- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Neden yaptirmak istemiyosun? Yanlis cikan sonuclardan dolayi mi?Amin cok tesekkur ederim
Masallah cok sevindim saglikla gelsin insallah sizin bebis te :) yaptirmadim ben ama doktor yaptirmani tavsiye ederim dedi belki cuma gunu gidip yaptirabilirim bilmiyorum. Hayirlisi olsun hic onemli degil cinsiyet saglikla gelsinler insallah
Saglikli olsun da uc bes gun sonra duyarsiniz kalbi sorun degil, arkadasimin da oyleydi ama simdi ilerde bile masallah :) insallah guzel haberlerle gelirsin♥
Evet canim, akrabalarimdan 2 tane alinmasi gerekiyor denilen bebek simdi cok saglikli kotu bir sonuc cikarsa da Allah glstermesin ama aldiramam ki ben bebegimiNeden yaptirmak istemiyosun? Yanlis cikan sonuclardan dolayi mi?
Cok sukur saglikla buyusun insallah :) degerlerin de normal cikacak inaniyorum♥ takvimini koymalisin bence her gun neler oldugunu gormek cok hos :)Canım kesemizi karından da gördük çok şükür. Ama kalp atışlarını henüz duyamadık. Yolk sac da oluşmuş. 30 ocak a kadar bekliyoruz artık. Ama doktorcum için rahat etsin istersen kan testini tekrarla yükselmeyi de görelim dedi. Kan verdim, 2 saat sonra çıkıcak. İşte gelişmeler böyle bizde :)
Ayyy cok sevindim. Allahim inşallah mucizeyi nasip.edecek.sanaCanım kesemizi karından da gördük çok şükür. Ama kalp atışlarını henüz duyamadık. Yolk sac da oluşmuş. 30 ocak a kadar bekliyoruz artık. Ama doktorcum için rahat etsin istersen kan testini tekrarla yükselmeyi de görelim dedi. Kan verdim, 2 saat sonra çıkıcak. İşte gelişmeler böyle bizde :)
Anladim canim. Hayirlisi olsun hakkinizda.Cok sukur saglikla buyusun insallah :) degerlerin de normal cikacak inaniyorum♥ takvimini koymalisin bence her gun neler oldugunu gormek cok hos :)
Cok sukur saglikla buyusun insallah :) degerlerin de normal cikacak inaniyorum♥ takvimini koymalisin bence her gun neler oldugunu gormek cok hos :)
Sağol Canım çok çok teşekkürler. Takvimimi kan sonucum gelir gelmez koyarım
Ayyy cok sevindim. Allahim inşallah mucizeyi nasip.edecek.sana
Canim cok sevindim :) gozunaydin :) insallah sirada kalp atisi var saglikla buyusun bebisler :) :)
çok sevindim canım. mucizelere inanmak gerek.Çok teşekkürler :) İnş kalp atışı da duyulunca biraz daha rahatlarım herhalde :)
Canim 2 ye katlamasi gerekmiyorki %66 artmasi yeterli. Dur hemen moralini bozma. Doktorunla gorustun mu?Kızlar bu arada yeni değerim 6086 çıkmış. Pazar günü 3602 idi. Yine katlanmadı ikiye ama bilemiyorum artık.
ah ah benimki çok düşük çıkmıştı. bu hafta yeni bir doktora gideceğim. tüp bile diyebilir. yaş 38 iki kayıp, rezerv çok az. bakalım.Canim ben yaptirmistim 3 cikmisti ve doktorlar (gittigim bir kac doktor) degerin cok iyi oldugunu soyledi. Seninkide gayet iyi bence. Yumurta rezervin iyi ve onemli olan kaliteli yumurta beslenmene dikkat et guzel guzel gelissin yumurtan ve spermle ask yasasinlar kisa zamanda.
Olsun canim sakin uzme kendini. Tup bebekte olsa care sonucta. Kotu dusunme. Tek yumurta yeterli yeterki iyi gelismis olsun. Guzelce beslen inşallah tup bebege gerek kalmaz. Kalirsa da dunyanin sonu degil canim.ah ah benimki çok düşük çıkmıştı. bu hafta yeni bir doktora gideceğim. tüp bile diyebilir. yaş 38 iki kayıp, rezerv çok az. bakalım.
sağol canım.Olsun canim sakin uzme kendini. Tup bebekte olsa care sonucta. Kotu dusunme. Tek yumurta yeterli yeterki iyi gelismis olsun. Guzelce beslen inşallah tup bebege gerek kalmaz. Kalirsa da dunyanin sonu degil canim.
Görüştüm canım, çok iyi değil ama olabilir de dedi. Kalp atışlarını duymadan bişi diyemiyoruz. Gelişmeyen gebelik olabilirmiş.Canim 2 ye katlamasi gerekmiyorki %66 artmasi yeterli. Dur hemen moralini bozma. Doktorunla gorustun mu?
Evet çatlamış canim. Dun birliktelik oldu mu? Hadi bu ay inşallah tutar.iyi akşamlar kızlar sanırım benim yumurta çatladı artık bi bakın bakalımEki Görüntüle 1750433
Canim inşallah iyisi olsun. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.Görüştüm canım, çok iyi değil ama olabilir de dedi. Kalp atışlarını duymadan bişi diyemiyoruz. Gelişmeyen gebelik olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?