• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim 7 gun gecti adet test hala yapmadim korkuyorum sence yarin test mi yapayim kAn mi vereyim bilemedim
Tatlım ya pozitif ya negatif olucak artık idrarda bile varsa zaten çok net çıkar. Bence çok stres yapıyorsun zaten her ay hersey düzgün bile gitse olma ihtimali %25 .. bence artık şimdi bile idrar testi yapabilirsin.

İyiyim canım seni merak ettim sesin cikmayinca benim catladi yumoslar esimle yanyana denk geldik şükür bakalım gerisi allahtan beklemedeyim canım. senin kaçıncı günün. ? Sende başla testlere bak yapmayıp yapmayip yumurtlamadan 2 gün önce ve birgün sonra olursa süper olur bu ayda bunu deneyin canım
İnşaalllah hayırlı haberler al canım bu ay. Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin

Amin canim testi aldm insallah yarin sabah mutlu haber veririm

Canım bence de sabahi beklemene gerek yok yap bir an once hem ogrenir ona göre davranirsin boyle yaparak hem hamileysen bebegine stres oluyor hem de sana. Bence hic beklemeden bir an once yap varsa kesin çıkar çünkü

Amin cnm sen oldun mu adet?
yok olmadım şaştım kaldım. bende minik bir kist oluşmuş geçen ay acaba o mu geciktirdi? burda öyle bişeyler okudum bugün. inşallah hamileyimdir de süpriz olur. bir kaç güne gelmezse kan tahlili yaptıracağım.

Tatlım bizim vücudumuzda lh hormonu hep var. Oyüzden silik görmen normal. sadece yumurtlama döneminde 20 kat LH arttığı için Çift çizgiyi koyu görüyoruz.
Himm anladim canim bu konuda biraz cahilim cok sagol valla yardimlarin.icin

Tatlım bizim vücudumuzda lh hormonu hep var. Oyüzden silik görmen normal. sadece yumurtlama döneminde 20 kat LH arttığı için Çift çizgiyi koyu görüyoruz.
Artık yapmayayim test degil mi 4 tane kaldi bu ay olmazsa bi dahaki ayada kullanayim bi 10 tane daha alip

Back