• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar bende hem ovu hem gebelik yaptım ovu kopkoyu iki çizgide ama gebelik negatif

charmant charmant şu aşağıda yazdığım tarihlere göre bat günümü yorumlar mısın çok kafam karıştı benim...
*düşükten sonraki ilk adet :11 kasım
(30 gün sonra)
*2.adet:10 aralık
(30 gün sonra)
*3.adet:8 ocak
(26-28 gün sonra )
*4.adet:2 şubat lekelenme(5-6 damla kan ve kahve leke)-4 şubat aktif kanama
Şimdi benim buna göre 2 sini baz alırsam 31. gündeyim.4 ünü baz alırsam 29.gündeyim hangisine göre bat günümü hesaplamalıyım.???
ve hayatımda ilk defa 26-28 gün aralığında adet oldum ben ilginç bir şekilde...
Cumartesi akşama kadar da bekleyeceğim artık haftasonu annemdeyim zaten.Pazar akşamda kan vereceğim uygunmu sence yoksa daha mı fazla beklemeliyim....????

Kizlar hala kendimi hamile gibi hissediyorum ben yaaa nolacak blmyrm koku hassasiyeti dakka basi tuvalete cikma off

kızlar ben adet oluyorum herhalde bel ve kasık ağrılarım sıklaştı

neden doktora gitmiyosun canım ben yarın sabah gidicem inşAllah
Aile hekimine gittim dun once bir kan testi yaptirayim dedim bende pztye kdr adet olmazsam gidicem ya üzüntüden degerin kav oldugunu bile sormadim dr negatif deei tamam dedim ciktim

kızlar herhalde bu ovu testi adet olucağın zamandamı pozitif çıkıyo azönce tekrar yaptım sonuç bu
20160303_144737-1.jpg

Aile hekimine gittim dun once bir kan testi yaptirayim dedim bende pztye kdr adet olmazsam gidicem ya üzüntüden degerin kav oldugunu bile sormadim dr negatif deei tamam dedim ciktim
sağlık ocağında sonuç kağıdını vermiyolarmı canım

Kızlar nasılsınız Bende kürtajdan sonra iki adet geçirdim tekrar bugün çalışmalara başladık Hafta sonu doktor folik asit başlattı ultrasonla baktı her şey normal dedi bakalım inşallah hamişlere katılırım ama geç kaldım galiba bu ay bat 11 şubat yumurtladım mı takip etmedim sizce bu ay olur mu olmaz mı

Evet kuzum yapildi bana 0.2 cikti cok dusuk demisti doktorum bana
sky senin tama olarak sorunun neyd peki hamile kalmana engel durum neydi ne zamandır korunmuyordun hikayeni anımsayamadım bir özet geçermisin bu sürece kadar yaşadıklarını kusura bakma seni yoracam ama bizim gibi durumu belli olmayan kişilere büyük rerefans oluyor sizlerin yaşanmışlık hikayeleri:KK9:

Evet kuzum yapildi bana 0.2 cikti cok dusuk demisti doktorum bana
yuh :D ozaman sen bayağı geçmi yumurtladın çok enteresan geç ymuurtlamış olsanda dr nasıl görmedi yumiyi bence sen 19-20.gün falan çatladı değer ondan okadar düşük çıktı 21.gün bnmde 20.gün 5.28 çıktı bugünde yani 22.gün 11.44 bakalım nasip

Back