• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ay çok sağol Can'ım ya hayata daha farklı gözlerle bakıyorum artık :-) Bende çok az diye üzülmüştüm normal mi yani

Canım o kişiden kisiye değişiyor önemli olan bir gun arayla ikiye katlanması. Sen ona çok takılma kendine hareketlerine dikkat et bir de havuç ye havuç bebeğin tutunmasına yariyormus. Ama şunu da unutma eğer o bebek tutunacaksa tutunuyor ben öğrendikten bir hafta sonra düşmüştüm popomun üstüne karda kayıp :( baya da sert düşmüştüm şükür hiçbir sey olmadı. O yüzden içini ferah tut her şey güzel olacak :)

Canım o kişiden kisiye değişiyor önemli olan bir gun arayla ikiye katlanması. Sen ona çok takılma kendine hareketlerine dikkat et bir de havuç ye havuç bebeğin tutunmasına yariyormus. Ama şunu da unutma eğer o bebek tutunacaksa tutunuyor ben öğrendikten bir hafta sonra düşmüştüm popomun üstüne karda kayıp :KK43: baya da sert düşmüştüm şükür hiçbir sey olmadı. O yüzden içini ferah tut her şey güzel olacak :)
Benimde ilk bebeğimin kalbi durdu Can'ım Allah buna sağlık versin inşallah ya dünden beri Can'ım tuzlu salata istiyo :-) acaba tuzluda ne oluyo :-)

Benimde ilk bebeğimin kalbi durdu Can'ım Allah buna sağlık versin inşallah ya dünden beri Can'ım tuzlu salata istiyo :-) acaba tuzluda ne oluyo :-)

Cnm onlar pek doğru çıkmıyor diyorlar ye tatliyi doğru hakki yi ye eksiyi dogur ayse yi diyorlar ama belli olmuyormuş gerci bende tuttu ben hala tatli yiyemiyorum. Rabbim gönlüne gore versin insallah bu sefer saglikla buyusun minik :)

Cnm onlar pek doğru çıkmıyor diyorlar ye tatliyi doğru hakki yi ye eksiyi dogur ayse yi diyorlar ama belli olmuyormuş gerci bende tuttu ben hala tatli yiyemiyorum. Rabbim gönlüne gore versin insallah bu sefer saglikla buyusun minik :)
Amin Can'ım ya sağlıklı olsunda inşallah değer iyi artar kızlar ya hamileyiiim :-) şak gibi allahım şükürler olsun

Canım tatlı aşığı ben tatlıdan tiksindim. Habire ekşi yiyorum bende bakalım bende de tutacak mı göreceğiz :)

Buarada ben muthis tatli sever olarak oglumda deli gibi tursu limon filan yemistim kizin olcak dediler hep ama ben hissetmistim oglum olacagini

Kizlar ben en son 22 martta oldum adet 35 gune gore hesapliyorum tatihimi 25 bisanda olmam.lazim ama sanki adet gunume bikac gun varmis gibi kasiklarimda bi.dolgunluk var baski var

Gunaydin kizlar.
Ya iki arkdsm var bu ay cocuk dusunmeye basladinikiside hamile kaldi onlarin adina gerçekten ama gerçekten cok sevindim ama kendi adima da huzunlendim yani ben nerdeyse 1 senedir ugrasiyorum;(
Rabbim.en.iyisini bilir tabiki degisik duygular icindeyim

Gunaydin kizlar.
Ya iki arkdsm var bu ay cocuk dusunmeye basladinikiside hamile kaldi onlarin adina gerçekten ama gerçekten cok sevindim ama kendi adima da huzunlendim yani ben nerdeyse 1 senedir ugrasiyorum;(
Rabbim.en.iyisini bilir tabiki degisik duygular icindeyim
Ikincisi icin ugrasiyon galiba.cocugun kac yasinda

Back