- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Bugün 8 tüp kan verdim.
İnşallah adet olmazsında bebişin olur canımAmin canim insallah bilmiyorum neden boyle oldum ya cok dusunmekten ya dedigin gibidir insallah gogsum sis ve felaket aciyor kac gundur adet belirtisi ama hala olmadim
Canım dr.dan güzel haberlerle gel inş.
Tatlım kasık ağrısı ve batması hamilelik belirtilerinden olabiliyor. Çatlama gününden eminsen 14. gün adet olursun. Oyüzden adetine 2 gün var senin, aslında kanda çıkar ama boşver sabretmek en güzeli hayırlısı olsun inş.
normalde adetlerin düzenli midir? Bazı aylar erken bazı aylar geç yumurtlayabiliyoruz. Ben 6 aydır düzenli ovulasyon testi kullanıyorum, çift çizgi silikleştikten 14 gün sonra adet oluyorum. Bu ay 4ü gecesi silikleşmeye başlamıştı muhtemelen 18i akşam yada 19unda adet olmam gerekiyor, ki inş. olmam-olmayız :)İnşallah adet olmazsında bebişin olur canım
Canım bu bat konusunda kafam karıştı aslında ilk defa bu ay ben ovulasyon testiyle takip yaptım 11. gün pozitifi gördüm 12. gün negatifleşti yani anladım ki yumurtam 12. gün çatladı. benim normalde bat ım ise 16 Şubat.. Bu ay erken mi çatladı bilmiyorum daha önce takip edemediğim için. İlla ki 14. gün mü adet olunuyor bak şimdi kafam karıştı. Benim durumumu aydınlatabilir misin normalde döngüm 28 29 arası değişiyor sat ım 18 ocak
İnşallah adet olmazsında bebişin olur canım
Canım bu bat konusunda kafam karıştı aslında ilk defa bu ay ben ovulasyon testiyle takip yaptım 11. gün pozitifi gördüm 12. gün negatifleşti yani anladım ki yumurtam 12. gün çatladı. benim normalde bat ım ise 16 Şubat.. Bu ay erken mi çatladı bilmiyorum daha önce takip edemediğim için. İlla ki 14. gün mü adet olunuyor bak şimdi kafam karıştı. Benim durumumu aydınlatabilir misin normalde döngüm 28 29 arası değişiyor sat ım 18 ocak
evet canım çok düzenlidir maşallah. Ben bu ay sadece bal tarçın çörek otu karanfil filan bi karışım yaptım belki ondan erken çatladı önceki aylarda takip yapmadığım için bilemiyorum da şimdinormalde adetlerin düzenli midir? Bazı aylar erken bazı aylar geç yumurtlayabiliyoruz. Ben 6 aydır düzenli ovulasyon testi kullanıyorum, çift çizgi silikleştikten 14 gün sonra adet oluyorum. Bu ay 4ü gecesi silikleşmeye başlamıştı muhtemelen 18i akşam yada 19unda adet olmam gerekiyor, ki inş. olmam-olmayız :)
Hadi hayırlısı olsun ozaman inş. sen yine 15ini bekle bakalım :)evet canım çok düzenlidir maşallah. Ben bu ay sadece bal tarçın çörek otu karanfil filan bi karışım yaptım belki ondan erken çatladı önceki aylarda takip yapmadığım için bilemiyorum da şimdi
Çok stresli canım ya inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Sen totemmi yaptın takvim var ama hamile değilsin sanırımHadi hayırlısı olsun ozaman inş. sen yine 15ini bekle bakalım :)
Evet canım ilk defa totem yaptım bakalım hayırlısı...Çok stresli canım ya inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Sen totemmi yaptın takvim var ama hamile değilsin sanırım
Hadi inşallah tutar o zaman totemin canım hayırlısıylaEvet canım ilk defa totem yaptım bakalım hayırlısı...
Canlar dua edin bana nolur simdi esimi isyerinden aradilar bu sene dogu gorevimiz icim hazirliklar baslamis insallah hamileyimdir de bahanemiz olur kaliriz 1 sene daha(
Hadi inşallah tutar o zaman totemin canım hayırlısıyla
Canım sonucun çıkmadı mı daha inşallah gönlünüze göre olur herşey
Hayırlısı olsun tatlım ben demiştim ya çoktan çıkması lazım dı diyeCanim smdi ciktim drdan negatif
Hayırlısı olsun tatlım ben demiştim ya çoktan çıkması lazım dı diyeherşeyde vardır bir hayır üzme kendini...
Olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun yaa demek ki daha zamanı gelmemiş en kısa zamanda olur inşallahCanim smdi ciktim drdan negatif
Bebişin boyu 2,51 cm :) Evet belli oluyor kafası kolları falan. Çok güzel bir duygu. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin. Yatıyordu keyfi yerinde dedi doktor. Bana dedi ki ne hissediyorsun kız mı erkek mi ? Heyecandan aklıma gelmedi. Acaba bişey mi gördü de sordu. Çıktıktan sonra aklıma geldi. :)
Canim smdi ciktim drdan negatif
canım nasılsın maşAllah annesi bebişin 3 haftalık olmuş bile hadi hayırlısı inşAllah gelmiştir bebeğinHayırlısı olsun tatlım ben demiştim ya çoktan çıkması lazım dı diyeherşeyde vardır bir hayır üzme kendini...
canım hayırlısı sağlık olsunda elbet bebişinde gelicek inşAllahAmin canim hayirlisi bari adet olsam da rahatlasam
Canım inş. Rabbim sağlıkla tekrar nasip etmiştir inş. Senin nasıl gidiyor çalışmalar?canım nasılsın maşAllah annesi bebişin 3 haftalık olmuş bile hadi hayırlısı inşAllah gelmiştir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?