• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
ayy çok heyecanlı, hep güzel haberler duymanı dilerim. Belki fotosunu bize de getirirsin :)
Simdi geldim doktordan canim :)
Fotografini vermiyorlar ama ben ekran goruntusu aldim pek birseye benzemiyor fotoda : D
El salladi bize bebisim ekrandan :) veeeeeeee cinsiyet tahminini bile yapti doktorumuz, kiz dedi buyuk ihtimalle:KK36:
Allahim sizlere de gostersin boyle mutlu gunleri :)

20160119_151459.jpg

iste benim bebisiiim :)) yan yuklendi yanlislia :) pek birsye benzetemedim ben burda ama oldugu kadar :)

maşAllah canım prensesmi geliyo şimdi annesi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah canım
Tesekkurler teyzesii amin :) evet doktor buyuk ihtimalle kiz dedi genital organ cikintisinin sekline bakarak mi soyluyorsunuz dedi diger doktor evet dedi, nub teorisine gore bakmis :)

Rabbim kisa zamanda sizlere de yasatsin insallah bu guzel duyguyu:KK200::KK68:

41 kere maşallah prensesine :) ayy ne mutlu sana, darısı hepimize inş. Sağlıklı hayırlı doğum haberlerini de alalım inş 28 hafta sonra :)
:KK36: amin amin amiinnn insallah hepinizin boyle guzel gunlerini de gorecegiz, Rabbim hic birimizi sinamasin evlatlarimizla, kiz dedi doktor ama daha 3 aylik sanirim gelecek ay her sey daha netlesir :)

Kizlar bnn.midem oyle yarim saat sonra filan bulanmadi ya icer icmez cikardim of korkuyorum yeniden yapmaya

@triton-x Can'im forumlari dolasirkrn gördüm seni. Merak ediyordum biraz mesajlarına vaktim ve düşük için uzuldum, inşallah zamanki geldiğinde sahlikla kucagina alirsin bebeğini.

Ben de haziran da ilk dönemde kimyasal oldu sonra biraktim kist oluştu ilerledi derken , testler mr falan boyle geçti zaman. Simdi iyiyim değerler de iyi. Bu ay ilk defa denedik ovulasyon bitti 14 unde çift çizgiyi gördüm, 15 i sabahi çok koyuyken 15 i aksami siliklesmeye başladı, o günlerde iki de FA yaptim ve öncesi sonraki 3 günü değerlendirdi , simdi beklemedeyim. Buraya da takip edeyim, doktoran nasil gidiyor, umarim halletmissindir. Bizim de karne haftasi rahatladik, bakalim memlekete gidip geleceğim tatilde orada da sonucu alacagim.
Canım benim çok sevindim yazdığına :) iyiyim ben doktora 1sene önce tamamlandı çok şükür ☺ senin nasıl gidiyor hayat?
Benim geçen sene de oldu bir dusugum. Bu senede 1 tane talihsizlik oldu ne yazık ki, Allah sanada yasatmasin iNS bir daha cnm, ins bu ay tutmuştur bebisin, gel buraya takıl sende. Biz burada birbirimize destek oluyoruz. benimde 4-5 güne adet gelsin, sonra tekrar başlayacağız inş çalışmalara bakalım. . .

Günaydın kizlar
Dun adetimin son günüydü adet oncesi ve adet sırası pek oyle sanci cekmedim ama ilginctirki simdi iki gündür kasiklarim da batmalar oluyor bide beyaz yogun bir akinti basladi krem gibi niye acaba arkadaslar fikri olan varmi kist filan mi varki

Canım benim çok sevindim yazdığına :) iyiyim ben doktora 1sene önce tamamlandı çok şükür ☺ senin nasıl gidiyor hayat?
Benim geçen sene de oldu bir dusugum. Bu senede 1 tane talihsizlik oldu ne yazık ki, Allah sanada yasatmasin iNS bir daha cnm, ins bu ay tutmuştur bebisin, gel buraya takıl sende. Biz burada birbirimize destek oluyoruz. benimde 4-5 güne adet gelsin, sonra tekrar başlayacağız inş çalışmalara bakalım. . .
tamam canım burayı takip edeceğim, gerçekten sevindim seni bulduğuma ... ben okulun son günlerindeki telaşeler içindeyim, çocuklar ders istemez bizler bazen zorlarız bazen bırakırız :) öyle işte . Oğlum 28 aralıkta 4 yaşını doldurdu, maaşallah iyice büyüdü ve dillendi.

Back