Bende daha once hem ogluma hamile kalmaya calisirken hemde 4 ay once filan 10 gune yakin gecikmistim kan testinin sonucunu alir almaz adet olmustim bu seferdede sonucu aldiktan bikac gun sonra kesin olurum artik deeim o osikolojideydim rahattim yani o yuzden sokturucuyu almadim nasil olsa olurum artik diye ama bu sefer psikolojim rahatta olsa gelmedi kirmizilardediğin gibi hayırlısı canım ben de hayatımda ilk defa 6 gün gecikmiştim gittim kan verdim eve döndüm hastalandım stres şartlandırma hava herşey etkiliyo inşallah bişey yoksada regl olursun rahatlarsın
Can'ım ya sen bence tekrar ya doktora git ya da test yapBende daha once hem ogluma hamile kalmaya calisirken hemde 4 ay once filan 10 gune yakin gecikmistim kan testinin sonucunu alir almaz adet olmustim bu seferdede sonucu aldiktan bikac gun sonra kesin olurum artik deeim o osikolojideydim rahattim yani o yuzden sokturucuyu almadim nasil olsa olurum artik diye ama bu sefer psikolojim rahatta olsa gelmedi kirmizilar
Selam kızlar. Ben 2-3 yil once iki tane basarisiz hamilelik gecirdigim icin vazgecip denemeleri birakistim, hatta korunuyorduk. Fakat bu sefer esim cok istemeye basladi, tam da ovulasyondan onceki gun yani hamilelik ihtimalinin en yuksek oldugu gune denk getirdi, bir de kesin bu sefer hamilesin filan dedi. Cok sasirdim normalde hic konuyla alakasi yoktur.. E sonra tabi ben de kafalari kirdim, zaman gecemedi, tekrar o heves nasil oldu da beni sardi anlamiyorum. Cok da belirtilerim oldu gibi geliyor ama benim boyle kendimi kandirmalarim meshurdur
Neyse belirtilerimden bahsedecek olursak: Ovulasyondan sonraki 4.gun itibariyle kasik agrilari, goguslerimde ozellikle yan taraflarinda sizlama ve arada giren keskin agrilar var. Birkac kere su gibi ani akintilarim oldu. En onemli belirtim asiri yorgunluk, saat 8lerde uyumalar. A malum o kadar uyku uyuyunca ruyalar da costu. Duygu durum degisikligi demek isterdim ama kocamla kavga edip aglamam sayilir mi bilemedim, genelde kavga ederiz zaten =D Ha bir de aci tursu yiyorum deli gibi ama bu bir belirti olmayabilir normalde de cok severim =D Ama daha bir guzel geliyor..
Yani ne bileyim icimden bir ses hamilesin diyor, ama dedigim gibi bu icimdeki hain seslerin beni cok yaniltmisligi var. Diyeceksiniz ki ne kaldi sunun surasinda adetini bekle. Ha bu arada kendim sormusken kendim cevaplayayim, Pazar gunu adetimi bekliyorum. Diger taraftan da kan testi yapsam yarin bile sonuc alabilirim aslinda ama yapmak istemiyorum. Idrar testlerinde benim hamileliklerim cikmiyor BetaHCGm cok dusuk basladigi icin. Diger taraftan da BetaHCG dusukken belirti yasamamam lazim cunku zaten belirtiler betaHCG hormonunun yukselmesinden kaynaklaniyor. Yani boyle kafamda deli sorular...
Fakat eski hamileliklerimden cok net bildigim birsey varsa o da adet olacakmisim hissi fakat onun birkac kati, ozellikle adetten bir gun once. Bir de sesli bir sekilde tepki verdirtcek kadar siddetli kasik agrisi, ani giren, bicak gibi. Ve o adet hali bana gelmeye basladi bile, hm de dort gun oncesinden, normalde sadece bir gun once hissederim.
Amma yazdim, durayim. Icimi doktum ama iyi geldi. Fikri olan varsa versin bakalim =))
benim yumurtlama bu haftasonu canım. eşim gelmiş olacak ama yatılı misafir var, toplam 4 kişi, biri hamile gelenlerin vesenin ne zamandı canım yumurtlama günlerin
ne güzel yazmışsın uzun uzun. inşallah hamilesindir canım.Selam kızlar. Ben 2-3 yil once iki tane basarisiz hamilelik gecirdigim icin vazgecip denemeleri birakistim, hatta korunuyorduk. Fakat bu sefer esim cok istemeye basladi, tam da ovulasyondan onceki gun yani hamilelik ihtimalinin en yuksek oldugu gune denk getirdi, bir de kesin bu sefer hamilesin filan dedi. Cok sasirdim normalde hic konuyla alakasi yoktur.. E sonra tabi ben de kafalari kirdim, zaman gecemedi, tekrar o heves nasil oldu da beni sardi anlamiyorum. Cok da belirtilerim oldu gibi geliyor ama benim boyle kendimi kandirmalarim meshurdur
Neyse belirtilerimden bahsedecek olursak: Ovulasyondan sonraki 4.gun itibariyle kasik agrilari, goguslerimde ozellikle yan taraflarinda sizlama ve arada giren keskin agrilar var. Birkac kere su gibi ani akintilarim oldu. En onemli belirtim asiri yorgunluk, saat 8lerde uyumalar. A malum o kadar uyku uyuyunca ruyalar da costu. Duygu durum degisikligi demek isterdim ama kocamla kavga edip aglamam sayilir mi bilemedim, genelde kavga ederiz zaten =D Ha bir de aci tursu yiyorum deli gibi ama bu bir belirti olmayabilir normalde de cok severim =D Ama daha bir guzel geliyor..
Yani ne bileyim icimden bir ses hamilesin diyor, ama dedigim gibi bu icimdeki hain seslerin beni cok yaniltmisligi var. Diyeceksiniz ki ne kaldi sunun surasinda adetini bekle. Ha bu arada kendim sormusken kendim cevaplayayim, Pazar gunu adetimi bekliyorum. Diger taraftan da kan testi yapsam yarin bile sonuc alabilirim aslinda ama yapmak istemiyorum. Idrar testlerinde benim hamileliklerim cikmiyor BetaHCGm cok dusuk basladigi icin. Diger taraftan da BetaHCG dusukken belirti yasamamam lazim cunku zaten belirtiler betaHCG hormonunun yukselmesinden kaynaklaniyor. Yani boyle kafamda deli sorular...
Fakat eski hamileliklerimden cok net bildigim birsey varsa o da adet olacakmisim hissi fakat onun birkac kati, ozellikle adetten bir gun once. Bir de sesli bir sekilde tepki verdirtcek kadar siddetli kasik agrisi, ani giren, bicak gibi. Ve o adet hali bana gelmeye basladi bile, hm de dort gun oncesinden, normalde sadece bir gun once hissederim.
Amma yazdim, durayim. Icimi doktum ama iyi geldi. Fikri olan varsa versin bakalim =))
bayaaa bayaaa döktürmüşün :) canım seninde bildiğin gibi hiiiç belli olmuyor bu belirtiler ben her ay nerdeyse hamileyim diyorum :) hakkına hayırlısı inşallah bekleyişinin mükafatını alırsın buay ben bekle derim reglinin geçmesini ben 4gün gecikince test yapmıştım ki hala emin olamıyordum
ne güzel yazmışsın uzun uzun. inşallah hamilesindir canım.
malesef insanın aklına bi girdimi imkanı yok çıkmaya bu düşüncelerin :) ama hcg geç yükseliyosa gerçekten stres daha kötü benim reglimin gcikmesinin 5.günü 68 çıkmıştı aman yükselcekmi die 1 hafta içinde 3-4 defa kan verdim 2-3 defa vajinal muayene ve düşük yaptımYa iste test yaptirma fikri aklima girince bir bakiyorum oturmusum hemsire kolumdan kan cekiyor.. Arasi yok yani suurum kapaniyor ahaha =D Dun is cikisi bir baktim tip merkezi ariyorum. Hemsire ancak yarin cikar, yarin da gelseniz ayni deyince vazgectim. Ya biraz da boyle delirdigim icin korunuyordum ters psikoloji =D Ama benim de aklimda adetimi gecirmek var. Sebebi ise dedigim gibi hem inanilmaz hayal kirikligi oluyor kolumdaki mor yanima kar kaliyor.. Bakip bakip salakligima kiziyorum. Hem de benim BetaHCGm cok dusuk ciktigi icin sevinc olamadan basliyor doktor kontrolleri kan almalar. Adetimi Pazar bekliyorum, Saliya kadar beklemeyi dusunuyorum. Inandiniz mi? =D
Vajinal muayene bende düşünmüyorum bu defa benimde altı haftalıkken kalbi durdu allah bidaha kimseye yaşatmasınmalesef insanın aklına bi girdimi imkanı yok çıkmaya bu düşüncelerin :) ama hcg geç yükseliyosa gerçekten stres daha kötü benim reglimin gcikmesinin 5.günü 68 çıkmıştı aman yükselcekmi die 1 hafta içinde 3-4 defa kan verdim 2-3 defa vajinal muayene ve düşük yaptımRabbim yine nasip ederse bu sefer 6.haftaya kadar beklerim ve büyük konuşmiim vajinal asla baktırmam kötü bi tecrübe oldu bunlar bana için içini yesede bekle canım
malesef insanın aklına bi girdimi imkanı yok çıkmaya bu düşüncelerin :) ama hcg geç yükseliyosa gerçekten stres daha kötü benim reglimin gcikmesinin 5.günü 68 çıkmıştı aman yükselcekmi die 1 hafta içinde 3-4 defa kan verdim 2-3 defa vajinal muayene ve düşük yaptımRabbim yine nasip ederse bu sefer 6.haftaya kadar beklerim ve büyük konuşmiim vajinal asla baktırmam kötü bi tecrübe oldu bunlar bana için içini yesede bekle canım
amin canım sende kötü bi tecrübe yaşamışsın onla ilgisi varmı bilmiyorum ama yinede korkuyorum bende artıkVajinal muayene bende düşünmüyorum bu defa benimde altı haftalıkken kalbi durdu allah bidaha kimseye yaşatmasın
yok canım aslında tam olarak öyle değil normalde 28günde bir oluyorum öyle düşündüm ama değil ovulasyonun 14.günüydü 68 değer aslında normalde olmam gerekn tarih ogündü yani ama normal siklusuma göre hesaplamıştım ben geç yumurtluyorum çoğu zaman değerim 1800lere geldi kesemde 5mm di onuda gördüm drdan geldim 1saat sonra kanamam başladı ya gelişemedi ya da vajinal muayenede etkiliyo bence bilmiyorum nasip işte yaşamamız lazımmış ama bidaha nasip olursa bukadar üstüne düşmicemZaten regl gecikmesinin 5. gunu 68 cok dusuk.. Benim reglimin geciktigi ilk gun 69du, ona bile cok dusuk dedi doktor. O da zaten 6. haftada dustu. Sana soylememeleri cok ilginc. 5. gunde o kadar dusuk olmamasi lazim. Belki de 5.gunde dusmeye baslamisti da sen o zaman farkettin. Yani muhtemelen iki gun oncesinde baksan daha yuksek yakalayacaktin. Bebek duserken BetaHCGde dusuyor cunku. Benim 6. haftada kanamam oldugunda 105ti mesela. muhtemelen 69dan katlana katlana gitti ve dusuk yaparken BetaHCG dustu. Doktor da oyle dedi zaten, BHCGn de dusmeye baslamis, dusuk oluyor dedi. Benim ikincisi de adetim geciktigi gun 105ti. Bakalim bu macera nasil baslayacak =D
canım dün yapmadıysan anlayamayız dediğin gibi akşamda yap ona göre bi yorumlayalım inşallah koyulaşmaya başlıyordurkızlar azönce yaptım bi bakarmısınız dün yapmadım acaba silikleşiyomu akşam tekrar bi yapayım en iyisi bide cmtsi salı çarşamba ilişki oldu bu akşamda olucak Eki Görüntüle 1797255
evet koyulaşmış dr güzel tarihler belirlemiş canım bu akşamda devam yarın çatlamış olur sanırımkızlar azönce test yaptım ovulasyon sanırım çatlıcak artıkEki Görüntüle 1797464
kızlar N'aber ne kadar sessiz burası kaç günlerdir nerdesinizcharmant gitti topik döküldü hamişlerde artık gelmio demirbaşlar kaldık ama herkes köşesine çekildi ne oldu pes mi ettiniz yoksa buralara mı uğramıyorsunuz ?
yok canım gelmiyo charmant inşallah iyidir vazgeçti sanırım ara falan verdi çünkü en son deneme olmazsa aravericem bırakıcam falan diyodu keşke terketmeseydi biziben arada bir gelip bakıyorum var mı yeni bebişler diye :) nasılsınız? her şey yolunda mı?
charmant tan hala haber yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?