canım tam ovulasyon zamanların ozaman bugünler 35güne göre 14gün kalmış 40a göre 1921. Gunum ben 35 40 gunde bir adet oluyorum normalde
ayy sinir kadın ya bana diyo eee hamile kalmışın işte hasbinallah 7 ay oldu üstünden geçeli dedim yok sen tüp bebek veya infertiliteye git diyo hastane eve yakın diye oraya gittim sende dev. drumu gittiğin kendin mi istemiştinAllaa alla bana yazan normal kadin dogumcuu
olabilir yerleşme kanamasıArkadaslar adetime 3 gun var. Kahverengi kanamam var pembemsi. Adetim günü gününe olur. Adet kanı olması imkansiz. Hamilelik belirtisi olabilir mi
Canım benim 2.kürtaj dan 6 ay sonra oldu. Bu 1 adet sonra oldu. nolur sıkıntıya girmene bileyim canım 7 ay oldu düşükten sonra hala yok hemen arkasına bikaç aya olmadı ki
Canım hadi gözün aydın, şimdi gelsin bebişin :)kızlar ben geldim hsg mi çekildim temiz çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı doktorada gösterdim adetin 2. yada 3. günü gel tedavine başlayalım hemen dedi
:)) sağol tatlım eksik olma rahatlatıyosun beniCanım benim 2.kürtaj dan 6 ay sonra oldu. Bu 1 adet sonra oldu. nolur sıkıntıya girme
Canım hadi gözün aydın, şimdi gelsin bebişin :)
Evet ya olsa da gezsekayyy sorma canım ya dün eşime dedim artık bebiş olsunda kendimiz için değil onun için çıkalım dışarı gezmeye çocuk parklarına gidelim :))
Ben ozele gidiyorum cnm ama normal kadin doğum dru yani tup.bebek merkezi filan degilayy sinir kadın ya bana diyo eee hamile kalmışın işte hasbinallah 7 ay oldu üstünden geçeli dedim yok sen tüp bebek veya infertiliteye git diyo hastane eve yakın diye oraya gittim sende dev. drumu gittiğin kendin mi istemiştin
ne alaka yazamazmış ya her kadın doğumcu uazabiliyo die biliyorum ben uğraşmamak istemeiştir o bence canımkızlar bilgisi olan varmı bugün devlette dr a gittim anlattım durumu ben dedim aşılamadan önce klomen falan kullanmak istiyorum bana dedi infertiliteye git ben yazamam uzmanlık alanım değil sinir oldum bende biliom uzak die gitmedim her dr yazamıyomu bunu ya
Ben ozele gidiyorum cnm ama normal kadin doğum dru yani tup.bebek merkezi filan degil
ayyyy pissssss görüyonuz mu gıcık kadın bunlar iyice otur aşağı al maaşı modundalar %90 böyle şikayet etsen bile kimsenin tınladığı yok boşuboşuna milli hasıladan yiyolar :)) çok sinir oldum döktürdümne alaka yazamazmış ya her kadın doğumcu uazabiliyo die biliyorum ben uğraşmamak istemeiştir o bence canım
Canım ya sana bişi sorcam.kürtaj sonrası ben ilk adetimi 30 da oldum da 2.gelmedi.ama sana sölemiştim ya 32.gün yumurtladım.hatta hamile olduğumu düşünürken sen bana söledinHerşey gönlünce olsun inşallah
hadi bakalım hayırlısıkızlar ben geldim hsg mi çekildim temiz çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı doktorada gösterdim adetin 2. yada 3. günü gel tedavine başlayalım hemen dedi
Neden böyle gecikme yaşadın acabaCanım ya sana bişi sorcam.kürtaj sonrası ben ilk adetimi 30 da oldum da 2.gelmedi.ama sana sölemiştim ya 32.gün yumurtladım.hatta hamile olduğumu düşünürken sen bana söledinnormalde bu hafta olmazsam dr a gidicem de nedense söktürücü falan kullanmak istemiyorum.sence bi sorun falan olabilir mi yoksa kürtaja bağlı geçici bi durum mudur.çok stres yaptım yaa.
yok canım ancak 10 gün sonra çıkarcanlar ilişkiden 2 gün sonra kanda cıkma olasılığı varmı gebeliğin
Kürtaj sonrası vücudum anca düzene giriyordur diye düşündüm ama..Neden böyle gecikme yaşadın acaba
sağol canım Allah razı olsunhadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?