• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
@triton-x Skry10 Skry10 kızlar yarın kontroller var sanırım :) guzel haberlerle gelin inşallah mutlaka haber verin bize merakta bırakmayın :)
slm canlar . şükür ıyı gectı mınnakımızı gorduk kalp atışını bıle şükürr rabbıme duyduk . 7 hafta 3 gunlukmuş . 6 tup kan verdım ve ıdrar sonuclarım yarın cıkacak . ve bıde bnde mıgde bulantısı oluyordu surup ıstedım bu kadar yarın 3 de cıkacakmış sonuçlar ...

Skry10 Skry10 kızçe senden de alalım güzel haberler yoksun ortalıkta :)
Kuzum sukur rabbıme haberler ıyı mınnakımız 7 hafta 3 gunlukmuş . kalp atısşarını duyduk keseyı gorduk rabbımın bu gunune sukur . 6 tup kan verdım ve ıdrar yarın 3 de cıkacak sonuç

Kuzum sukur rabbıme haberler ıyı mınnakımız 7 hafta 3 gunlukmuş . kalp atısşarını duyduk keseyı gorduk rabbımın bu gunune sukur . 6 tup kan verdım ve ıdrar yarın 3 de cıkacak sonuç
gözün aydın canım onlarsa iyi çıkar inşallah

siboşşş napıyosun. görusemedık ne zamandır :) bende bugun adet oldum.
test nıye yapmadın.
Iiyim kuzumm sen nasilsin.
Bu ay insallah bebisin seninle olucak hic bir engel yok artik sizde :)) rabbim yuznu guldursun kuzum.
Ya test yapinca daha cok umutlaniyorum beklenti icine giriyorum ve daha cok uzuluyorum. Suan relaxsim olursa rabbimden olmazsa da diger aya artij. Cok takmadim bu ay kafama. Hayirlisi bakalm. Agrilarm var arada olurum bende yarin

Kızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...Allahım her isteyene nasip etsin inş.

slm canlar . şükür ıyı gectı mınnakımızı gorduk kalp atışını bıle şükürr rabbıme duyduk . 7 hafta 3 gunlukmuş . 6 tup kan verdım ve ıdrar sonuclarım yarın cıkacak . ve bıde bnde mıgde bulantısı oluyordu surup ıstedım bu kadar yarın 3 de cıkacakmış sonuçlar ...
Oh masallah cok sevindim Allah taamamina eerdirsin insallah saglikla kolaylikla:) benim kizcem de tekmeliyo o da cok mutlu olmus teyzeleri :))

Iiyim kuzumm sen nasilsin.
Bu ay insallah bebisin seninle olucak hic bir engel yok artik sizde :)) rabbim yuznu guldursun kuzum.
Ya test yapinca daha cok umutlaniyorum beklenti icine giriyorum ve daha cok uzuluyorum. Suan relaxsim olursa rabbimden olmazsa da diger aya artij. Cok takmadim bu ay kafama. Hayirlisi bakalm. Agrilarm var arada olurum bende yarin
evet bıkacgun vardı aramızda. ınsan kendını cozuyor ya.
yapma bakalım. ben de haftaya salı gıdıcem dr karar verıcek asılamamı yada devam denemeyemı.
yarın klomene baslıcam 2. kez 1 ay arayla :) hayırlısı olsun hakkımızda.

evet bıkacgun vardı aramızda. ınsan kendını cozuyor ya.
yapma bakalım. ben de haftaya salı gıdıcem dr karar verıcek asılamamı yada devam denemeyemı.
yarın klomene baslıcam 2. kez 1 ay arayla :) hayırlısı olsun hakkımızda.

Aşılama benimde aklima yatiyor ya. Hic catlatma ignesini denemesemmi acaba bidaha.
Cok kilo aldirdi bana bu igneler.
Hayirlisi olsum kuzum hakkinda. Doktor en iyisini bilir.

Skry10 Skry10 kuzum cok sevindim . Umarim hep boyle guzel gecer hamileligin

Aşılama benimde aklima yatiyor ya. Hic catlatma ignesini denemesemmi acaba bidaha.
Cok kilo aldirdi bana bu igneler.
Hayirlisi olsum kuzum hakkinda. Doktor en iyisini bilir.

Skry10 Skry10 kuzum cok sevindim . Umarim hep boyle guzel gecer hamileligin
Allah razı olsun canım benım rabbım ısteyen herkese bu mutlulugu yasatsın :)

Çok sevindim canım gözün aydın inşallah kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inş.
ayy gözlerim doldu canım ya çok şükür Rabbim nasip etti bugünleri sana mükafatını aldın hep sevinç gözyaşların olsun arkadaşım Rabbim kucağına almyıda nasip etsin sağlıkla :KK68::KK68:tescilli hamilesin artık bana da dua et kuzum :oops:
Canım inş inş senin ve tüm isteyen herkese nasip etsin inş. dün Dr dan çıkınca herkese çok dua ettim. Sen yeterki inancını kaybetme eminim olacak ben inanıyorum canım :)
Gözünüz aydın canım çok sevindim. İnşaalh hep mutluluktan ağla :KK200:
Canım benim çok sağol ya
Ya biz günü gününe aynıyiz senle oyy çok sevindim senin adına canım :)
Oh masallah cok sevindim Allah taamamina eerdirsin insallah saglikla kolaylikla:) benim kizcem de tekmeliyo o da cok mutlu olmus teyzeleri :))
Ayy sende bizden selam söyle teyzesi bizde yetiscez ona inş. daha küçüğü z :)

Amin canım inş.

Canım inş inş senin ve tüm isteyen herkese nasip etsin inş. dün Dr dan çıkınca herkese çok dua ettim. Sen yeterki inancını kaybetme eminim olacak ben inanıyorum canım :)

Canım benim çok sağol ya

Ya biz günü gününe aynıyiz senle oyy çok sevindim senin adına canım :)

Ayy sende bizden selam söyle teyzesi bizde yetiscez ona inş. daha küçüğü z :)
Ayyyy gercekten miiii kuzum . Bende cok sevindim . Seninde mi minnak 7 hafta 4 gunluk oldu

Ben adet oldum kızlar.
2.Igneden sonra da ayni gun ayni saatlerde geldi kirmizilar.
Artik cok yiprandim.
Buralara gelmemek en iyisi sanirim. Bir sure kafami rahatlatmam lazim cok yiprandim.
Hamiş arkadaslar bebişlerinize iyi bakin.
Tabiki kendinize de.

Back