olur canım öyle yapacağım. kızlar sağolun.Canım hem kızların dediği gibi 10 dk sonra yemek ye, hem de sıcağa yakın ılık (yani içebileceğin kadar sıcak iç). Bende bulantı değil de yanma yaptı, çok midem yandı.. Neyse ki yarın son
Simdi geldim doktordan canim :)ayy çok heyecanlı, hep güzel haberler duymanı dilerim. Belki fotosunu bize de getirirsin :)
maşAllah canım prensesmi geliyo şimdi annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah canımEki Görüntüle 1749212
iste benim bebisiiim :)) yan yuklendi yanlislia :) pek birsye benzetemedim ben burda ama oldugu kadar :)
Tesekkurler teyzesii amin :) evet doktor buyuk ihtimalle kiz dedi genital organ cikintisinin sekline bakarak mi soyluyorsunuz dedi diger doktor evet dedi, nub teorisine gore bakmis :)maşAllah canım prensesmi geliyo şimdi annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah canım
Eki Görüntüle 1749212
iste benim bebisiiim :)) yan yuklendi yanlislia :) pek birsye benzetemedim ben burda ama oldugu kadar :)
41 kere maşallah prensesine :) ayy ne mutlu sana, darısı hepimize inş. Sağlıklı hayırlı doğum haberlerini de alalım inş 28 hafta sonra :)
Amin inşallah canımInsallah teyzesi :) insallah sizin de gobusleriniz dolsun hemen kizima arkadas olsunlar
Amin canım.Simdi geldim doktordan canim :)
Fotografini vermiyorlar ama ben ekran goruntusu aldim pek birseye benzemiyor fotoda : D
El salladi bize bebisim ekrandan :) veeeeeeee cinsiyet tahminini bile yapti doktorumuz, kiz dedi buyuk ihtimalle
Allahim sizlere de gostersin boyle mutlu gunleri :)
çok tatlıymış maşallah :)Eki Görüntüle 1749212
Heheh yerim onuçok tatlıymış maşallah :)
Canım benim çok sevindim yazdığına :) iyiyim ben doktora 1sene önce tamamlandı çok şükür ☺ senin nasıl gidiyor hayat?@triton-x Can'im forumlari dolasirkrn gördüm seni. Merak ediyordum biraz mesajlarına vaktim ve düşük için uzuldum, inşallah zamanki geldiğinde sahlikla kucagina alirsin bebeğini.
Ben de haziran da ilk dönemde kimyasal oldu sonra biraktim kist oluştu ilerledi derken , testler mr falan boyle geçti zaman. Simdi iyiyim değerler de iyi. Bu ay ilk defa denedik ovulasyon bitti 14 unde çift çizgiyi gördüm, 15 i sabahi çok koyuyken 15 i aksami siliklesmeye başladı, o günlerde iki de FA yaptim ve öncesi sonraki 3 günü değerlendirdi , simdi beklemedeyim. Buraya da takip edeyim, doktoran nasil gidiyor, umarim halletmissindir. Bizim de karne haftasi rahatladik, bakalim memlekete gidip geleceğim tatilde orada da sonucu alacagim.
Maşalllah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Eki Görüntüle 1749212
tamam canım burayı takip edeceğim, gerçekten sevindim seni bulduğuma ... ben okulun son günlerindeki telaşeler içindeyim, çocuklar ders istemez bizler bazen zorlarız bazen bırakırız :) öyle işte . Oğlum 28 aralıkta 4 yaşını doldurdu, maaşallah iyice büyüdü ve dillendi.Canım benim çok sevindim yazdığına :) iyiyim ben doktora 1sene önce tamamlandı çok şükür ☺ senin nasıl gidiyor hayat?
Benim geçen sene de oldu bir dusugum. Bu senede 1 tane talihsizlik oldu ne yazık ki, Allah sanada yasatmasin iNS bir daha cnm, ins bu ay tutmuştur bebisin, gel buraya takıl sende. Biz burada birbirimize destek oluyoruz. benimde 4-5 güne adet gelsin, sonra tekrar başlayacağız inş çalışmalara bakalım. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?