- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
yok canım dün akşam olmadı pazartesi olmuştu bide bu akşam oldu umut yok gibi dimi dün akşam olmalıydı misafirimiz vardı ondan olamadı malesefEvet çatlamış canim. Dun birliktelik oldu mu? Hadi bu ay inşallah tutar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım dün akşam olmadı pazartesi olmuştu bide bu akşam oldu umut yok gibi dimi dün akşam olmalıydı misafirimiz vardı ondan olamadı malesefEvet çatlamış canim. Dun birliktelik oldu mu? Hadi bu ay inşallah tutar.
Hoşbulduk :)Merhaba hosgeldiniz :)
Ben pek belirti yasamadim, az kalmis bat gununuze zaten insallah bu ay yuzunuz guler saglikla gelir bebisiniz :)
Aman benimde takmayin dedigime bakma adet günüm yaklasinca su oldu acaba belirtimi bu ildu acaba belirtimi demeye başlıyorum :)Mantık tarafı kafana takma, olacağı varsa olur derken diğer taraf hiç uyum sağlamıyor ona
benimde son 13 günlysippe benim de en azindan yumurtlamaya hissettim. Atlarken o gün kklasik agrim karin şişliği vs oldu ve ovulasyonda doktor da catladigini onayladi. Sonra 4-5 gün sonra agrilar devam etti ama dünden bu yana sadece mide yanmam var başka hicbir şey yok. :) belirtisiz kalacagiz belki de :) gün gün bakiyorum durumuna iiihhii yok :) son 8 gün bakalim.
Canım benimkisi 15.01.16 cuma günü 34801 di benimkisi de aşırı arttı aama doktor normal dedi artık onunla takip etmiycez çok takılma o değere dedi ama bilmiyorum insan yinede huzursuz oluyor cumartesi randevum var bakalım ne olacak.Kızlar bu arada yeni değerim 6086 çıkmış. Pazar günü 3602 idi. Yine katlanmadı ikiye ama bilemiyorum artık.
Aslinda sali olsaydi cok daha yukselirdi ihtimal. Pzrtesi gunu olan birliktelikte de olma ihtimali var. Cunku spermler 72 saat canli kalabiliyor.yok canım dün akşam olmadı pazartesi olmuştu bide bu akşam oldu umut yok gibi dimi dün akşam olmalıydı misafirimiz vardı ondan olamadı malesef
hadi inşallah :/hayırlısıyla inşAllah bebişin gelir bu ay canım