Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Benim bulantilarim var canım özellikle sabah ama alıştım artik bebek iyi olsun da bulantiya raziyim :) ben 3 haftadır gitmedim kontrole doktor kalp atışını duyunca 4 hafta sonra gel dedi ama çok merak ediyorum ne durumda diye insallah iyidir herşey...

Masallah ins sag salim de kucagina alirsin
İnsan hamileyken surekli dra gitmek istiyor. Hele ultrasonda gormeye baslayinca bakmaya doyamayacaksin ben oglumda esime elimde olsa eve ultrason aleti aldiririmdiyordum :)

Ben de dun aksam bir siskinlik oldu bugunde sabah adet olacak gibi hissettim daha 20 subat adet tarihim

bugün regl oldum
Canım sıkma canını inş. bu ay yeni umutlarla dolu...Kürtajdan sonra düzen değişebiliyor ne yazıkki, inş. bu ay gelecek inş.
Ay büyümüştür minnoş inş annesi haftaya ikili teste gidersin bebeişini de görürsün canım, bulantı olsun rahat ol daha iyi dediğin gibi :)

Amin canim insallah allah dan bayilmadim kan tutar beni:) 1 tup aldi 2 aldi derken 3 u takti dedim kac tup aliniyor ya dedim zaten kan tutuyor beni hormonlarina falan da baktiralim dedi :))
Ayy insallah hamilesindir canim yaa hemen yaz bizedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…