Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Valla cnm koku almadan tadı pek gelmiyor ama sonuna kadar açma burnunu yoksa bende istifra edecek gibi oluyordum. Limonu bilmiyorum aslında bi sıkıntı olmaz gibi limon sonuçta
devam etçez böle canım sağol :) herşey bebikler için

Kizlar ya bana ne diyorsunuz tekrar test yapsam.cok mu anlamsiz olur ki

canım ben içtikten sonra 1 tane kesme şeker atıyodum ağzıma miğdem bulanmıyodu hiç sende öyle dene
bende daha nefes almadan ağzıma meyve tıktım :) akşamda yoğurtla denedim hahaaa bişi atınca tadı gidiyor ağızdan
sen yarın mı başlıyosun çalışmalara hayırlısıyla güzel büyümüştür yumoşlar buay inşallah herşey güzel olur canım

Kasiklarimda bir ton.agirlik var gibi asagi dogru cekiliyor. Goguslerim asiri hassas oldum olacam diyorum ama 24 gun gecti yaa 14 gun gectiginde olsa kanda cikardi ama bu nasil bir gecikmedir gecikirdide maksimum 10 gun gecikirdi

kuzum ya kıyamam resmen bir daha ki regli dönemin geldi inşallah buarada boş geçmedin çalıştınız hiç belli olmuyor ki şu işler bi daha git canım dr a belirsizlik zor
Cok sıkı bir calisma olmadida iki uc kez oldu ama

Kasiklarimda bir ton.agirlik var gibi asagi dogru cekiliyor. Goguslerim asiri hassas oldum olacam diyorum ama 24 gun gecti yaa 14 gun gectiginde olsa kanda cikardi ama bu nasil bir gecikmedir gecikirdide maksimum 10 gun gecikirdi
şu belirtilerde bi ayırt edilmiyo ki anlayalım canım çok okudum senin gibi olan sürekli negatif ve en sonunda gidip müjdeyle dönen inşallah öyledir

cumartesi başladık canım pazar pazartesi ara verdik salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi doktor ama bu akşam çok kasik ağrım var herhalde yumurtalar çatlamayami başlıyo

cumartesi başladık canım pazar pazartesi ara verdik salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi doktor ama bu akşam çok kasik ağrım var herhalde yumurtalar çatlamayami başlıyo
ayyyyy kesin çatlıyo bugünü kesin değerlendir bak pazar pztsi olmamış sperm mutlaka olsun içerde beklesin kapıda yumoşu hadi inşallah :)))

şu belirtilerde bi ayırt edilmiyo ki anlayalım canım çok okudum senin gibi olan sürekli negatif ve en sonunda gidip müjdeyle dönen inşallah öyledir
Pek sanmiyorum benim oyle oldugumu zaten umudum olsa simdiye elli test yapardim heralde ama bende cok okudum oyle şeyler ne diyeyim nasip

Pek sanmiyorum benim oyle oldugumu zaten umudum olsa simdiye elli test yapardim heralde ama bende cok okudum oyle şeyler ne diyeyim nasip

dediğin gibi hayırlısı canım ben de hayatımda ilk defa 6 gün gecikmiştim gittim kan verdim eve döndüm hastalandım stres şartlandırma hava herşey etkiliyo inşallah bişey yoksada regl olursun rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…