• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Selam kizlar bugun sogan suuyunu ictim cok sukur ama yine kusmak uzereydim bi kasik nutella attim agzima da zor durdum :)

Merhabaa :) nasil gecti doktor randevunuz, iyi mi minik deger artisin nasil kese gozuktu mu :)

merhaba, kese cumartesi günü görünmüştü. bugünkü randevu saat 16:00 te, tahmin edebileceğiniz gibi çok kritik bir kontrol. bebiş oluşmuş mu diye bakılacak sanırım. Doktor kalbine bakarız dedi telefonda ama bu kadar erken kalbi duyamaz herhalde :KK17:

merhaba, kese cumartesi günü görünmüştü. bugünkü randevu saat 16:00 te, tahmin edebileceğiniz gibi çok kritik bir kontrol. bebiş oluşmuş mu diye bakılacak sanırım. Doktor kalbine bakarız dedi telefonda ama bu kadar erken kalbi duyamaz herhalde :KK17:
Pardon canim okumamisim heralde ben o mesajini.
Allah yardimciniz olsun guldursun yuzunuzu insallah :) kac haftalik bebis, benimkisi 6+0 da duyulmustu

Pardon canim okumamisim heralde ben o mesajini.
Allah yardimciniz olsun guldursun yuzunuzu insallah :) kac haftalik bebis, benimkisi 6+0 da duyulmustu

Amin canım inşallah :) normal gününe göre 6+0 benim de bugün. Ama 4-5 gün gerideydi cumartesi günü. eğer hala öyleyse 5+3 oluyor sanırım.

Amin canım inşallah :) normal gününe göre 6+0 benim de bugün. Ama 4-5 gün gerideydi cumartesi günü. eğer hala öyleyse 5+3 oluyor sanırım.
Saglikli olsun da uc bes gun sonra duyarsiniz kalbi sorun degil, arkadasimin da oyleydi ama simdi ilerde bile masallah :) insallah guzel haberlerle gelirsin♥

kızlar sanırım benim yumurta çatlıyo
20160120_155904-1.jpg

Amh hakkında bilgisi olanlar. Benim yasin 33 ve amh test sonucun 2.53 referans araligi yaşa gore verilmiş mesela 30-35 yas arasına 0.07-7.35 yazmis, sanirim yumurta rezervimde sorun yok.

Amh hakkında bilgisi olanlar. Benim yasin 33 ve amh test sonucun 2.53 referans araligi yaşa gore verilmiş mesela 30-35 yas arasına 0.07-7.35 yazmis, sanirim yumurta rezervimde sorun yok.
Canim ben yaptirmistim 3 cikmisti ve doktorlar (gittigim bir kac doktor) degerin cok iyi oldugunu soyledi. Seninkide gayet iyi bence. Yumurta rezervin iyi ve onemli olan kaliteli yumurta beslenmene dikkat et guzel guzel gelissin yumurtan ve spermle ask yasasinlar kisa zamanda.

Canim ben yaptirmistim 3 cikmistidr.a doktorlar (gittigim bir kac doktor) degerin cok iyi oldugunu soyledi. Seninkide gayet iyi bence. Yumurta rezervin iyi ve onemli olan kaliteli yumurta beslenmene dikkat et guzel guzel gelissin yumurtan ve spermle ask yasasinlar kisa zamanda.
Merhaba eylemce, bizim gunlerimiz yakin ya yaptirdin mi sen 2 li testi, dun gittim ben dr.aama testi yaptirmadim doktor sadece ense kalinligina bakti ve normal dedi. Bizim doktor cinsiyet tahmini hile yapti ne zaman gittiniz en son siz acaba bu zamandaki tahmine ne kadar guvenilir

Merhaba eylemce, bizim gunlerimiz yakin ya yaptirdin mi sen 2 li testi, dun gittim ben dr.aama testi yaptirmadim doktor sadece ense kalinligina bakti ve normal dedi. Bizim doktor cinsiyet tahmini hile yapti ne zaman gittiniz en son siz acaba bu zamandaki tahmine ne kadar guvenilir
Merhaba canim, ben 2 li testi yaptirdim. Dusuk risk cikti Allah'ıma şükürler olsun. Ben gittigimde 11+5ti en son 8 ocakta gittim. Belli değil cinsiyet dedi. Tekrar 9 şubatta gidicem o zaman kesinleşir sanırım. Yani genel olarak doktorlarin bildigini ama soylemedigi yonunde dusunceler. O yuzden dogru tahmin etmis olabilir. Benim nuba gore kiz. Seninki de kiz sanirim. Saglikli,hayirli,ugurlu bir evlat olsun.

Merhaba!
Uzun zamandır bu forumları okumama rağmen ilk kez yazıyorum. Eşimle yaklaşık 5-6 aydır bebeğimiz olması için çalışıyoruz. Şu an reglime 2 gün kaldı. Fakat bu sabah karnıma ciddi ağrılar girdi. Regl ağrısı gibi, çok benziyor, şişkinlik de var. 20 kusür yıldır regl oluyorum, ağrılar hep regl başladıktan sonra olurdu. Bu kez 2 gün önceden olunca kafam karıştı. Bu tarz bir şey yaşayan olmuş muydu?

Merhaba canim, ben 2 li testi yaptirdim. Dusuk risk cikti Allah'ıma şükürler olsun. Ben gittigimde 11+5ti en son 8 ocakta gittim. Belli değil cinsiyet dedi. Tekrar 9 şubatta gidicem o zaman kesinleşir sanırım. Yani genel olarak doktorlarin bildigini ama soylemedigi yonunde dusunceler. O yuzden dogru tahmin etmis olabilir. Benim nuba gore kiz. Seninki de kiz sanirim. Saglikli,hayirli,ugurlu bir evlat olsun.
Amin cok tesekkur ederim:KK36:
Masallah cok sevindim saglikla gelsin insallah sizin bebis te :) yaptirmadim ben ama doktor yaptirmani tavsiye ederim dedi belki cuma gunu gidip yaptirabilirim bilmiyorum. Hayirlisi olsun hic onemli degil cinsiyet saglikla gelsinler insallah

Merhaba!
Uzun zamandır bu forumları okumama rağmen ilk kez yazıyorum. Eşimle yaklaşık 5-6 aydır bebeğimiz olması için çalışıyoruz. Şu an reglime 2 gün kaldı. Fakat bu sabah karnıma ciddi ağrılar girdi. Regl ağrısı gibi, çok benziyor, şişkinlik de var. 20 kusür yıldır regl oluyorum, ağrılar hep regl başladıktan sonra olurdu. Bu kez 2 gün önceden olunca kafam karıştı. Bu tarz bir şey yaşayan olmuş muydu?
Merhaba hosgeldiniz :)
Ben pek belirti yasamadim, az kalmis bat gununuze zaten insallah bu ay yuzunuz guler saglikla gelir bebisiniz :)

Back