Bu ay son.uzmanliktir umarimEstağfurullah canım bende uzman oldum ne yazikkiyok bence yapma artık beklemede sıra :)
Hadi inş. yerleşme belirtisidir o :)Bu ay son.uzmanliktir umarim
Adet olcak gibi bir siskinlik basladi karnimda bi aksam hayirlisi bakalim
Öncelikle başın sağolsun. İnş. bebeğin ordadır. Kasık ağrısı büyük bir belirti aslında umarım doğru belirti vermiştir bebeğin :)Merhaba hanımlar benim ölü gebelikten sonra 3 ay geçti kontrollerimi yaptırdıktan sonra o gün yumurtlama var Dedi doktor ilişkiye iki gün önce girmiştim , aşırı derece uykum oluyor böyle değildim gaz çıkmazdı tutamıyorum çenemde sivilce çıktı sol kasığım da Ağrı'm çok fazla , 12sinde adet olmam lazım bekliyorum hayırlısı ile , ilk gebeliğin de ise böbrek taşım düşüyor sanıp gitmiştim gebe olduğunu öğrenmiştim başka hiçbir belirtim yoktu , biraz heyecanlı biraz korkuyorum aslında ama hayırlısı allahtan
Canım sen geç yumurtlamış olabilirsin. Yada yumurtlamamış olabilirsin. Yada yumurtan çok büyümüş ve çatlayamamış olabilir. Yani bir sürü yada lar var...Oyüzden adet düzenin değiştiyse eğer adetin 3. günü dr. a gidip hormon testlerini yaptırabilirsin. Varsa bir problem önlem alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inş.Benim test negatif( anlamadim o zaman neden adrt olmuyorum
Hadi inş. yerleşme belirtisidir o :)
Öncelikle başın sağolsun. İnş. bebeğin ordadır. Kasık ağrısı büyük bir belirti aslında umarım doğru belirti vermiştir bebeğin :)
Canım sen geç yumurtlamış olabilirsin. Yada yumurtlamamış olabilirsin. Yada yumurtan çok büyümüş ve çatlayamamış olabilir. Yani bir sürü yada lar var...Oyüzden adet düzenin değiştiyse eğer adetin 3. günü dr. a gidip hormon testlerini yaptırabilirsin. Varsa bir problem önlem alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inş.
Kontrolümüz dündü canım. Herşey iyi maşallah. Benimde çok fazla şikayetim yok hamdolsun. Gaz problemim var hazımsızlık var ama mide bulantısı pek yaşamadım hamdolsun. Doktor bundan sonrada olmaz dedi olsa başta olurmuş. Sen nasılsın nasıl gidiyor?Canım nasıl gidiyor hamilelik ? Kontrol ne zaman?
Yaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))
Canim ben tam goremedim ama bi iki gun bekle tekrardan test yap yada direk kan ver acabalardan kurtu cnm ins hamilesindir
Canim ben tam goremedim ama bi iki gun bekle tekrardan test yap yada direk kan ver acabalardan kurtu cnm ins hamilesindir
Aynen cnm hakkinda hayırlısı olsun inşallah iste ne kdar takmayalim desekte takiyoruzAynen cnm resimde fazla belli degil bi iki gun sonra dedigin gibi yapicam kafama da takmicam olursam olurum taktikca bisiyler cikariyorum:))
Aynen cnm hakkinda hayırlısı olsun inşallah iste ne kdar takmayalim desekte takiyoruz
Umut vermek gıbı olmasın ama canım fotoya bakınca bende gördüm ya ...
Umut vermek gıbı olmasın ama canım fotoya bakınca bende gördüm ya ...
Bat ne zaman canım . Biraz daha bekle canım benım gec döllenmede olabılır ...Canim valla anlamadim sabah 9 30 gibi yaptim 5 dk diyordu test de negatif cikti siliklik falan yoktu sonra atmamistim testi 2 de bir daha baktim silik cizgi cikmis anlamadim valla bende beklicez bakalm
Bat ne zaman canım . Biraz daha bekle canım benım gec döllenmede olabılır ...
Kan tahlılı versene canım :)Bat 1 subat di canim 8 gun gecikti ama test negatif anlamadim gitti:)
Kan tahlılı versene canım :)
Hadi hakkında hayırlısı canım :)Yarin sabah gidicem canim karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?