• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar adetime 4 gün kaldı bu güne kadar hissetmediğim adet oncesi sendromlar yaşıyorum. Kasiklarda aralıklarla batma bel ağrısı ara ara, huzursuzluk Göğüslerimde şişme ve uçlarında koyulaşma var. Bir de anıden hareket ettiğimde kasiklarima bıçak batıyor gibi bir his. Test için erken mi ? Bu hisleri yaşayanınız oldu mu ? Haa birde deliksiz çok uzun uyuyorum normalde sabah erken uyanırım ve güneş ışığı olduğunda hiç uyuyamam

kızlar dün gece itibariyle regl oldum geçmiş olsun bu ayda bana :)))) gülüyorum artık kendime

Regl öncesi belirtilerim: iştahsızlık, aşırı su içme hatta baya aşırı su içme ve baya baya sık idrara çıkma :)

kızlar bugün ilk günüm reglin
iki defa büyük parçalar geldi suyun altına tuttum
gbbc gbbc senmi demiştin onu sanki aklımda kalmış
akıp gitmedi kan pıhtısı değil yani beyaz böle et parçası gibi bişi tırstım biraz
bu ay bide çok bel ağrım ve kasık ağrılarım var benim normalde çok hafif olur
neden acaba ? hsg veya soğan küründen olabilir mi

akıp gitmedi kan pıhtısı değil yani beyaz böle et parçası gibi bişi tırstım biraz
Canım o soğan kürü nden olabilir. benim olmamıştı.ama olanları duymuştum.

kızlar dün gece itibariyle regl oldum geçmiş olsun bu ayda bana :)))) gülüyorum artık kendime
canım hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda önümüzdeki maçlara bakıcaz :)) evet bendende öyle gelmişti doktoruma anlatmıştım dedi korkma düşük falan yapmıyosun bazen öyle olabiliyo dedi ama benimde geçen ay acayip bel ve kasık ağrım olmuştu tatlım benimde yarın hsg var bakalım yumurta rezervi doktorun dediği gibi kan tahlilinden dahamı beter görücez

Kızlar sanırsam ben büyük bi depresyona girdim çok duygusallaştım yaa herşeye ağlıyorum böyle

Canım o soğan kürü nden olabilir. benim olmamıştı.ama olanları duymuştum.

canım hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda önümüzdeki maçlara bakıcaz :)) evet bendende öyle gelmişti doktoruma anlatmıştım dedi korkma düşük falan yapmıyosun bazen öyle olabiliyo dedi ama benimde geçen ay acayip bel ve kasık ağrım olmuştu tatlım benimde yarın hsg var bakalım yumurta rezervi doktorun dediği gibi kan tahlilinden dahamı beter görücez
sağolun kızlar hiç böyle olmamıştım temmuzda yaptığımda sadece akıntım çoğalmıştı bu sefer hem sürekli parçalı hem yoğun kanama hem ağrı bende biyerde rahim duvarını çok incelttiğini okumuştum inşallah yanlış bişi yapmadık

Kızlar sanırsam ben büyük bi depresyona girdim çok duygusallaştım yaa herşeye ağlıyorum böyle
canım hsg yle yumur. rezervi öğreniliyor mu bilmiodum onu histereskopiyle falan bakıolar rahim içine ama yumiyi bilmiom hiç of bende depresyonların ucundan döndürüyorum kendimi telkinlerle nolur salma kendiini herşeye rağmen dimdik durmamız lazım inşallah sonuçların dr un dediğinin aksi çıkar canım yarın operasyonunda güzel geçer

canım hsg yle yumur. rezervi öğreniliyor mu bilmiodum onu histereskopiyle falan bakıolar rahim içine ama yumiyi bilmiom hiç of bende depresyonların ucundan döndürüyorum kendimi telkinlerle nolur salma kendiini herşeye rağmen dimdik durmamız lazım inşallah sonuçların dr un dediğinin aksi çıkar canım yarın operasyonunda güzel geçer
valla canım doktor hsg istiyorum ama bu daha detaylı dedi bana bi adres verdi echomarın şişli şubesinde sadece orda çekiliyomuş canım ayy bilmiyorum canım özellikle oğlumu çok kıskanır oldum kimseyi sevmesin etmesin sadece beni sevsin ben onu seveyim istiyorum yanımdan 1 dk bile ayrılsın istemiyorum bencillik yapıyorum farkındayım ama tutamıyorum kendimi bana bişey söylüyo mesela yavrum hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum

Canım sakın girme, bende adetin ilk günleri ağlama krizine giriyordum ve siz telkin ediyordunuz burada. , ins. biseyleri bekliyor bence bebisleriniz, geçecek bugünlerde ve beraber bekleyeceğiz.
casun casun canım bence soğan kürü iyi bişey için tertemiz olmuştur. ben dusukten sonra soğan kürü yaptım biliyorsun ve o adetim çok ağrılı ve pihtili gelmişti. Sonraki ay hamile kaldım. Benİm iki seferde de son adetim ağrılı ve pihtiliydi. Vücut kendini hazırlıyor bence oyüzden korkma ve sakin kendini depresyona sokma arkadaşım olacak inş.

histereskopi nasıl oluyo canım ben tek gidicem de yanımda biri olunca stres yapıyorum çok ama doktor hsg dedi ya anlamadım valla canım

valla canım doktor hsg istiyorum ama bu daha detaylı dedi bana bi adres verdi echomarın şişli şubesinde sadece orda çekiliyomuş canım ayy bilmiyorum canım özellikle oğlumu çok kıskanır oldum kimseyi sevmesin etmesin sadece beni sevsin ben onu seveyim istiyorum yanımdan 1 dk bile ayrılsın istemiyorum bencillik yapıyorum farkındayım ama tutamıyorum kendimi bana bişey söylüyo mesela yavrum hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum

histereskopi nasıl oluyo canım ben tek gidicem de yanımda biri olunca stres yapıyorum çok ama doktor hsg dedi ya anlamadım valla canım
canım doktor hsg dediyse öledir ben bilmiyorum ondan sordum histereskopi ince çubuk gibi bişi sanırım ucunda kamera var hem tanı hem tedavi yöntemi neyse boşver sen onu dr hsg demişse öledir tek gidebilirsin canım benle beraber çekilenlerin çoğu tek gelmişti sıkıntı yok 5dkkalık bişi stres yapma rahat ol inşallah herşey temiz ve güzel çıkar

canım oğlunun üstüne o kadar düşme sana bağımlı olur bu sefer kendine güveni gelişmez kendini frenlemeye çalış geçecek bugünler hayırlısıyla bide düşün ki yıllarca bir evlat sahibi olmak için ne çabalar gösteren insanlar var çok şükür Allah sağlık ve güzel ömürler versin ki oğluşun var annesi toparla kendini güçlüyüz ve ailemiz sevdiklerimiz yanımızda herşeyin üstesinden geliriz evelallah inşallah en yakın zamanda gelecek kardeş ama biraz başka şeylere odaklan nolur ben bundan sonra öle yapıcam birşeyi ne kadar çok istersen imtihanın olur akışına bırakalım birazda ne kaybederiz ki ???

Back