- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
İnşallah Can'ım inşallahGünaydın cnm bebişte iyi çok şükürrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaaaaa cıddımı kuzum aynıyız resmen . son adet tarıhın kactı yanı en son ne zaman regıl oldun :)Evet bizde 7+4 üz dün dr dedi :)
22 ocak ta oldum.Aaaaaa cıddımı kuzum aynıyız resmen . son adet tarıhın kactı yanı en son ne zaman regıl oldun :)
Amin canım inş.
Canım inş inş senin ve tüm isteyen herkese nasip etsin inş. dün Dr dan çıkınca herkese çok dua ettim. Sen yeterki inancını kaybetme eminim olacak ben inanıyorum canım :)
Canım benim çok sağol ya
Ya biz günü gününe aynıyiz senle oyy çok sevindim senin adına canım :)
Ayy sende bizden selam söyle teyzesi bizde yetiscez ona inş. daha küçüğü z :)
Aynen öyle canım benim etrafımda da o kadar olmaz dedikleri kişilerin çocukları oldu ki...İnş. hsg n tertemiz çıkacak ve hemen hamile kalacaksın:)sağol canım benim eksik olma inşallah bende inanıyorum. inanmak başarmanın yarısıdır deme hahahaabenim şuan ki korkum hsg inşallah tertemiz sonuçlar alırım
5-6 senedir uğraşan bi arkadaş vardı o doğum yaptı geçen günde 10 yıldır uğraşan bi tanıdık var onun hamiş olduğunu duydum
Rabbim isteyince bi şekilde nasip ediyor er veya geç ama duam Rabbim nerde isteyen varsa çok bekletmeden müjdeli haberler almayı nasip etsin
benim eşim yurtdışındaaminn canım hepimize inşAllah bizde cumartesi start verdik bakalım çalışmalara hayırlısı bakalım artık
amin canım dr dan çıktım inan sizler için dua ettim. İnş. allahım sizlerede gösterecel o günleri@triton-x canımm çok şükür kalp atışınıda duydun miniğinin Rabbim kucağına vermeyide nasip etsin inşAllah darısıda tüm isteyenler inşAllah
senin ne zamandı canım yumurtlama günlerinbenim eşim yurtdışında
aminn canım inşAllah ya doktor bize salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi üst üste iyimiki bu kadar sperm kalitesi bakımındanamin canım dr dan çıktım inan sizler için dua ettim. İnş. allahım sizlerede gösterecel o günleri
canım olacağı varsa her türlü oluyor. Bizim bu üstüste ilişkiyle oldu. yumurtlama sonrası 3 günde bırakmadık canım bu sefer yumoşlarda kocaman ohh :)aminn canım inşAllah ya doktor bize salı çarşamba perşembe ilişki olsun dedi üst üste iyimiki bu kadar sperm kalitesi bakımından
hadi bakalım o zaman hakkımızda hayırlısı doktorum progestan verdi günde 2 tame içicem hiçte sevmiyorum bu ilacı ya sersem gibi yapıyo insanıcanım olacağı varsa her türlü oluyor. Bizim bu üstüste ilişkiyle oldu. yumurtlama sonrası 3 günde bırakmadık canım bu sefer yumoşlarda kocaman ohh :)
var demekki bir etkisi canım baş dönmesi yapar. bunlar vesile olur inş. canımhadi bakalım o zaman hakkımızda hayırlısı doktorum progestan verdi günde 2 tame içicem hiçte sevmiyorum bu ilacı ya sersem gibi yapıyo insanı
Anladim canim benimde 14 ocakti22 ocak ta oldum.
Bende içememiştim en son burnumu tıkayarak çözüm buldum elinle burnunu tıka sonra iki seferde iç hiçbir şey anlamıyor sun. kürü yaptığım ay adetim açık pembe ve su gibi gelmişti yani hiç pıhtılaşma olmadıkızlar bişi dicem ben soğan suyuna başladım yine bugün nasılsa beklemede olcam bi hafta.temmuzda denemiştim bence çok işe yarıyor akıntı fenaydı yalnız bikaç gün içebilmiştim burnumu tutuyorum ama bi yudum aldığım gibi midem kalkıyor :) sizin bi içiş tavsiyeniz varmı bu sefer 15gün devam etmek istiyorum
ay canım burnumuda tutuyorum zaten kokusu fena ama yinede midem kalkıyor afedersin tutmasam çıkarırım yani limon falan sıkayım diye düşündüm ama oda olmaz bilemedim iççez zaten mecbur da bi çözüm bulmalıyımBende içememiştim en son burnumu tıkayarak çözüm buldum elinle burnunu tıka sonra iki seferde iç hiçbir şey anlamıyor sun. kürü yaptığım ay adetim açık pembe ve su gibi gelmişti yani hiç pıhtılaşma olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?