• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Naber kızlar nasılsınız . Bizim burda kar yağıyor çok hoşş :)
iyi valla canım sen nasılsın adet oldunmu bizim burdada çok güzel yağıyo oğlumla çıktık biraz dışarı yerlerde yok ama arabaların üstündekilerle oynadık biraz

Canım bence bugün ve yarın peşpeşe olsun. Dün olmadıysa iyi, bugün silikleştimi testin? Silikleştiyse tam günü bugün bence
Yakınile yaptığım ay hamile kaldım ben yumurtlamamı öne çekti çünkü ben bilmeden adetin 3.günü yapıştırıp 3gün çıkarmamıştım...ama sen bilirsin yum günleri de iyi olur belki sıcak dıcak ohh:) inş buay senden umutluyum canım ben
Canim bu yaki ne yakisi

iyi valla canım sen nasılsın adet oldunmu bizim burdada çok güzel yağıyo oğlumla çıktık biraz dışarı yerlerde yok ama arabaların üstündekilerle oynadık biraz
Evet oldum canım klomene bale başladım kızım büroda çok havada yağıyor

günaydın kızlar. soğan kürü yaparken midesi bulanan var mı? ben içerken rahatsız olmuyorum, tadı hiç kötü değil bence. ama içtikten yarım saat sonra bulantı oluyor. başka olan var mı?

günaydın kızlar. soğan kürü yaparken midesi bulanan var mı? ben içerken rahatsız olmuyorum, tadı hiç kötü değil bence. ama içtikten yarım saat sonra bulantı oluyor. başka olan var mı?
Ben icemedim canim ya afedersin ictikten hemen sonra cikardim hep

Canim bende yapmistim sogan kurunu. Hic mide bulantisi yapmadi bende. Sogan suyunun iliktan sicaga dogru olmasi kolay icimi sagliyor. Ben sogan suyunu icip biraz bekleyip yemek yerdim. Miden bos kalirsa belki o yapabilir bide mide rahatsizligi olanlara tavsiye etmiyor Ibrahim saracoglu. İnşallah sifa olsun arkadaşım.

Canim bende yapmistim sogan kurunu. Hic mide bulantisi yapmadi bende. Sogan suyunun iliktan sicaga dogru olmasi kolay icimi sagliyor. Ben sogan suyunu icip biraz bekleyip yemek yerdim. Miden bos kalirsa belki o yapabilir bide mide rahatsizligi olanlara tavsiye etmiyor Ibrahim saracoglu. İnşallah sifa olsun arkadaşım.
evet şimdi inceledim ben de öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce için demiş. ben boş mideye içiyorum hep. belki de ondandır canım. sağolasın.

Canim bu yaki ne yakisi
tatlım eczanelerden aldığın bel ağrısı için olan yakılardan, yalnız baştan söyleyim ilk gün hakikaten feci yakıyor ama beli çok rahatlatıyor. Adet bitiminden sonra takın diyorlar, ama ben hata edip bilmeden adetin 3. Günü takmıştım. Hamileliğime onun etkisimi oldu yoksa olacağımı vardı bilemiyorum:/

İçip 10 dk sonra yemek yediğim için bende mide bulantısı olmadı. Birtek 10. Günden sonra yapmaktan gına geldi.

Merhaba guzellikler ♥
Biz yarinn kontrole gidecegiiz :) 2li tarama yaptirmaktan vazgectim sadece kontrol amacli, bir de hic fotografi yok bebisimin yarin hic olmadi telefonun kamerasiyla cekmeyi dusunuyorum :KK70:

ayy çok heyecanlı, hep güzel haberler duymanı dilerim. Belki fotosunu bize de getirirsin :)

kızlar normalde bugün ovulasyon günüm azönce yaptığım ovulasyon testime bakarmısınız
20160119_130650-1.jpg

@triton-x Can'im forumlari dolasirkrn gördüm seni. Merak ediyordum biraz mesajlarına vaktim ve düşük için uzuldum, inşallah zamanki geldiğinde sahlikla kucagina alirsin bebeğini.

Ben de haziran da ilk dönemde kimyasal oldu sonra biraktim kist oluştu ilerledi derken , testler mr falan boyle geçti zaman. Simdi iyiyim değerler de iyi. Bu ay ilk defa denedik ovulasyon bitti 14 unde çift çizgiyi gördüm, 15 i sabahi çok koyuyken 15 i aksami siliklesmeye başladı, o günlerde iki de FA yaptim ve öncesi sonraki 3 günü değerlendirdi , simdi beklemedeyim. Buraya da takip edeyim, doktoran nasil gidiyor, umarim halletmissindir. Bizim de karne haftasi rahatladik, bakalim memlekete gidip geleceğim tatilde orada da sonucu alacagim.

gbbc gbbc bence bugünü değerlendir, sanki bir gün içinde pik yapip inişe geçecek ama asil yarin tam eşit olacak gibi. Bak ben kendime ait olanları ekleyeyim, sirasiyla göreceksin koyuluğu. Ben 12-14-15-16 calistim biraktik işlerden dolayi :) fotoğrafların isimler aslında çekilme tarihleri. Bir de 15. Güne dikkat edersen sabah 11.00 en koyusu yine 15. İ aksam 17.00 siliklesti. Ben 14. U doktora gittim yumurta 22mm di doktor bu 3 günü değerlidir dedi, gerçekten de eve gittim test yaptim ve çok koyuydu ve ertesi gün sabah koyu sonra aksam siliklesti yani.

Eklentiler

• IMG_20160114_124036.jpg
    IMG_20160114_124036.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20160115_110312.jpg
    IMG_20160115_110312.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20160115_181521.jpg
    IMG_20160115_181521.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20160117_120556.jpg
    IMG_20160117_120556.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20160118_164212.jpg
    IMG_20160118_164212.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20160113_150939.jpg
    IMG_20160113_150939.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 35
Canım hem kızların dediği gibi 10 dk sonra yemek ye, hem de sıcağa yakın ılık (yani içebileceğin kadar sıcak iç). Bende bulantı değil de yanma yaptı, çok midem yandı.. Neyse ki yarın son

Back