Selam kızlar. Ben 2-3 yil once iki tane basarisiz hamilelik gecirdigim icin vazgecip denemeleri birakistim, hatta korunuyorduk. Fakat bu sefer esim cok istemeye basladi, tam da ovulasyondan onceki gun yani hamilelik ihtimalinin en yuksek oldugu gune denk getirdi, bir de kesin bu sefer hamilesin filan dedi. Cok sasirdim normalde hic konuyla alakasi yoktur.. E sonra tabi ben de kafalari kirdim, zaman gecemedi, tekrar o heves nasil oldu da beni sardi anlamiyorum. Cok da belirtilerim oldu gibi geliyor ama benim boyle kendimi kandirmalarim meshurdur
Neyse belirtilerimden bahsedecek olursak: Ovulasyondan sonraki 4.gun itibariyle kasik agrilari, goguslerimde ozellikle yan taraflarinda sizlama ve arada giren keskin agrilar var. Birkac kere su gibi ani akintilarim oldu. En onemli belirtim asiri yorgunluk, saat 8lerde uyumalar. A malum o kadar uyku uyuyunca ruyalar da costu. Duygu durum degisikligi demek isterdim ama kocamla kavga edip aglamam sayilir mi bilemedim, genelde kavga ederiz zaten =D Ha bir de aci tursu yiyorum deli gibi ama bu bir belirti olmayabilir normalde de cok severim =D Ama daha bir guzel geliyor..
Yani ne bileyim icimden bir ses hamilesin diyor, ama dedigim gibi bu icimdeki hain seslerin beni cok yaniltmisligi var. Diyeceksiniz ki ne kaldi sunun surasinda adetini bekle. Ha bu arada kendim sormusken kendim cevaplayayim, Pazar gunu adetimi bekliyorum. Diger taraftan da kan testi yapsam yarin bile sonuc alabilirim aslinda ama yapmak istemiyorum. Idrar testlerinde benim hamileliklerim cikmiyor BetaHCGm cok dusuk basladigi icin. Diger taraftan da BetaHCG dusukken belirti yasamamam lazim cunku zaten belirtiler betaHCG hormonunun yukselmesinden kaynaklaniyor. Yani boyle kafamda deli sorular...
Fakat eski hamileliklerimden cok net bildigim birsey varsa o da adet olacakmisim hissi fakat onun birkac kati, ozellikle adetten bir gun once. Bir de sesli bir sekilde tepki verdirtcek kadar siddetli kasik agrisi, ani giren, bicak gibi. Ve o adet hali bana gelmeye basladi bile, hm de dort gun oncesinden, normalde sadece bir gun once hissederim.
Amma yazdim, durayim. Icimi doktum ama iyi geldi. Fikri olan varsa versin bakalim =))