- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Ayy insallah hamilesindir canim yaa hemen yaz bizedee
Amin canim insallah ya cok heyecanliyim bakalim hakkimiz da hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy insallah hamilesindir canim yaa hemen yaz bizedee
Bize kalp atışını dinletmedi. Daha çok küçük boşuna sinyal göndermeyelim dedi. 3 aydan sonra dedi. Benim doktorum annemin çocukluk arkadaşı o yüzden güveniyorum. İstemediğim şeyleri yerken oluyor mide bulantım. Ceviz yumurta gibi ama bebek sağlıklı olsun herşeye değer dediğin gibiBenim bulantilarim var canım özellikle sabah ama alıştım artik bebek iyi olsun da bulantiya raziyim :) ben 3 haftadır gitmedim kontrole doktor kalp atışını duyunca 4 hafta sonra gel dedi ama çok merak ediyorum ne durumda diye insallah iyidir herşey...
selam kızlar nasılsınız bende bugün doktora gidicem muayne amaçlı biraz kasık ağrım var inşAllah kist falan olmamıştır L Limon135416 canım inşAllah hamilesindir mavimli canım hayırlısı bende adetin ilk günü bi bunalıma giriyorum 2 günü normale dönüyorum canım
Kızlar merhaba, benim çatlamadan sonra ki 12. günüm adetime 5 gün var inşallah bende hamileyimdir. Bir süredir olan belirtilerim ise kasığımda batma ve zaman zaman gerilme var sanki bir de ayakta kaldığımda acayip bel ağrısı oluyo onun dışında göğüslerim şiş ve dokunduğumda acıyo ve acayip gaz var midemde ve karnımda yemek yediğimde hazmedemiyorum şişiyorum.. Regl belirtileri ile benzediği için tam olarak bilemiyo insan maalesef
Amin canım sende inşallah hamilesindir. Sanırım kan testi vermişsin sonucu bekliyosun inşallah güzel haberi alırsın. Günün geçti mi seninInsallah hamilesindir canm
Amin canım sende inşallah hamilesindir. Sanırım kan testi vermişsin sonucu bekliyosun inşallah güzel haberi alırsın. Günün geçti mi senin
Evet Canim gunum 9 gun gecti idrar testlerde negatif cikiyor kan verdim bakalim hayirlusi
Canim güzel haberlerle gel insallah :)
Baya geçmiş günün canım inşallah geç döllenme filandır ondan idrarda çıkmamıştır. Kanda çıkar umarımEvet Canim gunum 9 gun gecti idrar testlerde negatif cikiyor kan verdim bakalim hayirlusi
Baya geçmiş günün canım inşallah geç döllenme filandır ondan idrarda çıkmamıştır. Kanda çıkar umarım
Canım dr.dan güzel haberlerle gel inş.selam kızlar nasılsınız bende bugün doktora gidicem muayne amaçlı biraz kasık ağrım var inşAllah kist falan olmamıştır L Limon135416 canım inşAllah hamilesindir mavimli canım hayırlısı bende adetin ilk günü bi bunalıma giriyorum 2 günü normale dönüyorum canım
Tatlım kasık ağrısı ve batması hamilelik belirtilerinden olabiliyor. Çatlama gününden eminsen 14. gün adet olursun. Oyüzden adetine 2 gün var senin, aslında kanda çıkar ama boşver sabretmek en güzeli hayırlısı olsun inş.Kızlar merhaba, benim çatlamadan sonra ki 12. günüm adetime 5 gün var inşallah bende hamileyimdir. Bir süredir olan belirtilerim ise kasığımda batma ve zaman zaman gerilme var sanki bir de ayakta kaldığımda acayip bel ağrısı oluyo onun dışında göğüslerim şiş ve dokunduğumda acıyo ve acayip gaz var midemde ve karnımda yemek yediğimde hazmedemiyorum şişiyorum.. Regl belirtileri ile benzediği için tam olarak bilemiyo insan maalesef
Bebişin boyu 2,51 cm :) Evet belli oluyor kafası kolları falan. Çok güzel bir duygu. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin. Yatıyordu keyfi yerinde dedi doktor. Bana dedi ki ne hissediyorsun kız mı erkek mi ? Heyecandan aklıma gelmedi. Acaba bişey mi gördü de sordu. Çıktıktan sonra aklıma geldi. :)B bsbirkin aynen canım ya keşke öyle bir imkan olsa :) çok merak ediyorum ne halde falan diye en son gördüğümde 1.2 cm di :) insallah iyidir de beklerim napalim...
@triton-x ayy canım inşallah herşey yolundadır. Bakalım pazar günü gideceğim yaşadığım şehre ben tatili bir hafta uzattım:) haftaya hafta ici de doktora gideceğim. Insallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder gerçekten annelik kolay iş değilmiş...
pass anladım canım olsun ya bir arkadaşımın hic bulantisi yoktu çokta sağlıklı bebisi:) sen sansli azinliktansin maşallah biz 7+1 ken dinledik baya da netti ama 5 sn falan dinletti zaten ultrasonda görünüyor kalp atmaları. Her şey yolunda olsun da canım ayrintilar onemsiz :) bebisin boyu ne kadar olmuş ben gidemedim ya 3 haftadir cok merak ediyorum ultrasonda belli oluyor mu artik
Kuzummm benım ıcıme doğuyor hamılesın sen ayyy beklıorum heyecanla :)Amin canim insallah bilmiyorum neden boyle oldum ya cok dusunmekten ya dedigin gibidir insallah gogsum sis ve felaket aciyor kac gundur adet belirtisi ama hala olmadim
Hem de ne bunalımselam kızlar nasılsınız bende bugün doktora gidicem muayne amaçlı biraz kasık ağrım var inşAllah kist falan olmamıştır L Limon135416 canım inşAllah hamilesindir mavimli canım hayırlısı bende adetin ilk günü bi bunalıma giriyorum 2 günü normale dönüyorum canım
Kuzummm benım ıcıme doğuyor hamılesın sen ayyy beklıorum heyecanla :)
Bebişin boyu 2,51 cm :) Evet belli oluyor kafası kolları falan. Çok güzel bir duygu. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin. Yatıyordu keyfi yerinde dedi doktor. Bana dedi ki ne hissediyorsun kız mı erkek mi ? Heyecandan aklıma gelmedi. Acaba bişey mi gördü de sordu. Çıktıktan sonra aklıma geldi. :)