- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Canim hayirlisi olsun hakkinda ins bu ay gelir bebisinkızlar dün gece itibariyle regl oldum geçmiş olsun bu ayda bana :)))) gülüyorum artık kendime
Kafam rahat aslinda surekli dua ediyorum ins.bu ay bende muciZeme kavuşurumRabbım hepınıze ıns bu duyguyu tez vakıtte yasattın canım . kafan hep rahat olsun en önemlısı bu cıdden sabır ve duayıda eksık etme
Tebrik ederim canim baya baya var ikinci cizgi daha nolsun saglikla kucagina da alirsin insallahcanlar sizce hamişmiyim
Tebrik ederim canim baya baya var ikinci cizgi daha nolsun saglikla kucagina da alirsin insallah
Canım o soğan kürü nden olabilir. benim olmamıştı.ama olanları duymuştum.kızlar bugün ilk günüm reglin
iki defa büyük parçalar geldi suyun altına tuttum
gbbc senmi demiştin onu sanki aklımda kalmış
akıp gitmedi kan pıhtısı değil yani beyaz böle et parçası gibi bişi tırstım biraz
bu ay bide çok bel ağrım ve kasık ağrılarım var benim normalde çok hafif olur
neden acaba ? hsg veya soğan küründen olabilir mi
kızlar dün gece itibariyle regl oldum geçmiş olsun bu ayda bana :)))) gülüyorum artık kendime
canım hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda önümüzdeki maçlara bakıcaz :)) evet bendende öyle gelmişti doktoruma anlatmıştım dedi korkma düşük falan yapmıyosun bazen öyle olabiliyo dedi ama benimde geçen ay acayip bel ve kasık ağrım olmuştu tatlım benimde yarın hsg var bakalım yumurta rezervi doktorun dediği gibi kan tahlilinden dahamı beter görücezkızlar bugün ilk günüm reglin
iki defa büyük parçalar geldi suyun altına tuttum
gbbc senmi demiştin onu sanki aklımda kalmış
akıp gitmedi kan pıhtısı değil yani beyaz böle et parçası gibi bişi tırstım biraz
bu ay bide çok bel ağrım ve kasık ağrılarım var benim normalde çok hafif olur
neden acaba ? hsg veya soğan küründen olabilir mi
Canım o soğan kürü nden olabilir. benim olmamıştı.ama olanları duymuştum.
sağolun kızlar hiç böyle olmamıştım temmuzda yaptığımda sadece akıntım çoğalmıştı bu sefer hem sürekli parçalı hem yoğun kanama hem ağrı bende biyerde rahim duvarını çok incelttiğini okumuştum inşallah yanlış bişi yapmadıkcanım hayırlısı olsun inşAllah hakkımızda önümüzdeki maçlara bakıcaz :)) evet bendende öyle gelmişti doktoruma anlatmıştım dedi korkma düşük falan yapmıyosun bazen öyle olabiliyo dedi ama benimde geçen ay acayip bel ve kasık ağrım olmuştu tatlım benimde yarın hsg var bakalım yumurta rezervi doktorun dediği gibi kan tahlilinden dahamı beter görücez
canım hsg yle yumur. rezervi öğreniliyor mu bilmiodum onu histereskopiyle falan bakıolar rahim içine ama yumiyi bilmiom hiç of bende depresyonların ucundan döndürüyorum kendimi telkinlerle nolur salma kendiini herşeye rağmen dimdik durmamız lazım inşallah sonuçların dr un dediğinin aksi çıkar canım yarın operasyonunda güzel geçerKızlar sanırsam ben büyük bi depresyona girdim çok duygusallaştım yaa herşeye ağlıyorum böyle
valla canım doktor hsg istiyorum ama bu daha detaylı dedi bana bi adres verdi echomarın şişli şubesinde sadece orda çekiliyomuş canım ayy bilmiyorum canım özellikle oğlumu çok kıskanır oldum kimseyi sevmesin etmesin sadece beni sevsin ben onu seveyim istiyorum yanımdan 1 dk bile ayrılsın istemiyorum bencillik yapıyorum farkındayım ama tutamıyorum kendimi bana bişey söylüyo mesela yavrum hüngür hüngür ağlamaya başlıyorumcanım hsg yle yumur. rezervi öğreniliyor mu bilmiodum onu histereskopiyle falan bakıolar rahim içine ama yumiyi bilmiom hiç of bende depresyonların ucundan döndürüyorum kendimi telkinlerle nolur salma kendiini herşeye rağmen dimdik durmamız lazım inşallah sonuçların dr un dediğinin aksi çıkar canım yarın operasyonunda güzel geçer
Canım sakın girme, bende adetin ilk günleri ağlama krizine giriyordum ve siz telkin ediyordunuz burada. , ins. biseyleri bekliyor bence bebisleriniz, geçecek bugünlerde ve beraber bekleyeceğiz.Kızlar sanırsam ben büyük bi depresyona girdim çok duygusallaştım yaa herşeye ağlıyorum böyle
histereskopi nasıl oluyo canım ben tek gidicem de yanımda biri olunca stres yapıyorum çok ama doktor hsg dedi ya anlamadım valla canımcanım hsg yle yumur. rezervi öğreniliyor mu bilmiodum onu histereskopiyle falan bakıolar rahim içine ama yumiyi bilmiom hiç of bende depresyonların ucundan döndürüyorum kendimi telkinlerle nolur salma kendiini herşeye rağmen dimdik durmamız lazım inşallah sonuçların dr un dediğinin aksi çıkar canım yarın operasyonunda güzel geçer
valla canım doktor hsg istiyorum ama bu daha detaylı dedi bana bi adres verdi echomarın şişli şubesinde sadece orda çekiliyomuş canım ayy bilmiyorum canım özellikle oğlumu çok kıskanır oldum kimseyi sevmesin etmesin sadece beni sevsin ben onu seveyim istiyorum yanımdan 1 dk bile ayrılsın istemiyorum bencillik yapıyorum farkındayım ama tutamıyorum kendimi bana bişey söylüyo mesela yavrum hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum
canım doktor hsg dediyse öledir ben bilmiyorum ondan sordum histereskopi ince çubuk gibi bişi sanırım ucunda kamera var hem tanı hem tedavi yöntemi neyse boşver sen onu dr hsg demişse öledir tek gidebilirsin canım benle beraber çekilenlerin çoğu tek gelmişti sıkıntı yok 5dkkalık bişi stres yapma rahat ol inşallah herşey temiz ve güzel çıkarhistereskopi nasıl oluyo canım ben tek gidicem de yanımda biri olunca stres yapıyorum çok ama doktor hsg dedi ya anlamadım valla canım
sıhhatler olsun canım :) iyi yapmışın enerjiyi tazelemek yenilemek lazımkızlar bu ay hamile kalırım belki diye saçlarımı kestirdim :) hazırlık hazırlıktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?