• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Allaa alla bana yazan normal kadin dogumcuu
ayy sinir kadın ya bana diyo eee hamile kalmışın işte hasbinallah 7 ay oldu üstünden geçeli dedim yok sen tüp bebek veya infertiliteye git diyo hastane eve yakın diye oraya gittim sende dev. drumu gittiğin kendin mi istemiştin

Arkadaslar adetime 3 gun var. Kahverengi kanamam var pembemsi. Adetim günü gününe olur. Adet kanı olması imkansiz. Hamilelik belirtisi olabilir mi

ne bileyim canım 7 ay oldu düşükten sonra hala yok hemen arkasına bikaç aya olmadı ki
Canım benim 2.kürtaj dan 6 ay sonra oldu. Bu 1 adet sonra oldu. nolur sıkıntıya girme
kızlar ben geldim hsg mi çekildim temiz çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı doktorada gösterdim adetin 2. yada 3. günü gel tedavine başlayalım hemen dedi
Canım hadi gözün aydın, şimdi gelsin bebişin :)

ayy sinir kadın ya bana diyo eee hamile kalmışın işte hasbinallah 7 ay oldu üstünden geçeli dedim yok sen tüp bebek veya infertiliteye git diyo hastane eve yakın diye oraya gittim sende dev. drumu gittiğin kendin mi istemiştin
Ben ozele gidiyorum cnm ama normal kadin doğum dru yani tup.bebek merkezi filan degil

kızlar bilgisi olan varmı bugün devlette dr a gittim anlattım durumu ben dedim aşılamadan önce klomen falan kullanmak istiyorum bana dedi infertiliteye git ben yazamam uzmanlık alanım değil sinir oldum bende biliom uzak die gitmedim her dr yazamıyomu bunu ya
ne alaka yazamazmış ya her kadın doğumcu uazabiliyo die biliyorum ben uğraşmamak istemeiştir o bence canım

Ben ozele gidiyorum cnm ama normal kadin doğum dru yani tup.bebek merkezi filan degil

ne alaka yazamazmış ya her kadın doğumcu uazabiliyo die biliyorum ben uğraşmamak istemeiştir o bence canım
ayyyy pissssss görüyonuz mu gıcık kadın bunlar iyice otur aşağı al maaşı modundalar %90 böyle şikayet etsen bile kimsenin tınladığı yok boşuboşuna milli hasıladan yiyolar :)) çok sinir oldum döktürdüm

Kızlar rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ben yaşamadım ama aklım çıkıyor bir sey mi oldu diye. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese... Ben rezerv azligimi öğrenince çok üzülmüştüm aglamistim ama isyan etmeden toparladim kendimi. Simi diyorum ki belki de benim imtihanim buydu şükür... O yüzden rabbim bilir en doğru zamani insallah sağlıklı guzel bebek haberleri alicaz sizden de insallah dualarim sizinle...

Herşey gönlünce olsun inşallah
Canım ya sana bişi sorcam.kürtaj sonrası ben ilk adetimi 30 da oldum da 2.gelmedi.ama sana sölemiştim ya 32.gün yumurtladım.hatta hamile olduğumu düşünürken sen bana söledin;)normalde bu hafta olmazsam dr a gidicem de nedense söktürücü falan kullanmak istemiyorum.sence bi sorun falan olabilir mi yoksa kürtaja bağlı geçici bi durum mudur.çok stres yaptım yaa.

Canım ya sana bişi sorcam.kürtaj sonrası ben ilk adetimi 30 da oldum da 2.gelmedi.ama sana sölemiştim ya 32.gün yumurtladım.hatta hamile olduğumu düşünürken sen bana söledin:KK66:normalde bu hafta olmazsam dr a gidicem de nedense söktürücü falan kullanmak istemiyorum.sence bi sorun falan olabilir mi yoksa kürtaja bağlı geçici bi durum mudur.çok stres yaptım yaa.
Neden böyle gecikme yaşadın acaba

Back