• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Merhaba hanımlar benim ölü gebelikten sonra 3 ay geçti kontrollerimi yaptırdıktan sonra o gün yumurtlama var Dedi doktor ilişkiye iki gün önce girmiştim , aşırı derece uykum oluyor böyle değildim gaz çıkmazdı tutamıyorum çenemde sivilce çıktı sol kasığım da Ağrı'm çok fazla , 12sinde adet olmam lazım bekliyorum hayırlısı ile , ilk gebeliğin de ise böbrek taşım düşüyor sanıp gitmiştim gebe olduğunu öğrenmiştim başka hiçbir belirtim yoktu , biraz heyecanlı biraz korkuyorum aslında ama hayırlısı allahtan

Bu ay son.uzmanliktir umarim
Adet olcak gibi bir siskinlik basladi karnimda bi aksam hayirlisi bakalim
Hadi inş. yerleşme belirtisidir o :)
Merhaba hanımlar benim ölü gebelikten sonra 3 ay geçti kontrollerimi yaptırdıktan sonra o gün yumurtlama var Dedi doktor ilişkiye iki gün önce girmiştim , aşırı derece uykum oluyor böyle değildim gaz çıkmazdı tutamıyorum çenemde sivilce çıktı sol kasığım da Ağrı'm çok fazla , 12sinde adet olmam lazım bekliyorum hayırlısı ile , ilk gebeliğin de ise böbrek taşım düşüyor sanıp gitmiştim gebe olduğunu öğrenmiştim başka hiçbir belirtim yoktu , biraz heyecanlı biraz korkuyorum aslında ama hayırlısı allahtan
Öncelikle başın sağolsun. İnş. bebeğin ordadır. Kasık ağrısı büyük bir belirti aslında umarım doğru belirti vermiştir bebeğin :)
Benim test negatif :KK43:( anlamadim o zaman neden adrt olmuyorum
Canım sen geç yumurtlamış olabilirsin. Yada yumurtlamamış olabilirsin. Yada yumurtan çok büyümüş ve çatlayamamış olabilir. Yani bir sürü yada lar var...Oyüzden adet düzenin değiştiyse eğer adetin 3. günü dr. a gidip hormon testlerini yaptırabilirsin. Varsa bir problem önlem alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Hadi inş. yerleşme belirtisidir o :)

Öncelikle başın sağolsun. İnş. bebeğin ordadır. Kasık ağrısı büyük bir belirti aslında umarım doğru belirti vermiştir bebeğin :)

Canım sen geç yumurtlamış olabilirsin. Yada yumurtlamamış olabilirsin. Yada yumurtan çok büyümüş ve çatlayamamış olabilir. Yani bir sürü yada lar var...Oyüzden adet düzenin değiştiyse eğer adetin 3. günü dr. a gidip hormon testlerini yaptırabilirsin. Varsa bir problem önlem alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Amin canim insallah bakalim biraz daha beklicem olmadi kan vercem

Canım nasıl gidiyor hamilelik ? Kontrol ne zaman?
Kontrolümüz dündü canım. Herşey iyi maşallah. Benimde çok fazla şikayetim yok hamdolsun. Gaz problemim var hazımsızlık var ama mide bulantısı pek yaşamadım hamdolsun. Doktor bundan sonrada olmaz dedi olsa başta olurmuş. Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Yaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))

Yaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))

20160209_142357.jpg

Umut vermek gıbı olmasın ama canım fotoya bakınca bende gördüm ya ...

Canim valla anlamadim sabah 9 30 gibi yaptim 5 dk diyordu test de negatif cikti siliklik falan yoktu sonra atmamistim testi 2 de bir daha baktim silik cizgi cikmis anlamadim valla bende beklicez bakalm

Canim valla anlamadim sabah 9 30 gibi yaptim 5 dk diyordu test de negatif cikti siliklik falan yoktu sonra atmamistim testi 2 de bir daha baktim silik cizgi cikmis anlamadim valla bende beklicez bakalm
Bat ne zaman canım . Biraz daha bekle canım benım gec döllenmede olabılır ...

Back