Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Amin canim insallah bilmiyorum neden boyle oldum ya cok dusunmekten ya dedigin gibidir insallah gogsum sis ve felaket aciyor kac gundur adet belirtisi ama hala olmadim
İnşallah adet olmazsında bebişin olur canım

Canım bu bat konusunda kafam karıştı aslında ilk defa bu ay ben ovulasyon testiyle takip yaptım 11. gün pozitifi gördüm 12. gün negatifleşti yani anladım ki yumurtam 12. gün çatladı. benim normalde bat ım ise 16 Şubat.. Bu ay erken mi çatladı bilmiyorum daha önce takip edemediğim için. İlla ki 14. gün mü adet olunuyor bak şimdi kafam karıştı. Benim durumumu aydınlatabilir misin normalde döngüm 28 29 arası değişiyor sat ım 18 ocak

normalde adetlerin düzenli midir? Bazı aylar erken bazı aylar geç yumurtlayabiliyoruz. Ben 6 aydır düzenli ovulasyon testi kullanıyorum, çift çizgi silikleştikten 14 gün sonra adet oluyorum. Bu ay 4ü gecesi silikleşmeye başlamıştı muhtemelen 18i akşam yada 19unda adet olmam gerekiyor, ki inş. olmam-olmayız :)

Insallah canim

evet canım çok düzenlidir maşallah. Ben bu ay sadece bal tarçın çörek otu karanfil filan bi karışım yaptım belki ondan erken çatladı önceki aylarda takip yapmadığım için bilemiyorum da şimdi

Canlar dua edin bana nolur simdi esimi isyerinden aradilar bu sene dogu gorevimiz icim hazirliklar baslamis insallah hamileyimdir de bahanemiz olur kaliriz 1 sene daha (

Evet canım ilk defa totem yaptım bakalım hayırlısı...
Hadi inşallah tutar o zaman totemin canım hayırlısıyla

Canlar dua edin bana nolur simdi esimi isyerinden aradilar bu sene dogu gorevimiz icim hazirliklar baslamis insallah hamileyimdir de bahanemiz olur kaliriz 1 sene daha (

Canım sonucun çıkmadı mı daha inşallah gönlünüze göre olur herşey

Oyy maşallah kuzuya baya büyümüş:) daha erken bence ya gormemistir :)

Canlar demek dediginiz gibi hayirlisi değilmiş doktor zaten yine adet olmaz ise 1 hafta sonra gel tekrarlayalim dedi bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…