- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canlar . şükür ıyı gectı mınnakımızı gorduk kalp atışını bıle şükürr rabbıme duyduk . 7 hafta 3 gunlukmuş . 6 tup kan verdım ve ıdrar sonuclarım yarın cıkacak . ve bıde bnde mıgde bulantısı oluyordu surup ıstedım bu kadar yarın 3 de cıkacakmış sonuçlar ...
Kuzum sukur rabbıme haberler ıyı mınnakımız 7 hafta 3 gunlukmuş . kalp atısşarını duyduk keseyı gorduk rabbımın bu gunune sukur . 6 tup kan verdım ve ıdrar yarın 3 de cıkacak sonuçSkry10 kızçe senden de alalım güzel haberler yoksun ortalıkta :)
Hadi ya bişey var mı nasıllar Can'ımAnkara dan dolayı cok üzgünüm
Kizkardesim annem babam cumartesi gunu ayni saatlerde guvenparktaydi rabbim olenlere rahmet kalanlara sabirlar versin insallah
gözün aydın canım onlarsa iyi çıkar inşallahKuzum sukur rabbıme haberler ıyı mınnakımız 7 hafta 3 gunlukmuş . kalp atısşarını duyduk keseyı gorduk rabbımın bu gunune sukur . 6 tup kan verdım ve ıdrar yarın 3 de cıkacak sonuç
İyiyiz Can'ım bebişin Nasılİnşallah canım iyiyiz sen nasılsın
Iiyim kuzumm sen nasilsin.siboşşş napıyosun. görusemedık ne zamandır :) bende bugun adet oldum.
test nıye yapmadın.
Kızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...Allahım her isteyene nasip etsin inş.
Oh masallah cok sevindim Allah taamamina eerdirsin insallah saglikla kolaylikla:) benim kizcem de tekmeliyo o da cok mutlu olmus teyzeleri :))slm canlar . şükür ıyı gectı mınnakımızı gorduk kalp atışını bıle şükürr rabbıme duyduk . 7 hafta 3 gunlukmuş . 6 tup kan verdım ve ıdrar sonuclarım yarın cıkacak . ve bıde bnde mıgde bulantısı oluyordu surup ıstedım bu kadar yarın 3 de cıkacakmış sonuçlar ...
evet bıkacgun vardı aramızda. ınsan kendını cozuyor ya.Iiyim kuzumm sen nasilsin.
Bu ay insallah bebisin seninle olucak hic bir engel yok artik sizde :)) rabbim yuznu guldursun kuzum.
Ya test yapinca daha cok umutlaniyorum beklenti icine giriyorum ve daha cok uzuluyorum. Suan relaxsim olursa rabbimden olmazsa da diger aya artij. Cok takmadim bu ay kafama. Hayirlisi bakalm. Agrilarm var arada olurum bende yarin
sagol canım Allah razı olsun darısı herkese olsun ...gözün aydın canım onlarsa iyi çıkar inşallah
OYYYY oyyy teyzesı yesınnn onu Allah razı olsun kuzum darıs bıze o tekmelemer :)Oh masallah cok sevindim Allah taamamina eerdirsin insallah saglikla kolaylikla:) benim kizcem de tekmeliyo o da cok mutlu olmus teyzeleri :))
evet bıkacgun vardı aramızda. ınsan kendını cozuyor ya.
yapma bakalım. ben de haftaya salı gıdıcem dr karar verıcek asılamamı yada devam denemeyemı.
yarın klomene baslıcam 2. kez 1 ay arayla :) hayırlısı olsun hakkımızda.
Insallahh :))OYYYY oyyy teyzesı yesınnn onu Allah razı olsun kuzum darıs bıze o tekmelemer :)
Allah razı olsun canım benım rabbım ısteyen herkese bu mutlulugu yasatsın :)Aşılama benimde aklima yatiyor ya. Hic catlatma ignesini denemesemmi acaba bidaha.
Cok kilo aldirdi bana bu igneler.
Hayirlisi olsum kuzum hakkinda. Doktor en iyisini bilir.
Skry10 kuzum cok sevindim . Umarim hep boyle guzel gecer hamileligin
Yok cok şükür canim patlamanin olduğu gun degil bigün öncesinden tam o saatlerde ordalardi allaha şükürHadi ya bişey var mı nasıllar Can'ım
Günaydın cnm bebişte iyi çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİyiyiz Can'ım bebişin Nasıl
Amin canım inş.Çok sevindim canım gözün aydın inşallah kucağına almayı nasip etsin
Canım inş inş senin ve tüm isteyen herkese nasip etsin inş. dün Dr dan çıkınca herkese çok dua ettim. Sen yeterki inancını kaybetme eminim olacak ben inanıyorum canım :)ayy gözlerim doldu canım ya çok şükür Rabbim nasip etti bugünleri sana mükafatını aldın hep sevinç gözyaşların olsun arkadaşım Rabbim kucağına almyıda nasip etsin sağlıkla tescilli hamilesin artık bana da dua et kuzum
Canım benim çok sağol yaGözünüz aydın canım çok sevindim. İnşaalh hep mutluluktan ağla
Ya biz günü gününe aynıyiz senle oyy çok sevindim senin adına canım :)slm canlar . şükür ıyı gectı mınnakımızı gorduk kalp atışını bıle şükürr rabbıme duyduk . 7 hafta 3 gunlukmuş . 6 tup kan verdım ve ıdrar sonuclarım yarın cıkacak . ve bıde bnde mıgde bulantısı oluyordu surup ıstedım bu kadar yarın 3 de cıkacakmış sonuçlar ...
Ayy sende bizden selam söyle teyzesi bizde yetiscez ona inş. daha küçüğü z :)Oh masallah cok sevindim Allah taamamina eerdirsin insallah saglikla kolaylikla:) benim kizcem de tekmeliyo o da cok mutlu olmus teyzeleri :))
Ayyyy gercekten miiii kuzum . Bende cok sevindim . Seninde mi minnak 7 hafta 4 gunluk olduAmin canım inş.
Canım inş inş senin ve tüm isteyen herkese nasip etsin inş. dün Dr dan çıkınca herkese çok dua ettim. Sen yeterki inancını kaybetme eminim olacak ben inanıyorum canım :)
Canım benim çok sağol ya
Ya biz günü gününe aynıyiz senle oyy çok sevindim senin adına canım :)
Ayy sende bizden selam söyle teyzesi bizde yetiscez ona inş. daha küçüğü z :)
Evet bizde 7+4 üz dün dr dedi :)Ayyyy gercekten miiii kuzum . Bende cok sevindim . Seninde mi minnak 7 hafta 4 gunluk oldu