Rabbime inancım sonsuz olmasa belki kendimi kaybedebilirdim çok üzüldüm ağladım yıprattım kendimi düşükten sonra ama iyileştiriyorum kendimi çok şükür daha iyiyim herşey biz insanlar için ama Rabbim nasip edecekse inşallah bu sefer doğurmayı kucağıma almayı nasip etsin diye dua eder oldum( sanki hayal gibi geliyor hep) kimse yaşamasın bu duyguyu herkes sağsalim doğursun inşallah evladını güzel güzel geçsin gebelikler :)))Canım sakın girme, bende adetin ilk günleri ağlama krizine giriyordum ve siz telkin ediyordunuz burada. , ins. biseyleri bekliyor bence bebisleriniz, geçecek bugünlerde ve beraber bekleyeceğiz.
casun canım bence soğan kürü iyi bişey için tertemiz olmuştur. ben dusukten sonra soğan kürü yaptım biliyorsun ve o adetim çok ağrılı ve pihtili gelmişti. Sonraki ay hamile kaldım. Benİm iki seferde de son adetim ağrılı ve pihtiliydi. Vücut kendini hazırlıyor bence oyüzden korkma ve sakin kendini depresyona sokma arkadaşım olacak inş.
Aynen bakalım yarın bat günüsıhhatler olsun canım :) iyi yapmışın enerjiyi tazelemek yenilemek lazım
Canım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı, ben 2 kere yaşadım biliyorsun. Oyüzden size umut olayım inş ve arkamdan hemen gelin inş. Herkes sinaniyor, herkesin bir imtihanı var. yeterki umidinizi kesmeyin.Rabbime inancım sonsuz olmasa belki kendimi kaybedebilirdim çok üzüldüm ağladım yıprattım kendimi düşükten sonra ama iyileştiriyorum kendimi çok şükür daha iyiyim herşey biz insanlar için ama Rabbim nasip edecekse inşallah bu sefer doğurmayı kucağıma almayı nasip etsin diye dua eder oldum( sanki hayal gibi geliyor hep) kimse yaşamasın bu duyguyu herkes sağsalim doğursun inşallah evladını güzel güzel geçsin gebelikler :)))
Benimde yedi haftalıkken kalbi durdu Can'ım kürtaj oldum çok acı ilk hamileliğimdi inşallah bende senin gibi hamile kalırımCanım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı, ben 2 kere yaşadım biliyorsun. Oyüzden size umut olayım inş ve arkamdan hemen gelin inş. Herkes sinaniyor, herkesin bir imtihanı var. yeterki umidinizi kesmeyin.
hadi hayırlısı :)))Aynen bakalım yarın bat günü
ne bileyim canım 7 ay oldu düşükten sonra hala yok hemen arkasına bikaç aya olmadı kiCanım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı, ben 2 kere yaşadım biliyorsun. Oyüzden size umut olayım inş ve arkamdan hemen gelin inş. Herkes sinaniyor, herkesin bir imtihanı var. yeterki umidinizi kesmeyin.
Hadi Can'ım hayırlısı olsunkızlar ben geldim hsg mi çekildim temiz çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı doktorada gösterdim adetin 2. yada 3. günü gel tedavine başlayalım hemen dedi
hadi gözünaydın canım sevindim bak temizmiş inşallah hsg vesile olur :)) ne tedavisne başlıcakmış cnmkızlar ben geldim hsg mi çekildim temiz çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı doktorada gösterdim adetin 2. yada 3. günü gel tedavine başlayalım hemen dedi
İnşallah ya bi bebiş olsa evimize neşe gelsehadi hayırlısı :)))
tüp bebek tedavisine canımhadi gözünaydın canım sevindim bak temizmiş inşallah hsg vesile olur :)) ne tedavisne başlıcakmış cnm
söelmiştin onu önceden de başka bişide mi yapçak acaba dedim hadi inşallah canım benimtüp bebek tedavisine canım
kaçıncı günün cnmKizlar bnm iki gundur kasiklarima baaki oluyo sanci oluyo yumurta buyumus olabilir mi
ayyy sorma canım ya dün eşime dedim artık bebiş olsunda kendimiz için değil onun için çıkalım dışarı gezmeye çocuk parklarına gidelim :))İnşallah ya bi bebiş olsa evimize neşe gelse
21. Gunum ben 35 40 gunde bir adet oluyorum normaldekaçıncı günün cnm
Allaa alla bana yazan normal kadin dogumcuukızlar bilgisi olan varmı bugün devlette dr a gittim anlattım durumu ben dedim aşılamadan önce klomen falan kullanmak istiyorum bana dedi infertiliteye git ben yazamam uzmanlık alanım değil sinir oldum bende biliom uzak die gitmedim her dr yazamıyomu bunu ya
İns cnm.ins bende oglumla kardesinin beraber oynadiklarinin hayalini kurup duruyorunayyy sorma canım ya dün eşime dedim artık bebiş olsunda kendimiz için değil onun için çıkalım dışarı gezmeye çocuk parklarına gidelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?