• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
evet canım kalsiyum magnezyum potasyum hepsine baktım hangi yiyeceklerde var diye elimden geldiğince yiyorum bakalım :) senin mide bulantın oldu mu caanım ve ne zaman başlamıştı hatırlıyormusun?
Benim pek olmadı çok şükür. Sabahları oluyormuş genelde ama bende olmadı hamdolsun :) Sadece yumurta yerken oldu. Pek sevmem yumurtayı ama mecburen yiyorum istemediğim şeyleri yerken oldu yani öyle söyliyim bide acıkınca. Ama öyle öğürmeler kusmalar hiç yaşamadım çok şükür. Annemle ablama göre ben nasıl hamileymişim inanamıyorlar ablam yatıyordu sürekli mide bulantısı hapı içiyordu bana şaşırıyorlar. MAşallah diyim kendi kendimi nazarlıycam

Kizlar ya bnm midem bulaniyo resmen cikmamis olma ihtimali varmi bu saate kadar 10 kez idrara ciktim sanirim

Canım değerin kac olduguna takılma önemli olan 2 günde ikiye katlamasi. Yüksek ihtimal geç döllenme olmuş. Ayy rabbim ne güzel yazıyor ya şükürler olsun böyle güzel haberler gelmeye devam etsin :)
Pazartesi doktora gidecegim kuzum zaten

Canim sendede pko varmiydi. Birde gogus agrisi falan varmi belirtilerin neler
Canim belirtelerim var di . Pko yojtu bende . Sol kasik sancim hareket ettikce ve egildikce . Gogus agrim ve sislik . Gaz sancim vqrdi . Bel agrim vardi . ara ara migde bulantim ve bas donmem oluyordu . bide test yapmadan 2gun once gogusum ucubvfeci agrimistib. Bide sari akintim vardi canim

İnş canım inş. Dualarınızı eksik etmeyin. son 3 günüm kaldı Dr a günler geçmiyor resmen. Sabretmeyi ogretiyorlar melekler...

Canım o işler hiç belli olmaz. bak ben adet oluyorum sandım. Moralimi bozdum. Ama geldi şükür olumlu düşünelim canım benim

Canım seninki geç döllenme olmuş muhtemelen adete yakın olmuş diye tahmin ediyorum. 7 haftalık değildir muhtemelen Dr onun zamanını ayarlar sen hiç merak etme. Önemli olan değerin güzel artması hadi Sevin artık geldi meleğin :)
Bende ole tahmin ediyorum kuzxum cunku en son doktor kontrolum 28 ocakti ve doktiorum birsey yok demisti . bizde saldik hic dusunmedik . kismet demek ki vakti zamasni simdiymis sukur geldi kuzum . rabbim herkese taddirsin bu duyguyu ins . Pazartesi giderim ins doktora canim kontrole o zaman degerime baktirayim mi o zaten bakar mi

2 gune 2 kat artmasi onemli olan canim, insallah artar ve saglikli bir gebeliktir hic uzmez seni bundan sonra :)
Senin adina gercekten cok cok coooook sevindim Allah biliyor ya sen yazdikca uzuluyordum ben, ama bak dedigimiz gibi oldu ve kendini rahat biraktigin anda geldi bebisin :)) Hayirlisiyla dogumunu da gostersin Rabbim:))
Aminnn canim benim rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin insallah . hele ben tum arkadas cevrem ile bir araya gelince onlarin bebislerini sevip opuyordum eve gelince agliyirdum . Rabbim bu zaman hayirli imis sabirla bekledim mucizemi verdi . ins ben ve tum anneler sag salim kucagimiza aliriz . Darisu da ins tum bekleyenlere olsun ...

Benim pek olmadı çok şükür. Sabahları oluyormuş genelde ama bende olmadı hamdolsun :) Sadece yumurta yerken oldu. Pek sevmem yumurtayı ama mecburen yiyorum istemediğim şeyleri yerken oldu yani öyle söyliyim bide acıkınca. Ama öyle öğürmeler kusmalar hiç yaşamadım çok şükür. Annemle ablama göre ben nasıl hamileymişim inanamıyorlar ablam yatıyordu sürekli mide bulantısı hapı içiyordu bana şaşırıyorlar. MAşallah diyim kendi kendimi nazarlıycam
Maşallah canım ya ben sağlıklı olsunda herşeye razıyım. sende kritik dönemi atlattin çok şükür darısı bize olsun inş canım.
Bende ole tahmin ediyorum kuzxum cunku en son doktor kontrolum 28 ocakti ve doktiorum birsey yok demisti . bizde saldik hic dusunmedik . kismet demek ki vakti zamasni simdiymis sukur geldi kuzum . rabbim herkese taddirsin bu duyguyu ins . Pazartesi giderim ins doktora canim kontrole o zaman degerime baktirayim mi o zaten bakar mi
Canım ben allaha tevekkül edip busefer bıraktım kendimi hiç kan testi yaptırmadan düşün, bende pazartesi gideceğim Dr a ilk kez. Dr ne derse onu yaparız.

Kizlar bana da bir yorum yapın nolur ya testte cikmamis olabilir mi saat basi tuvalete gdyom bugun

Kızar Merhaba
ben bir şey sormak istiyorum benim bat 29 Şubat 3 gün kaldı bel ağrısı sağ kasik agrisi göğüs uclarin da hassasiyet ve afedersiniz kusura bakmayın ama beyaz bi akinti var sizce olabilir mi ya sürekli bi lavaboya gidiyorum falan test yaptım negatif çıktı umutlanmak istemiyorum ama elde değil

Maşallah canım ya ben sağlıklı olsunda herşeye razıyım. sende kritik dönemi atlattin çok şükür darısı bize olsun inş canım.

Canım ben allaha tevekkül edip busefer bıraktım kendimi hiç kan testi yaptırmadan düşün, bende pazartesi gideceğim Dr a ilk kez. Dr ne derse onu yaparız.
Aynen canim ama meleketteyim ya kendi doktoruma gidemiyecegim daha

İnşallah sizinde geçecek. Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle.

Kizlar bana da bir yorum yapın nolur ya testte cikmamis olabilir mi saat basi tuvalete gdyom bugun
Canim gunaydin ben sana dun yazmistim ama yollamamisim demek ki.
Bir kac gun daha bekle sikma kendini hamile degilsen bile reglin stresten gecikiyordur.
Burada cogumuz hic beklemedigimiz anda hamile kaldik ki sen daha tecrubelisin 2. Bebisin olacak Allah nasip ederse :)
Sikma kendini rahat birak, ne olacaksa olsun hayirlisiyla. Bir iki gune kadar da regl olmazsan hafta ici muhakkak bir kadin dogumcuya git.

Back