- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
Canim az oldu ya ilk bdoktor takibinde idim 28ine kadar 1gun dolu 1gun bos oluyordu sonra doktor yum buyumemis deyince 3bazen 4 bazen hergun ole devam ettiCanim kac kere iliski oldu. Cok oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim az oldu ya ilk bdoktor takibinde idim 28ine kadar 1gun dolu 1gun bos oluyordu sonra doktor yum buyumemis deyince 3bazen 4 bazen hergun ole devam ettiCanim kac kere iliski oldu. Cok oldumu
Kuzum kanda 98.7 cikti iyimi sence
Kizlaaarr simdi bnm 5 gun gecti ya sabah test yapicam cikmazsa kesin yoktur dimii
Canim sendede pko varmiydi. Birde gogus agrisi falan varmi belirtilerin nelerCanim az oldu ya ilk bdoktor takibinde idim 28ine kadar 1gun dolu 1gun bos oluyordu sonra doktor yum buyumemis deyince 3bazen 4 bazen hergun ole devam etti
İnşallah gorebilirim cift cizgiyiCanım kesin yoktur diyemeyi çünkü bak skry inde 10 gün geçmiş değeri 98. Demekki 5 gün geçince yapsaydı negatif çıkacakti. Benim arkadaşımın annesi adeti 27 gun gecikince öğrenmiş kanda. Ama insallah sende ikinci çizgi çıkacak olumlu belirtilerin var :)
İnş canım inş. Dualarınızı eksik etmeyin. son 3 günüm kaldı Dr a günler geçmiyor resmen. Sabretmeyi ogretiyorlar melekler...Herşey çok güzel olacak canım :)
Canım o işler hiç belli olmaz. bak ben adet oluyorum sandım. Moralimi bozdum. Ama geldi şükür olumlu düşünelim canım beniminşallah bu defa herşey güzel olucak canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah ayy benimde belim çok ağırmaya başladı ya ama bu ay yine umudum yok
Canım seninki geç döllenme olmuş muhtemelen adete yakın olmuş diye tahmin ediyorum. 7 haftalık değildir muhtemelen Dr onun zamanını ayarlar sen hiç merak etme. Önemli olan değerin güzel artması hadi Sevin artık geldi meleğin :)Kuzum yaptirdim 98.7 cikti iyimi aklim karisti ya
Kuzum 98.7 cikti iyimiki
kaç gün geçmişti senin canımTak diye kabusum tek cizgi cikti yine
Bat 20 subatti ama bu ay ilknkez degisik şeyler yasadim cnm ya bu ay ilk kez ovu testi yaptim 6sinda cift cizgi 7sinde silik cizgi gordum bata 4 kala son bir testim vardi yaptim silik cizgi cikti bata bir hafta kala yaptigim ovu testinde hic ikinci cizgi cikmamisti bide adet gunu erken gebelik testi yaptim negatifti adet olcak gibiydim.ped koydum pede bir damla acik.kahve leke gelmis iki gun sonrada peceteye beyaz akintiyla ip gibi minik iki damla kan geldi hep olucam diye bekledim galen bisey yok bgnde iste normal test yaptim.yine negatif ve akintiyla karışık minicik bir damla kan geldi sabah yine peceteye yine devamı yokkaç gün geçmişti senin canım
üzülme canım ya hayırlısı bak benimde 4 yıl olucak artık ama ne yaptıysak olmuyo artık alıştım die herhalde tek çizgiden korkuyorum nabalım nasip kısmet Rabbime çok şükür oğlum var Allah ona sağlıklı ömür nasip etsinBat 20 subatti ama bu ay ilknkez degisik şeyler yasadim cnm ya bu ay ilk kez ovu testi yaptim 6sinda cift cizgi 7sinde silik cizgi gordum bata 4 kala son bir testim vardi yaptim silik cizgi cikti bata bir hafta kala yaptigim ovu testinde hic ikinci cizgi cikmamisti bide adet gunu erken gebelik testi yaptim negatifti adet olcak gibiydim.ped koydum pede bir damla acik.kahve leke gelmis iki gun sonrada peceteye beyaz akintiyla ip gibi minik iki damla kan geldi hep olucam diye bekledim galen bisey yok bgnde iste normal test yaptim.yine negatif ve akintiyla karışık minicik bir damla kan geldi sabah yine peceteye yine devamı yok
Bende ogluma cok şükür diyorum rabbim ona hayirli uzun omurler versin insallahüzülme canım ya hayırlısı bak benimde 4 yıl olucak artık ama ne yaptıysak olmuyo artık alıştım die herhalde tek çizgiden korkuyorum nabalım nasip kısmet Rabbime çok şükür oğlum var Allah ona sağlıklı ömür nasip etsin
üzülme canım ya napalım ama belirsizliğin yok oldu sanırım bikaçgün daha gelmezse dr a git olmadıTak diye kabusum tek cizgi cikti yine
Canım bugün iyi çalışın bak takvime göre ovulasyon günü diyor ona göre :))üzülme canım ya napalım ama belirsizliğin yok oldu sanırım bikaçgün daha gelmezse dr a git olmadı
ayy evet bende gördüm benim teldeki takvimde yarın dio ama hiç tutturamıo ayy canm heray akıntım olurdu yum.beyazı gibi göremedim buay oyüzden tahminde edemiyorum aksi gibi 5gündür ovi kiti siparişlerimde gelmedi dün bi yaptım elimde 1tane vardı oda pik yapmadan önceki gün gibi çıktı sanırım bugün piktir bilemediğim için garanti olsun diye saçmaladım buay dünde ondan önceki günde dolu geçti bugünde dolu yarında bilmiom artık üstüste 3gün olcak bugünCanım bugün iyi çalışın bak takvime göre ovulasyon günü diyor ona göre :))
bence de devam et canım sonra pişman olmaktan acaba demektenseKızlar adet olana kdr acaba demeye devam.edicem sanirim
Hadi inş canım çalışmalara devam yarında hatta öbür günde yapın :)ayy evet bende gördüm benim teldeki takvimde yarın dio ama hiç tutturamıo ayy canm heray akıntım olurdu yum.beyazı gibi göremedim buay oyüzden tahminde edemiyorum aksi gibi 5gündür ovi kiti siparişlerimde gelmedi dün bi yaptım elimde 1tane vardı oda pik yapmadan önceki gün gibi çıktı sanırım bugün piktir bilemediğim için garanti olsun diye saçmaladım buay dünde ondan önceki günde dolu geçti bugünde dolu yarında bilmiom artık üstüste 3gün olcak bugün