devam etçez böle canım sağol :) herşey bebikler içinValla cnm koku almadan tadı pek gelmiyor ama sonuna kadar açma burnunu yoksa bende istifra edecek gibi oluyordum. Limonu bilmiyorum aslında bi sıkıntı olmaz gibi limon sonuçta
canım ben içtikten sonra 1 tane kesme şeker atıyodum ağzıma miğdem bulanmıyodu hiç sende öyle denedevam etçez böle canım sağol :) herşey bebikler için
kaç gün geçikti canımKizlar ya bana ne diyorsunuz tekrar test yapsam.cok mu anlamsiz olur ki
bence tekrardan doktora git eğer bu defada bişey yoksa adet söktürücü kullan canımKizlar ya bana ne diyorsunuz tekrar test yapsam.cok mu anlamsiz olur ki
canım bence tekrar bi doktora görün evde testin varmı hiç varsa yapsana24 gun canim 10 gun once dra gitmistim
bende daha nefes almadan ağzıma meyve tıktım :) akşamda yoğurtla denedim hahaaa bişi atınca tadı gidiyor ağızdancanım ben içtikten sonra 1 tane kesme şeker atıyodum ağzıma miğdem bulanmıyodu hiç sende öyle dene
kuzum ya kıyamam resmen bir daha ki regli dönemin geldi inşallah buarada boş geçmedin çalıştınız hiç belli olmuyor ki şu işler bi daha git canım dr a belirsizlik zor24 gun canim 10 gun once dra gitmistim
Cok sıkı bir calisma olmadida iki uc kez oldu amakuzum ya kıyamam resmen bir daha ki regli dönemin geldi inşallah buarada boş geçmedin çalıştınız hiç belli olmuyor ki şu işler bi daha git canım dr a belirsizlik zor
şu belirtilerde bi ayırt edilmiyo ki anlayalım canım çok okudum senin gibi olan sürekli negatif ve en sonunda gidip müjdeyle dönen inşallah öyledirKasiklarimda bir ton.agirlik var gibi asagi dogru cekiliyor. Goguslerim asiri hassas oldum olacam diyorum ama 24 gun gecti yaa 14 gun gectiginde olsa kanda cikardi ama bu nasil bir gecikmedir gecikirdide maksimum 10 gun gecikirdi
olsun oda iyi hiç olmamasındansa canm istersen bidaha git dr a sen bilirsin tabide yada bekle artık kaç gün var bidahaki reglineCok sıkı bir calisma olmadida iki uc kez oldu ama
cumartesi başladık canım pazar pazartesi ara verdik salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi doktor ama bu akşam çok kasik ağrım var herhalde yumurtalar çatlamayami başlıyobende daha nefes almadan ağzıma meyve tıktım :) akşamda yoğurtla denedim hahaaa bişi atınca tadı gidiyor ağızdan
sen yarın mı başlıyosun çalışmalara hayırlısıyla güzel büyümüştür yumoşlar buay inşallah herşey güzel olur canım
ayyyyy kesin çatlıyo bugünü kesin değerlendir bak pazar pztsi olmamış sperm mutlaka olsun içerde beklesin kapıda yumoşu hadi inşallah :)))cumartesi başladık canım pazar pazartesi ara verdik salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi doktor ama bu akşam çok kasik ağrım var herhalde yumurtalar çatlamayami başlıyo
oldu canım bu akşamayyyyy kesin çatlıyo bugünü kesin değerlendir bak pazar pztsi olmamış sperm mutlaka olsun içerde beklesin kapıda yumoşu hadi inşallah :)))
oldu canım bu akşam :))ayyyyy kesin çatlıyo bugünü kesin değerlendir bak pazar pztsi olmamış sperm mutlaka olsun içerde beklesin kapıda yumoşu hadi inşallah :)))
Pek sanmiyorum benim oyle oldugumu zaten umudum olsa simdiye elli test yapardim heralde ama bende cok okudum oyle şeyler ne diyeyim nasipşu belirtilerde bi ayırt edilmiyo ki anlayalım canım çok okudum senin gibi olan sürekli negatif ve en sonunda gidip müjdeyle dönen inşallah öyledir
Pek sanmiyorum benim oyle oldugumu zaten umudum olsa simdiye elli test yapardim heralde ama bende cok okudum oyle şeyler ne diyeyim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?