Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm sıkma canını inşallah bi dahaki ay nasip eder rabbimSonuc negatif kizlar
bekle bakalım bikaç gün daha sonra yine yap test inşallah olurevet canım normal gebelik yaptım dünkü erken gebelikti
Evet kuzum yapildi bana 0.2 cikti cok dusuk demisti doktorum banacanım sen bilirsin belki dr sana progesteron yaptımı 21.günde takip yaptırmıştın ya yaptıysan kaç çıktı
Var kuzum bencde kac dk da ciktikızlar azönce yaptım bi bakarmısınız bana çizgi var gibi geliyo ama sizde bakın bi Eki Görüntüle 1787242
yok kuzum ya bugün bi tane normal gebelik testi yaptım negatif dünkü 10 dk içinde çıkmıştıVar kuzum bencde kac dk da cikti
Cnm ben 10 gündür oluyorum heralde diyorum ama olmuyorum anlayamadim.kendimi kanda negatifkızlar ben adet oluyorum herhalde bel ve kasık ağrılarım sıklaştı
neden doktora gitmiyosun canım ben yarın sabah gidicem inşAllahCnm ben 10 gündür oluyorum heralde diyorum ama olmuyorum anlayamadim.kendimi kanda negatif
Aile hekimine gittim dun once bir kan testi yaptirayim dedim bende pztye kdr adet olmazsam gidicem ya üzüntüden degerin kav oldugunu bile sormadim dr negatif deei tamam dedim ciktimneden doktora gitmiyosun canım ben yarın sabah gidicem inşAllah
sağlık ocağında sonuç kağıdını vermiyolarmı canımAile hekimine gittim dun once bir kan testi yaptirayim dedim bende pztye kdr adet olmazsam gidicem ya üzüntüden degerin kav oldugunu bile sormadim dr negatif deei tamam dedim ciktim
sky senin tama olarak sorunun neyd peki hamile kalmana engel durum neydi ne zamandır korunmuyordun hikayeni anımsayamadım bir özet geçermisin bu sürece kadar yaşadıklarını kusura bakma seni yoracam ama bizim gibi durumu belli olmayan kişilere büyük rerefans oluyor sizlerin yaşanmışlık hikayeleriEvet kuzum yapildi bana 0.2 cikti cok dusuk demisti doktorum bana
yuh ozaman sen bayağı geçmi yumurtladın çok enteresan geç ymuurtlamış olsanda dr nasıl görmedi yumiyi bence sen 19-20.gün falan çatladı değer ondan okadar düşük çıktı 21.gün bnmde 20.gün 5.28 çıktı bugünde yani 22.gün 11.44 bakalım nasipEvet kuzum yapildi bana 0.2 cikti cok dusuk demisti doktorum bana