- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
düşün artık tüm genetik testler kan pıhtılaşma testleri piyasada ne var ne yoksa bakılıyor anlaşılanNeden o kadar cok canim benim de 3 tup al al bitmek bilmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşün artık tüm genetik testler kan pıhtılaşma testleri piyasada ne var ne yoksa bakılıyor anlaşılanNeden o kadar cok canim benim de 3 tup al al bitmek bilmedi
düşün artık tüm genetik testler kan pıhtılaşma testleri piyasada ne var ne yoksa bakılıyor anlaşılan
bir dahaki aya beraber iyi haberler alırız inşallah canım.Canim smdi ciktim drdan negatif
bir dahaki aya beraber iyi haberler alırız inşallah canım.
üzüldüm kuzum ne desem bılemedımCanlar demek dediginiz gibi hayirlisi değilmiş doktor zaten yine adet olmaz ise 1 hafta sonra gel tekrarlayalim dedi bakalim hayirlisi
iyi gidiyo canım canımız ne zaman isterse o zaman oluyo bu ayda böyle deneyelim bakalım hayatım hayırlısı artıkCanım inş. Rabbim sağlıkla tekrar nasip etmiştir inş. Senin nasıl gidiyor çalışmalar?
En iyisi bencede canım, ovulasyon testi gereksiz stres yaratıyor. benim es yanımda olsa inan bende oluruna bırakırım. bazen resmen gorevmis gibi hissediyorumiyi gidiyo canım canımız ne zaman isterse o zaman oluyo bu ayda böyle deneyelim bakalım hayatım hayırlısı artık
hayırlısı olsun canım. nasip kısmet bu iş.Insallah sen alirsin canim benm esim zaten dusunmuyor bebek almam zor
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla nasip eylesin.Canim smdi ciktim drdan negatif
Bence sen bir kadın doğum doktoruna gözükmelisin.Ya bu saglik ocagindaki testlerde yanilma payi varmi acaba ben hala adet olmadim anlamiyorum o zaman neden olmiyorum
Bence sen bir kadın doğum doktoruna gözükmelisin.
Kızlar slm regile son 3 gün ne agrı var nede belırtı . ıkısıde yok bakalım ne olacak . Aama ben regıl bekliyorum 4 gözle onun belırtısı bıle yok ...
Kuzum Allah buyuk ama bu ay yumurtam büyümedı . yanı dıger aya kaldı ınş olurum regıll günümde . doktorum 2. klomenı yazacakInsallah hamilesindir cnm
Kuzum Allah buyuk ama bu ay yumurtam büyümedı . yanı dıger aya kaldı ınş olurum regıll günümde . doktorum 2. klomenı yazacak
Arkadaşlar totemi tutan yok mu???Bence sen bir kadın doğum doktoruna gözükmelisin.
Benim bata var daha canım bekliyorum. sen ne alemdesin?Arkadaşlar totemi tutan yok mu???