- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Hadi hakkında hayırlısı canım :)
Ac karninami yaptirmak lazim tok karninami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hakkında hayırlısı canım :)
O farketmez bence hadi insallah bebis vardir yaaAc karninami yaptirmak lazim tok karninami
O farketmez bence hadi insallah bebis vardir yaa
Ac Karnına gıt canım besın almadan gıt ınş güzel haberler ıle gelırsın canımAc karninami yaptirmak lazim tok karninami
Ac Karnına gıt canım besın almadan gıt ınş güzel haberler ıle gelırsın canım
Kuzum cıle gıtsene yada kadın doğumcuya ögle sonuna çıkar acılde ıse 1 saate çıkıyor :)Amin canim dua edin saglik ocak ina gidicem hemen sonuc cikarmi acaba 1 gun sonrami
bugün regl oldumİnş hamilesindir canım inş.
Kontrolümüz dündü canım. Herşey iyi maşallah. Benimde çok fazla şikayetim yok hamdolsun. Gaz problemim var hazımsızlık var ama mide bulantısı pek yaşamadım hamdolsun. Doktor bundan sonrada olmaz dedi olsa başta olurmuş. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Uzme kendini canim yeni ay yeni umutlar...bugün regl oldum
Masallah ins sag salim de kucagina alirsinBenim bulantilarim var canım özellikle sabah ama alıştım artik bebek iyi olsun da bulantiya raziyim :) ben 3 haftadır gitmedim kontrole doktor kalp atışını duyunca 4 hafta sonra gel dedi ama çok merak ediyorum ne durumda diye insallah iyidir herşey...
Ac karnina gidiliyomus bende yeni ogrendimAmin canim dua edin saglik ocak ina gidicem hemen sonuc cikarmi acaba 1 gun sonrami
Günaydın kızlar bugün kendimi toplama günüm. L Limon135416 haber et tahlil sonucunu merakla bekliyoruz güzel haberler ver bize.
Canım sıkma canını inş. bu ay yeni umutlarla dolu...Kürtajdan sonra düzen değişebiliyor ne yazıkki, inş. bu ay gelecek inş.bugün regl oldum
Ay büyümüştür minnoş inş annesi haftaya ikili teste gidersin bebeişini de görürsün canım, bulantı olsun rahat ol daha iyi dediğin gibi :)Benim bulantilarim var canım özellikle sabah ama alıştım artik bebek iyi olsun da bulantiya raziyim :) ben 3 haftadır gitmedim kontrole doktor kalp atışını duyunca 4 hafta sonra gel dedi ama çok merak ediyorum ne durumda diye insallah iyidir herşey...
Ac karnina gidiliyomus bende yeni ogrendim
Oglumda baya beklemistim direk dra gitmistim dr ultrasonla keseyi gormustu hic teste filan gerek kalmamıştı
L Limon135416 ihmal etmemekle çok iyi yapmışsın. İnş. bugün durum netleşir.
bugün regl oldum
Ayy insallah hamilesindir canim yaa hemen yaz bizedeeAmin canim insallah allah dan bayilmadim kan tutar beni:) 1 tup aldi 2 aldi derken 3 u takti dedim kac tup aliniyor ya dedim zaten kan tutuyor beni hormonlarina falan da baktiralim dedi :))