Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bize kalp atışını dinletmedi. Daha çok küçük boşuna sinyal göndermeyelim dedi. 3 aydan sonra dedi. Benim doktorum annemin çocukluk arkadaşı o yüzden güveniyorum. İstemediğim şeyleri yerken oluyor mide bulantım. Ceviz yumurta gibi ama bebek sağlıklı olsun herşeye değer dediğin gibi

selam kızlar nasılsınız bende bugün doktora gidicem muayne amaçlı biraz kasık ağrım var inşAllah kist falan olmamıştır L Limon135416 canım inşAllah hamilesindir mavimli canım hayırlısı bende adetin ilk günü bi bunalıma giriyorum 2 günü normale dönüyorum canım

Kızlar merhaba, benim çatlamadan sonra ki 12. günüm adetime 5 gün var inşallah bende hamileyimdir. Bir süredir olan belirtilerim ise kasığımda batma ve zaman zaman gerilme var sanki bir de ayakta kaldığımda acayip bel ağrısı oluyo onun dışında göğüslerim şiş ve dokunduğumda acıyo ve acayip gaz var midemde ve karnımda yemek yediğimde hazmedemiyorum şişiyorum.. Regl belirtileri ile benzediği için tam olarak bilemiyo insan maalesef

Insallah hamilesindir canm

B bsbirkin aynen canım ya keşke öyle bir imkan olsa :) çok merak ediyorum ne halde falan diye en son gördüğümde 1.2 cm di :) insallah iyidir de beklerim napalim...

@triton-x ayy canım inşallah herşey yolundadır. Bakalım pazar günü gideceğim yaşadığım şehre ben tatili bir hafta uzattım:) haftaya hafta ici de doktora gideceğim. Insallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder gerçekten annelik kolay iş değilmiş...

pass anladım canım olsun ya bir arkadaşımın hic bulantisi yoktu çokta sağlıklı bebisi:) sen sansli azinliktansin maşallah biz 7+1 ken dinledik baya da netti ama 5 sn falan dinletti zaten ultrasonda görünüyor kalp atmaları. Her şey yolunda olsun da canım ayrintilar onemsiz :) bebisin boyu ne kadar olmuş ben gidemedim ya 3 haftadir cok merak ediyorum ultrasonda belli oluyor mu artik

Baya geçmiş günün canım inşallah geç döllenme filandır ondan idrarda çıkmamıştır. Kanda çıkar umarım

Amin canim insallah bilmiyorum neden boyle oldum ya cok dusunmekten ya dedigin gibidir insallah gogsum sis ve felaket aciyor kac gundur adet belirtisi ama hala olmadim

Canım dr.dan güzel haberlerle gel inş.
Tatlım kasık ağrısı ve batması hamilelik belirtilerinden olabiliyor. Çatlama gününden eminsen 14. gün adet olursun. Oyüzden adetine 2 gün var senin, aslında kanda çıkar ama boşver sabretmek en güzeli hayırlısı olsun inş.

Bebişin boyu 2,51 cm :) Evet belli oluyor kafası kolları falan. Çok güzel bir duygu. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin. Yatıyordu keyfi yerinde dedi doktor. Bana dedi ki ne hissediyorsun kız mı erkek mi ? Heyecandan aklıma gelmedi. Acaba bişey mi gördü de sordu. Çıktıktan sonra aklıma geldi. :)

Amin canim insallah bilmiyorum neden boyle oldum ya cok dusunmekten ya dedigin gibidir insallah gogsum sis ve felaket aciyor kac gundur adet belirtisi ama hala olmadim
Kuzummm benım ıcıme doğuyor hamılesın sen ayyy beklıorum heyecanla :)

Saglicakla allah im kucagina da almayi nasip eder insallah canim kiz erkek hic onemi yok saglikli olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…