- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
Daha çok mu yeni oluyo Can'ım bi haftalık falan demiş doktorayy maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok mu yeni oluyo Can'ım bi haftalık falan demiş doktorayy maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllah
Kızlarr sonucum 19.1 çıkmış her yerim titriyor şuan
Ay çok sağol Can'ım ya hayata daha farklı gözlerle bakıyorum artık Bende çok az diye üzülmüştüm normal mi yaniAy maşallah canım inşallah artarak devam eder sağlıkla :) ben de ilk öğrendiğimde 19 du değerim :)
Ay çok sağol Can'ım ya hayata daha farklı gözlerle bakıyorum artık Bende çok az diye üzülmüştüm normal mi yani
Benimde ilk bebeğimin kalbi durdu Can'ım Allah buna sağlık versin inşallah ya dünden beri Can'ım tuzlu salata istiyo acaba tuzluda ne oluyoCanım o kişiden kisiye değişiyor önemli olan bir gun arayla ikiye katlanması. Sen ona çok takılma kendine hareketlerine dikkat et bir de havuç ye havuç bebeğin tutunmasına yariyormus. Ama şunu da unutma eğer o bebek tutunacaksa tutunuyor ben öğrendikten bir hafta sonra düşmüştüm popomun üstüne karda kayıp baya da sert düşmüştüm şükür hiçbir sey olmadı. O yüzden içini ferah tut her şey güzel olacak :)
Benimde ilk bebeğimin kalbi durdu Can'ım Allah buna sağlık versin inşallah ya dünden beri Can'ım tuzlu salata istiyo acaba tuzluda ne oluyo
Amin Can'ım ya sağlıklı olsunda inşallah değer iyi artar kızlar ya hamileyiiim şak gibi allahım şükürler olsunCnm onlar pek doğru çıkmıyor diyorlar ye tatliyi doğru hakki yi ye eksiyi dogur ayse yi diyorlar ama belli olmuyormuş gerci bende tuttu ben hala tatli yiyemiyorum. Rabbim gönlüne gore versin insallah bu sefer saglikla buyusun minik :)
Amin Can'ım ya sağlıklı olsunda inşallah değer iyi artar kızlar ya hamileyiiim şak gibi allahım şükürler olsun
Canım tatlı aşığı ben tatlıdan tiksindim. Habire ekşi yiyorum bende bakalım bende de tutacak mı göreceğiz :)Cnm onlar pek doğru çıkmıyor diyorlar ye tatliyi doğru hakki yi ye eksiyi dogur ayse yi diyorlar ama belli olmuyormuş gerci bende tuttu ben hala tatli yiyemiyorum. Rabbim gönlüne gore versin insallah bu sefer saglikla buyusun minik :)
Sağol Can'ım inşallah Allah herkese verinkelebek922 canim tebrik ederim darisi tum.isteyenlere ve bana olsun ins saglikla sihhatle kucagina al.ins bebisini
Hayırlı olsun cnm gözün aydın inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı tüm isteyenlere olsun inşallahSağol Can'ım inşallah Allah herkese verin
Canım tatlı aşığı ben tatlıdan tiksindim. Habire ekşi yiyorum bende bakalım bende de tutacak mı göreceğiz :)
Anin Can'ım inşallahHayırlı olsun cnm gözün aydın inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
çok sevindim canım benim tebrik ederimAmin Can'ım ya sağlıklı olsunda inşallah değer iyi artar kızlar ya hamileyiiim şak gibi allahım şükürler olsun
Ikincisi icin ugrasiyon galiba.cocugun kac yasindaGunaydin kizlar.
Ya iki arkdsm var bu ay cocuk dusunmeye basladinikiside hamile kaldi onlarin adina gerçekten ama gerçekten cok sevindim ama kendi adima da huzunlendim yani ben nerdeyse 1 senedir ugrasiyorum;(
Rabbim.en.iyisini bilir tabiki degisik duygular icindeyim