bende gördüm cnm kaç dkkada çıktı pembemi çizgikızlar azönce yaptım bi bakarmısınız bana çizgi var gibi geliyo ama sizde bakın bi Eki Görüntüle 1787242
sorun orda işte canım 10 dk içinde çıktı pembe bi çizgi canımbende gördüm cnm kaç dkkada çıktı pembemi çizgi
tamam cnm 10 dkkada sorun yok çok çok yeniyse ki çizgide çoook açık ondan öle 10dkkadadır hadi inşallah kız :)sorun orda işte canım 10 dk içinde çıktı pembe bi çizgi canım
ayy inşAllah canım hayırlısıtamam cnm 10 dkkada sorun yok çok çok yeniyse ki çizgide çoook açık ondan öle 10dkkadadır hadi inşallah kız :)
ben senden hiçbişi anlamadım vallahikızlar azönce yaptım bi bakarmısınız bana çizgi var gibi geliyo ama sizde bakın bi Eki Görüntüle 1787242
ay orda çizgi var görüyorummmkızlar azönce yaptım bi bakarmısınız bana çizgi var gibi geliyo ama sizde bakın bi Eki Görüntüle 1787242
vAllahi bende anlamadım canım bakalım yarın sabahta yaparımben senden hiçbişi anlamadım vallahidaha dün silikleşmişti ovin inşallah gebeliktendir hepsiciği :)
hadi inşallah müjdelersinvAllahi bende anlamadım canım bakalım yarın sabahta yaparım
Gayet var canim senin kac gunun gecmisti ay ben baya konuya girince sasirdim herkesi kusuruma bakma lutfenkızlar azönce yaptım bi bakarmısınız bana çizgi var gibi geliyo ama sizde bakın bi Eki Görüntüle 1787242
cuma günü bat canımGayet var canim senin kac gunun gecmisti ay ben baya konuya girince sasirdim herkesi kusuruma bakma lutfen
canımm inşAllah ama daha bişey belli değil canım testlere pek güvenmemek lazım sen yarın kaçta alıcaksın sonucunuHayırlı olsun canim cok sevindim senin adina ins sağlıkla kucagina da alırsın
hadi hayırlısı canımSabah 10 da alicam
Sabah test yaptın mı tekrar cnmhadi hayırlısı canım
Günaydın cnm aldın mı sonucunuSabah 10 da alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?