- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsin canımmerhaba kızlar, benim bugün doktor günüm. çoook korkuyorumher şey yolunda mı diye öğreneceğiz.
İnşallah güzel haberler alirsiniz. Allahim yardimciniz olsunmerhaba kızlar, benim bugün doktor günüm. çoook korkuyorumher şey yolunda mı diye öğreneceğiz.
Merhabaa :) nasil gecti doktor randevunuz, iyi mi minik deger artisin nasil kese gozuktu mu :)merhaba kızlar, benim bugün doktor günüm. çoook korkuyorumher şey yolunda mı diye öğreneceğiz.
Amin caniim hepimize nadip etsin insallah sag salim kucagimiza almayiMaşalllah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Merhabaa :) nasil gecti doktor randevunuz, iyi mi minik deger artisin nasil kese gozuktu mu :)
Pardon canim okumamisim heralde ben o mesajini.merhaba, kese cumartesi günü görünmüştü. bugünkü randevu saat 16:00 te, tahmin edebileceğiniz gibi çok kritik bir kontrol. bebiş oluşmuş mu diye bakılacak sanırım. Doktor kalbine bakarız dedi telefonda ama bu kadar erken kalbi duyamaz herhalde
Pardon canim okumamisim heralde ben o mesajini.
Allah yardimciniz olsun guldursun yuzunuzu insallah :) kac haftalik bebis, benimkisi 6+0 da duyulmustu
Saglikli olsun da uc bes gun sonra duyarsiniz kalbi sorun degil, arkadasimin da oyleydi ama simdi ilerde bile masallah :) insallah guzel haberlerle gelirsin♥Amin canım inşallah :) normal gününe göre 6+0 benim de bugün. Ama 4-5 gün gerideydi cumartesi günü. eğer hala öyleyse 5+3 oluyor sanırım.
kızlar sanırım benim yumurta çatlıyo Eki Görüntüle 1750150
Canim ben yaptirmistim 3 cikmisti ve doktorlar (gittigim bir kac doktor) degerin cok iyi oldugunu soyledi. Seninkide gayet iyi bence. Yumurta rezervin iyi ve onemli olan kaliteli yumurta beslenmene dikkat et guzel guzel gelissin yumurtan ve spermle ask yasasinlar kisa zamanda.Amh hakkında bilgisi olanlar. Benim yasin 33 ve amh test sonucun 2.53 referans araligi yaşa gore verilmiş mesela 30-35 yas arasına 0.07-7.35 yazmis, sanirim yumurta rezervimde sorun yok.
Merhaba eylemce, bizim gunlerimiz yakin ya yaptirdin mi sen 2 li testi, dun gittim ben dr.aama testi yaptirmadim doktor sadece ense kalinligina bakti ve normal dedi. Bizim doktor cinsiyet tahmini hile yapti ne zaman gittiniz en son siz acaba bu zamandaki tahmine ne kadar guvenilirCanim ben yaptirmistim 3 cikmistidr.a doktorlar (gittigim bir kac doktor) degerin cok iyi oldugunu soyledi. Seninkide gayet iyi bence. Yumurta rezervin iyi ve onemli olan kaliteli yumurta beslenmene dikkat et guzel guzel gelissin yumurtan ve spermle ask yasasinlar kisa zamanda.
Merhaba canim, ben 2 li testi yaptirdim. Dusuk risk cikti Allah'ıma şükürler olsun. Ben gittigimde 11+5ti en son 8 ocakta gittim. Belli değil cinsiyet dedi. Tekrar 9 şubatta gidicem o zaman kesinleşir sanırım. Yani genel olarak doktorlarin bildigini ama soylemedigi yonunde dusunceler. O yuzden dogru tahmin etmis olabilir. Benim nuba gore kiz. Seninki de kiz sanirim. Saglikli,hayirli,ugurlu bir evlat olsun.Merhaba eylemce, bizim gunlerimiz yakin ya yaptirdin mi sen 2 li testi, dun gittim ben dr.aama testi yaptirmadim doktor sadece ense kalinligina bakti ve normal dedi. Bizim doktor cinsiyet tahmini hile yapti ne zaman gittiniz en son siz acaba bu zamandaki tahmine ne kadar guvenilir
Amin cok tesekkur ederimMerhaba canim, ben 2 li testi yaptirdim. Dusuk risk cikti Allah'ıma şükürler olsun. Ben gittigimde 11+5ti en son 8 ocakta gittim. Belli değil cinsiyet dedi. Tekrar 9 şubatta gidicem o zaman kesinleşir sanırım. Yani genel olarak doktorlarin bildigini ama soylemedigi yonunde dusunceler. O yuzden dogru tahmin etmis olabilir. Benim nuba gore kiz. Seninki de kiz sanirim. Saglikli,hayirli,ugurlu bir evlat olsun.
Merhaba hosgeldiniz :)Merhaba!
Uzun zamandır bu forumları okumama rağmen ilk kez yazıyorum. Eşimle yaklaşık 5-6 aydır bebeğimiz olması için çalışıyoruz. Şu an reglime 2 gün kaldı. Fakat bu sabah karnıma ciddi ağrılar girdi. Regl ağrısı gibi, çok benziyor, şişkinlik de var. 20 kusür yıldır regl oluyorum, ağrılar hep regl başladıktan sonra olurdu. Bu kez 2 gün önceden olunca kafam karıştı. Bu tarz bir şey yaşayan olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?