- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tatlım ya pozitif ya negatif olucak artık idrarda bile varsa zaten çok net çıkar. Bence çok stres yapıyorsun zaten her ay hersey düzgün bile gitse olma ihtimali %25 .. bence artık şimdi bile idrar testi yapabilirsin.Canim 7 gun gecti adet test hala yapmadim korkuyorum sence yarin test mi yapayim kAn mi vereyim bilemedim
Tatlım ya pozitif ya negatif olucak artık idrarda bile varsa zaten çok net çıkar. Bence çok stres yapıyorsun zaten her ay hersey düzgün bile gitse olma ihtimali %25 .. bence artık şimdi bile idrar testi yapabilirsin.
İnşaalllah hayırlı haberler al canım bu ay. Rabbim hayırlısıyla nasip eylesinİyiyim canım seni merak ettim sesin cikmayinca benim catladi yumoslar esimle yanyana denk geldik şükür bakalım gerisi allahtan beklemedeyim canım. senin kaçıncı günün. ? Sende başla testlere bak yapmayıp yapmayip yumurtlamadan 2 gün önce ve birgün sonra olursa süper olur bu ayda bunu deneyin canım
4ünde çatladı benim canım..18i bat seninde 19- 20 si :) yakınız canım hayırlısı@triton-x batlarimiz yakin oldu sanirim dimi
İnş. canım sağol güzel dileklerin için bakalım beklemedeyiz artık. İns. sağlıklıysa gelsin bu sefer...İnşaalllah hayırlı haberler al canım bu ay. Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin
İnşaalllah hayırlı haberler al canım bu ay. Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin
mavimli insallah idrarda çıkmamıştır canim hakkında hayirlisi olsun
L Limon135416 hadi guzel haber ver canim@triton-x ayni zamandami catladi yumuslarimiz ne :) batlar yakin
Canım 1 hafta adetin geçmiş sabahı beklemene gerek yok. ben adete 2 gün kala öğlen yaptığımda silik şekilde görmüştüm. Hadi yap bekliyoruzz:)Amin canim testi aldm insallah yarin sabah mutlu haber veririm
Amin canim testi aldm insallah yarin sabah mutlu haber veririm
Amin cnm sen oldun mu adet?çok yakın bir arkadaşım aradı şimdi hamileymiş. onun adına çok sevindim. darısı bizlerin başına kızlar
yok olmadım şaştım kaldım. bende minik bir kist oluşmuş geçen ay acaba o mu geciktirdi? burda öyle bişeyler okudum bugün. inşallah hamileyimdir de süpriz olur. bir kaç güne gelmezse kan tahlili yaptıracağım.Amin cnm sen oldun mu adet?
İnş hamilesindir canım inş.yok olmadım şaştım kaldım. bende minik bir kist oluşmuş geçen ay acaba o mu geciktirdi? burda öyle bişeyler okudum bugün. inşallah hamileyimdir de süpriz olur. bir kaç güne gelmezse kan tahlili yaptıracağım.
Tatlım bizim vücudumuzda lh hormonu hep var. Oyüzden silik görmen normal. sadece yumurtlama döneminde 20 kat LH arttığı için Çift çizgiyi koyu görüyoruz.Kizlar bugunde ovu testi yaptim yine cok silik bir cizgi cikti ne demek bu acaba @triton-x
Himm anladim canim bu konuda biraz cahilim cok sagol valla yardimlarin.icinTatlım bizim vücudumuzda lh hormonu hep var. Oyüzden silik görmen normal. sadece yumurtlama döneminde 20 kat LH arttığı için Çift çizgiyi koyu görüyoruz.
Artık yapmayayim test degil mi 4 tane kaldi bu ay olmazsa bi dahaki ayada kullanayim bi 10 tane daha alipTatlım bizim vücudumuzda lh hormonu hep var. Oyüzden silik görmen normal. sadece yumurtlama döneminde 20 kat LH arttığı için Çift çizgiyi koyu görüyoruz.
Estağfurullah canım bende uzman oldum ne yazikkiHimm anladim canim bu konuda biraz cahilim cok sagol valla yardimlarin.icin
Artık yapmayayim test degil mi 4 tane kaldi bu ay olmazsa bi dahaki ayada kullanayim bi 10 tane daha alip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?