Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

sağol canım benim eksik olma inşallah bende inanıyorum. inanmak başarmanın yarısıdır deme hahahaa benim şuan ki korkum hsg inşallah tertemiz sonuçlar alırım
5-6 senedir uğraşan bi arkadaş vardı o doğum yaptı geçen günde 10 yıldır uğraşan bi tanıdık var onun hamiş olduğunu duydum
Rabbim isteyince bi şekilde nasip ediyor er veya geç ama duam Rabbim nerde isteyen varsa çok bekletmeden müjdeli haberler almayı nasip etsin

Aynen öyle canım benim etrafımda da o kadar olmaz dedikleri kişilerin çocukları oldu ki...İnş. hsg n tertemiz çıkacak ve hemen hamile kalacaksın:)

amin canım dr dan çıktım inan sizler için dua ettim. İnş. allahım sizlerede gösterecel o günleri
aminn canım inşAllah ya doktor bize salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi üst üste iyimiki bu kadar sperm kalitesi bakımından

aminn canım inşAllah ya doktor bize salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi üst üste iyimiki bu kadar sperm kalitesi bakımından
canım olacağı varsa her türlü oluyor. Bizim bu üstüste ilişkiyle oldu. yumurtlama sonrası 3 günde bırakmadık canım bu sefer yumoşlarda kocaman ohh :)

canım olacağı varsa her türlü oluyor. Bizim bu üstüste ilişkiyle oldu. yumurtlama sonrası 3 günde bırakmadık canım bu sefer yumoşlarda kocaman ohh :)
hadi bakalım o zaman hakkımızda hayırlısı doktorum progestan verdi günde 2 tame içicem hiçte sevmiyorum bu ilacı ya sersem gibi yapıyo insanı

kızlar bişi dicem ben soğan suyuna başladım yine bugün nasılsa beklemede olcam bi hafta.temmuzda denemiştim bence çok işe yarıyor akıntı fenaydı yalnız bikaç gün içebilmiştim burnumu tutuyorum ama bi yudum aldığım gibi midem kalkıyor :) sizin bi içiş tavsiyeniz varmı bu sefer 15gün devam etmek istiyorum

Bende içememiştim en son burnumu tıkayarak çözüm buldum elinle burnunu tıka sonra iki seferde iç hiçbir şey anlamıyor sun. kürü yaptığım ay adetim açık pembe ve su gibi gelmişti yani hiç pıhtılaşma olmadı

ay canım burnumuda tutuyorum zaten kokusu fena ama yinede midem kalkıyor afedersin tutmasam çıkarırım yani limon falan sıkayım diye düşündüm ama oda olmaz bilemedim iççez zaten mecbur da bi çözüm bulmalıyım

Valla cnm koku almadan tadı pek gelmiyor ama sonuna kadar açma burnunu yoksa bende istifra edecek gibi oluyordum. Limonu bilmiyorum aslında bi sıkıntı olmaz gibi limon sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…