canım t nin altında incecik bi çizgi var sanki akşam bi daha çek bakalım fotoEki Görüntüle 1813559 Kızçeler akşam test yaptım dün bat günüydü gelmedi baya silik görebilecek misiniz
Aynen Can'ım ama hala yok adetimcanım t nin altında incecik bi çizgi var sanki akşam bi daha çek bakalım foto
evet engel oluyormuş canım mutlaka tedavi olmalısın dr a gidip durumu anlatcanlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
keşke sabah işe gitmeden yapsaydın bitane daha canım foto bulanık ama var gibide dünmüydü adet günün anaaaa inşallah vardır kız topik kurudu neşelenelim biraz :))Eki Görüntüle 1813559 Kızçeler akşam test yaptım dün bat günüydü gelmedi baya silik görebilecek misiniz
Evet dündü canım çok akıntım var ve hala adetim yok bu ay hep akıntım vardı ya umutlanmak istemiyorım hemen bakalım inşallah gelmezkeşke sabah işe gitmeden yapsaydın bitane daha canım foto bulanık ama var gibide dünmüydü adet günün anaaaa inşallah vardır kız topik kurudu neşelenelim biraz :))
Hadi sen açkızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor günler ? yeni topik açacak kimse de çıkmadı yahuu
iyidir nolsun senden naber? ovulasyon dönemimdeyim ama eşim yoktu bugün son gün sanırım eşim de akşam geliyor ay kısmet ne diyeyimkızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor günler ? yeni topik açacak kimse de çıkmadı yahuu
ay hadi hayırlısı inşallah.Evet dündü canım çok akıntım var ve hala adetim yok bu ay hep akıntım vardı ya umutlanmak istemiyorım hemen bakalım inşallah gelmez
İnşallah Can'ımay hadi hayırlısı inşallah.
akıntında çoksa :))))Evet dündü canım çok akıntım var ve hala adetim yok bu ay hep akıntım vardı ya umutlanmak istemiyorım hemen bakalım inşallah gelmez
inşallah yakalarsınız bugün :) bende 5.günümdeim adetin bugün bitiyooiyidir nolsun senden naber? ovulasyon dönemimdeyim ama eşim yoktu bugün son gün sanırım eşim de akşam geliyor ay kısmet ne diyeyim
bende açamam eşim zaten kızıyo hep burdaım die :) akışına bırak artık düşünme dioHadi sen açbenim yeterli bilgim yok ve çalışırken açamam
Aynen benimki de sen napıyosun yine orda hamile olmadığını öğrenince üzüleceksin kapılma hemen diyobende açamam eşim zaten kızıyo hep burdaım die :) akışına bırak artık düşünme dio
Oldu bu iş mi dersinakıntında çoksa :))))
haklılar aslında :)Aynen benimki de sen napıyosun yine orda hamile olmadığını öğrenince üzüleceksin kapılma hemen diyo
inşallah canım normalde okadar akıntın olmuyorsa nie test yapmıosunOldu bu iş mi dersin
ayy pardon işteydin deme kafa gitti benimOldu bu iş mi dersin
Yaptımda çok silik çıktı canımayy pardon işteydin deme kafa gitti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?