• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bende goruyorum kuzum adetin uzerine gormus yada gec dollenme olabilir . Yada bazi bayanlar 1 kereligine mahsus adet olabiliyorlatmis icerdeki kan cikabiliyormus. Sendede ole olmasin . cunku testte gorunuyor
Ama sabah yaptım bişey çıkmadı :-)

Ama Can'ım daha yeni adetim bitti üstüne mi gördüm yani
olabilir canım üstüne görende çok var hatta şakır şakır geldi diyenler bile var sen en iyisi kan testi yaptır net sonuç al inşallah sevinçli haberler alırsın

kızlar benim hsg temiz çıktı çok şükür rahatladım Allahıma şükür strese girmiştim drun şüphelendiği gibi bişi yok 2 dr a gösterdim sonucu :) çalışmaya başladık dün :oops::oops::oops:
dr da eczacıda kesinlikle antibiyotiği bırakma dediler öyle devam işte

kızlar benim hsg temiz çıktı çok şükür rahatladım Allahıma şükür strese girmiştim drun şüphelendiği gibi bişi yok 2 dr a gösterdim sonucu :) çalışmaya başladık dün :oops::oops::oops:
hADİ CANIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ.

casun casun canım gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına hsg nin hadi bol bol çalışmalar başlasın artık bebişte sizi çok bekletmeden gelsin hayırlısıyla inşAllah

casun casun canım gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına hsg nin hadi bol bol çalışmalar başlasın artık bebişte sizi çok bekletmeden gelsin hayırlısıyla inşAllah
sağol tatlım iyi dileklerin için çalışmalar başladı hayırlısı artık inşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu haberler alırız :KK200:

Nasil oldu cekim cnm agrili miydi

Nasil oldu cekim cnm agrili miydi
canım ağrısız diyemem ama dayanılmayacak gibide değildi sadece birkaç saniyelik 4defa falan sancı vurdu oda ilacı verirken oluyor sanırım arkadaşlarla kahve içmeye gittim çıkışta :) sadece 1gün kanamam oldu hafif oda geçti şükür böyle sende mi çekilmek istiyorsun canım

çok şükür canım. hadi bakalım önümüze bakalım o zaman :KK55::KK66:

Back