• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim gunaydin ben sana dun yazmistim ama yollamamisim demek ki.
Bir kac gun daha bekle sikma kendini hamile degilsen bile reglin stresten gecikiyordur.
Burada cogumuz hic beklemedigimiz anda hamile kaldik ki sen daha tecrubelisin 2. Bebisin olacak Allah nasip ederse :)
Sikma kendini rahat birak, ne olacaksa olsun hayirlisiyla. Bir iki gune kadar da regl olmazsan hafta ici muhakkak bir kadin dogumcuya git.
Bnm stresim acelem baska cnm aslinda ben ms hastasiyim haftalik igne oluyordum hamile kalmak icin biraktim ve bu ay olmazsa noroloji druma gidicem igneye geri başlayabilirim :( oyuzden bu stresim olmazsada uzulmeyecem aslinda bu belirsizlik yordu beni sadece hani de dese ki hamile degilsin noroji drumda tamam artik igneye devam dese ugrasmayacagim artik
Hayatimda ilk kez iste boyle lekelenme yaaayinca cok umutlanmisymtim ama dun test .egatif cikti :(
Bgn gidicem dra dua edin bana lutfen

Bnm stresim acelem baska cnm aslinda ben ms hastasiyim haftalik igne oluyordum hamile kalmak icin biraktim ve bu ay olmazsa noroloji druma gidicem igneye geri başlayabilirim :KK43: oyuzden bu stresim olmazsada uzulmeyecem aslinda bu belirsizlik yordu beni sadece hani de dese ki hamile degilsin noroji drumda tamam artik igneye devam dese ugrasmayacagim artik
Hayatimda ilk kez iste boyle lekelenme yaaayinca cok umutlanmisymtim ama dun test .egatif cikti :KK43:
inşAllah bugün güzel haberler alırsın canım dualarım seninle

Sagolun kizlar guzel haber almayi tabiki cok istiyorum ama hamile degilsem bile onuda duymak rahatlamak istiyorum kesin olarak

Bnm stresim acelem baska cnm aslinda ben ms hastasiyim haftalik igne oluyordum hamile kalmak icin biraktim ve bu ay olmazsa noroloji druma gidicem igneye geri başlayabilirim :KK43: oyuzden bu stresim olmazsada uzulmeyecem aslinda bu belirsizlik yordu beni sadece hani de dese ki hamile degilsin noroji drumda tamam artik igneye devam dese ugrasmayacagim artik
Hayatimda ilk kez iste boyle lekelenme yaaayinca cok umutlanmisymtim ama dun test .egatif cikti :KK43:
En iyisin yapıyorsun cnm Dr a gitmekle inşallah iyi haberlerle dönersin

Allah yardimcin olsun, insallah seninledir minnak bebisin :)
DoktordN ciktiginda haber ver bize, insallah guzel haberlerle gelirsin

Herkese günaydın mutlu huzurlu sağlıklı haftasonlarımız olsun hamile kalmak isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hamileler de allahın izni ile bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah :-)
Günaydın tatlım senin pozitifligin yeter :)
İnş. Bütün hafta herkes için çok güzel geçer :)

Bende doktora gittim ikili test için ense kalınlığı normal çıktı çok şükür darısı kan sonucuna. Bebekte iyiymiş çok şükür darısı bebek isteyen herkese insallah... Bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim... Sabah doktora gidince okuldan ogretmen arkadaşım da oradaydı 6 haftalık hamileydi bebeği düşmüş çok üzüldüm :( ama ilginç olan dün akşam kanamasi olunca devletin aciline gitmiş bebeği de kalp atışını da duymuş doktor kanama için iğne yapmış. Sabah özeldeki benimde doktorum olan doktora gelmiş doktor rahim temiz demiş ne bebek ne kese yokmuş. Dil altı vermişti doktor. Anlayamadım ben :(

Bende doktora gittim ikili test için ense kalınlığı normal çıktı çok şükür darısı kan sonucuna. Bebekte iyiymiş çok şükür darısı bebek isteyen herkese insallah... Bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim... Sabah doktora gidince okuldan ogretmen arkadaşım da oradaydı 6 haftalık hamileydi bebeği düşmüş çok üzüldüm :KK43: ama ilginç olan dün akşam kanamasi olunca devletin aciline gitmiş bebeği de kalp atışını da duymuş doktor kanama için iğne yapmış. Sabah özeldeki benimde doktorum olan doktora gelmiş doktor rahim temiz demiş ne bebek ne kese yokmuş. Dil altı vermişti doktor. Anlayamadım ben :KK43:
Sukur canim saglikli bebisin. Allah daim etsin.:)
Arkadasin adina uzuldum, sabrini versin yuce Rabbim

Bende doktora gittim ikili test için ense kalınlığı normal çıktı çok şükür darısı kan sonucuna. Bebekte iyiymiş çok şükür darısı bebek isteyen herkese insallah... Bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim... Sabah doktora gidince okuldan ogretmen arkadaşım da oradaydı 6 haftalık hamileydi bebeği düşmüş çok üzüldüm :KK43: ama ilginç olan dün akşam kanamasi olunca devletin aciline gitmiş bebeği de kalp atışını da duymuş doktor kanama için iğne yapmış. Sabah özeldeki benimde doktorum olan doktora gelmiş doktor rahim temiz demiş ne bebek ne kese yokmuş. Dil altı vermişti doktor. Anlayamadım ben :KK43:
Arkdsn icin cok uzuldum senin adina da cok sevindim cnm rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin ins

Back