Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Adet gunumde acik kahve bir leke yasadim ertesi gun ve 6.gundede peceteye beyaz boyle afedersin sumuk gibi akintinin icinde ip gibi kan geldi azicik okadar ebe bir arkadasim yerlesme kanamasi gibi demisti
evet öyle gibi duruyo aslında cnm en iyisi dr bilir senin muallakta inşallah iyi haberler alırsın

kızlar moralim bozuk bugün progestron verdim sonuç 5.28 çıktı ben 10üstü bekliyodum şok oldum bugün 20.gün ben 16.veya 17.gün yumurtladım diye düşünüyorum yani üstünden 3-4gün geçmiş ondan oalbilir mi düşük çıkması dra gidemedim henüz bu arada referans aralıkları şöyle bilen biri yazsın nolur ilk defa yaptırdım bunu
0.2 - 1.5
Foliküller
Faz
0.8 - 3.0
Ovulatuva
r Faz
1.7 - 27.0
Luteal
Faz
0.1 - 0.8
Postmeno
poz

inşallah değerlendirdin kuzum evet çatlamış sanırım bugün.bugünüde es geçme :)
değerlendiriyorum canı senin testlerinden ben pek anlamıyorum canım ya ama hemen kötüye yorma doktorunla bi konuş canım inşAllah iyidir sonuçların

değerlendiriyorum canı senin testlerinden ben pek anlamıyorum canım ya ama hemen kötüye yorma doktorunla bi konuş canım inşAllah iyidir sonuçların
hadi bakalım inşallah tutar :) progesteron ovulasyon olup olmadığını anlamak için yapılıyor yumurtlama var demek için en az 7-10 olması gerektiğini biliodum kafam allak bullak oldu buay lh testlerim bitmişti sipariş ettim gelmedi oyüzden tamda bilmiorum oldumu olmadımı buay yumurta akı da gelmedi hep geliodu saırım buay yumurtlamadım ilk defa sıkıda çalışmıştık güme gittti nasip herşey napalım

ilk defa adet belirtilerim bu kadar erken başladı bel ağrım kasık ağrım bide sağ bacağımda damar çekiliyo sanki

İnsallah vardir canim oglum oyle cok.kardes istiyoki bikac aydir normalde hic istemeyen cocuk anne kiz olursa su ismi erkek olursa su ismi koyalim filan diyor rabbim buyuk kunfeyekun o ol derse olacak insallah
İnsqllah vardir kuzum rabbim cocuklarin duasini kabul edermis ins guzel haber verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…