısı çok var miğde bulantılarımda cabası

Canım benim hcg degerim 700 kusurlerdeyken bu markayla test yapmıştım silik çıkmıştı tam net değildi hatta korkmustum. Sanırım duyarlılığı kötü bu marka testin. Sabah farkli bir markayla deneyebilirsen belki daha net çıkar insallah vardir bende gordum silik çizgiyi
Şimdi tekrar bitane daha yapçam Can'ım ben eczanede çalışıyorum bi bu var elimizdr

image.jpeg
Sabahki testim daha net sanki

Şimdilik gitmeyi düşünmüyorum canım uçağa binmekte tedirgin ediyor 25 inde kontrolum var o zaman sorucam doktoruma. Ozeldeki doktorum baya inceledi dün bir sknti yok dedi ama insallah öyledir. Aynen canım önce saglikli olsun da kız erkek önemli değil
İnş canım sen içini ferah tut, bence iyi olmsa alarm verirdi vücut. Dr lara güvenmek lazım ya tabi sacmalamadiklari sürece; )
Tatlım ilk 5 dk da yada max 10 dk da çıkan önemli. Sabah yaptiysan ona bakalım birde. bekleyinCe de yanlış sonuçlar verebiliyor. benim çok başıma geldi. en iyisi kan testi ama sen bilirsin.

@triton-x hemen çıkmıyor Can'ım sonradan çıkıyo ya aslında şu da var geçen ay üç gün erken geldi belki bugun normal gününde 15inde gelir şubatta öyleydi martta 12sinde geldi nisanda yine 15inde gelebilir belki

kızlar ya ben ilk hsg mi çekildiğimde çekildikten sonra hiç ağrım olmamıştı ama pazartesi çektirdiğım hsg den beri kasık vajina bel ağrısı çok var miğde bulantılarımda cabası
canım benimde çektirdikten sonra hiç ağrım olmadı ama akşamına sıtma tuttu resmen ağrımda çoktu bikaçgünde ağrım oldu hatta oviden sonra tekrar başladı hamilemiyim dedim kendi kendime :)

gbbc gbbc bide dr antibiyotiği ve ağrı kesiciyi kesinlikle bırakma dedi bende bi 4-5gün içtim

Back