Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Rabbime inancım sonsuz olmasa belki kendimi kaybedebilirdim çok üzüldüm ağladım yıprattım kendimi düşükten sonra ama iyileştiriyorum kendimi çok şükür daha iyiyim herşey biz insanlar için ama Rabbim nasip edecekse inşallah bu sefer doğurmayı kucağıma almayı nasip etsin diye dua eder oldum( sanki hayal gibi geliyor hep) kimse yaşamasın bu duyguyu herkes sağsalim doğursun inşallah evladını güzel güzel geçsin gebelikler :)))

Canım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı, ben 2 kere yaşadım biliyorsun. Oyüzden size umut olayım inş ve arkamdan hemen gelin inş. Herkes sinaniyor, herkesin bir imtihanı var. yeterki umidinizi kesmeyin.

Canım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı, ben 2 kere yaşadım biliyorsun. Oyüzden size umut olayım inş ve arkamdan hemen gelin inş. Herkes sinaniyor, herkesin bir imtihanı var. yeterki umidinizi kesmeyin.
Benimde yedi haftalıkken kalbi durdu Can'ım kürtaj oldum çok acı ilk hamileliğimdi inşallah bende senin gibi hamile kalırım

ne bileyim canım 7 ay oldu düşükten sonra hala yok hemen arkasına bikaç aya olmadı ki

kızlar ben geldim hsg mi çekildim temiz çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı doktorada gösterdim adetin 2. yada 3. günü gel tedavine başlayalım hemen dedi
hadi gözünaydın canım sevindim bak temizmiş inşallah hsg vesile olur :)) ne tedavisne başlıcakmış cnm

Kizlar bnm iki gundur kasiklarima baaki oluyo sanci oluyo yumurta buyumus olabilir mi

kızlar bilgisi olan varmı bugün devlette dr a gittim anlattım durumu ben dedim aşılamadan önce klomen falan kullanmak istiyorum bana dedi infertiliteye git ben yazamam uzmanlık alanım değil sinir oldum bende biliom uzak die gitmedim her dr yazamıyomu bunu ya

Allaa alla bana yazan normal kadin dogumcuu

ayyy sorma canım ya dün eşime dedim artık bebiş olsunda kendimiz için değil onun için çıkalım dışarı gezmeye çocuk parklarına gidelim :))
İns cnm.ins bende oglumla kardesinin beraber oynadiklarinin hayalini kurup duruyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…