• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlaaarr simdi bnm 5 gun gecti ya sabah test yapicam cikmazsa kesin yoktur dimii

Canım kesin yoktur diyemeyi çünkü bak skry inde 10 gün geçmiş değeri 98. Demekki 5 gün geçince yapsaydı negatif çıkacakti. Benim arkadaşımın annesi adeti 27 gun gecikince öğrenmiş kanda. Ama insallah sende ikinci çizgi çıkacak olumlu belirtilerin var :)

Canım kesin yoktur diyemeyi çünkü bak skry inde 10 gün geçmiş değeri 98. Demekki 5 gün geçince yapsaydı negatif çıkacakti. Benim arkadaşımın annesi adeti 27 gun gecikince öğrenmiş kanda. Ama insallah sende ikinci çizgi çıkacak olumlu belirtilerin var :)
İnşallah gorebilirim cift cizgiyi

Herşey çok güzel olacak canım :)
İnş canım inş. Dualarınızı eksik etmeyin. son 3 günüm kaldı Dr a günler geçmiyor resmen. Sabretmeyi ogretiyorlar melekler...
inşallah bu defa herşey güzel olucak canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah ayy benimde belim çok ağırmaya başladı ya ama bu ay yine umudum yok
Canım o işler hiç belli olmaz. bak ben adet oluyorum sandım. Moralimi bozdum. Ama geldi şükür olumlu düşünelim canım benim
Kuzum yaptirdim 98.7 cikti iyimi aklim karisti ya
Canım seninki geç döllenme olmuş muhtemelen adete yakın olmuş diye tahmin ediyorum. 7 haftalık değildir muhtemelen Dr onun zamanını ayarlar sen hiç merak etme. Önemli olan değerin güzel artması hadi Sevin artık geldi meleğin :)

Tak diye kabusum tek cizgi cikti yine :(

Eklentiler

• P_20160226_065049.jpg
    P_20160226_065049.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 42
Kuzum 98.7 cikti iyimiki

2 gune 2 kat artmasi onemli olan canim, insallah artar ve saglikli bir gebeliktir hic uzmez seni bundan sonra :)
Senin adina gercekten cok cok coooook sevindim Allah biliyor ya sen yazdikca uzuluyordum ben, ama bak dedigimiz gibi oldu ve kendini rahat biraktigin anda geldi bebisin :)) Hayirlisiyla dogumunu da gostersin Rabbim:))

kaç gün geçmişti senin canım
Bat 20 subatti ama bu ay ilknkez degisik şeyler yasadim cnm ya bu ay ilk kez ovu testi yaptim 6sinda cift cizgi 7sinde silik cizgi gordum bata 4 kala son bir testim vardi yaptim silik cizgi cikti bata bir hafta kala yaptigim ovu testinde hic ikinci cizgi cikmamisti bide adet gunu erken gebelik testi yaptim negatifti adet olcak gibiydim.ped koydum pede bir damla acik.kahve leke gelmis iki gun sonrada peceteye beyaz akintiyla ip gibi minik iki damla kan geldi hep olucam diye bekledim galen bisey yok bgnde iste normal test yaptim.yine negatif ve akintiyla karışık minicik bir damla kan geldi sabah yine peceteye yine devamı yok

Bat 20 subatti ama bu ay ilknkez degisik şeyler yasadim cnm ya bu ay ilk kez ovu testi yaptim 6sinda cift cizgi 7sinde silik cizgi gordum bata 4 kala son bir testim vardi yaptim silik cizgi cikti bata bir hafta kala yaptigim ovu testinde hic ikinci cizgi cikmamisti bide adet gunu erken gebelik testi yaptim negatifti adet olcak gibiydim.ped koydum pede bir damla acik.kahve leke gelmis iki gun sonrada peceteye beyaz akintiyla ip gibi minik iki damla kan geldi hep olucam diye bekledim galen bisey yok bgnde iste normal test yaptim.yine negatif ve akintiyla karışık minicik bir damla kan geldi sabah yine peceteye yine devamı yok
üzülme canım ya hayırlısı bak benimde 4 yıl olucak artık ama ne yaptıysak olmuyo artık alıştım die herhalde tek çizgiden korkuyorum nabalım nasip kısmet Rabbime çok şükür oğlum var Allah ona sağlıklı ömür nasip etsin

üzülme canım ya hayırlısı bak benimde 4 yıl olucak artık ama ne yaptıysak olmuyo artık alıştım die herhalde tek çizgiden korkuyorum nabalım nasip kısmet Rabbime çok şükür oğlum var Allah ona sağlıklı ömür nasip etsin
Bende ogluma cok şükür diyorum rabbim ona hayirli uzun omurler versin insallah

Canım bugün iyi çalışın bak takvime göre ovulasyon günü diyor ona göre :))
ayy evet bende gördüm benim teldeki takvimde yarın dio ama hiç tutturamıo :D ayy canm heray akıntım olurdu yum.beyazı gibi göremedim buay oyüzden tahminde edemiyorum aksi gibi 5gündür ovi kiti siparişlerimde gelmedi dün bi yaptım elimde 1tane vardı oda pik yapmadan önceki gün gibi çıktı sanırım bugün piktir bilemediğim için garanti olsun diye saçmaladım buay dünde ondan önceki günde dolu geçti bugünde dolu yarında bilmiom artık üstüste 3gün olcak bugün

ayy evet bende gördüm benim teldeki takvimde yarın dio ama hiç tutturamıo :KK70: ayy canm heray akıntım olurdu yum.beyazı gibi göremedim buay oyüzden tahminde edemiyorum aksi gibi 5gündür ovi kiti siparişlerimde gelmedi dün bi yaptım elimde 1tane vardı oda pik yapmadan önceki gün gibi çıktı sanırım bugün piktir bilemediğim için garanti olsun diye saçmaladım buay dünde ondan önceki günde dolu geçti bugünde dolu yarında bilmiom artık üstüste 3gün olcak bugün
Hadi inş canım çalışmalara devam yarında hatta öbür günde yapın :)

Back