iyi valla canım sen nasılsın adet oldunmu bizim burdada çok güzel yağıyo oğlumla çıktık biraz dışarı yerlerde yok ama arabaların üstündekilerle oynadık birazNaber kızlar nasılsınız . Bizim burda kar yağıyor çok hoşş :)
Canim bu yaki ne yakisiCanım bence bugün ve yarın peşpeşe olsun. Dün olmadıysa iyi, bugün silikleştimi testin? Silikleştiyse tam günü bugün bence
Yakınile yaptığım ay hamile kaldım ben yumurtlamamı öne çekti çünkü ben bilmeden adetin 3.günü yapıştırıp 3gün çıkarmamıştım...ama sen bilirsin yum günleri de iyi olur belki sıcak dıcak ohh:) inş buay senden umutluyum canım ben
Evet oldum canım klomene bale başladım kızım büroda çok havada yağıyoriyi valla canım sen nasılsın adet oldunmu bizim burdada çok güzel yağıyo oğlumla çıktık biraz dışarı yerlerde yok ama arabaların üstündekilerle oynadık biraz
hadi inşAllah hayırlısıyla müjdeli haberi verirsin bize önümüzdeki ay canımEvet oldum canım klomene bale başladım kızım büroda çok havada yağıyor
Ben icemedim canim ya afedersin ictikten hemen sonra cikardim hepgünaydın kızlar. soğan kürü yaparken midesi bulanan var mı? ben içerken rahatsız olmuyorum, tadı hiç kötü değil bence. ama içtikten yarım saat sonra bulantı oluyor. başka olan var mı?
Canim bende yapmistim sogan kurunu. Hic mide bulantisi yapmadi bende. Sogan suyunun iliktan sicaga dogru olmasi kolay icimi sagliyor. Ben sogan suyunu icip biraz bekleyip yemek yerdim. Miden bos kalirsa belki o yapabilir bide mide rahatsizligi olanlara tavsiye etmiyor Ibrahim saracoglu. İnşallah sifa olsun arkadaşım.günaydın kızlar. soğan kürü yaparken midesi bulanan var mı? ben içerken rahatsız olmuyorum, tadı hiç kötü değil bence. ama içtikten yarım saat sonra bulantı oluyor. başka olan var mı?
evet şimdi inceledim ben de öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce için demiş. ben boş mideye içiyorum hep. belki de ondandır canım. sağolasın.Canim bende yapmistim sogan kurunu. Hic mide bulantisi yapmadi bende. Sogan suyunun iliktan sicaga dogru olmasi kolay icimi sagliyor. Ben sogan suyunu icip biraz bekleyip yemek yerdim. Miden bos kalirsa belki o yapabilir bide mide rahatsizligi olanlara tavsiye etmiyor Ibrahim saracoglu. İnşallah sifa olsun arkadaşım.
sen de mi boş mideye içiyordun acaba? 10 dakika sonra yemek yemen gerekiyormuş canım.Ben icemedim canim ya afedersin ictikten hemen sonra cikardim hep
tatlım eczanelerden aldığın bel ağrısı için olan yakılardan, yalnız baştan söyleyim ilk gün hakikaten feci yakıyor ama beli çok rahatlatıyor. Adet bitiminden sonra takın diyorlar, ama ben hata edip bilmeden adetin 3. Günü takmıştım. Hamileliğime onun etkisimi oldu yoksa olacağımı vardı bilemiyorum:/Canim bu yaki ne yakisi
İçip 10 dk sonra yemek yediğim için bende mide bulantısı olmadı. Birtek 10. Günden sonra yapmaktan gına geldi.günaydın kızlar. soğan kürü yaparken midesi bulanan var mı? ben içerken rahatsız olmuyorum, tadı hiç kötü değil bence. ama içtikten yarım saat sonra bulantı oluyor. başka olan var mı?
Merhaba guzellikler ♥
Biz yarinn kontrole gidecegiiz :) 2li tarama yaptirmaktan vazgectim sadece kontrol amacli, bir de hic fotografi yok bebisimin yarin hic olmadi telefonun kamerasiyla cekmeyi dusunuyorum
canım ben sabah aç karnına içiyodum 10 dk sonrada kahvaltı yapıyodumsen de mi boş mideye içiyordun acaba? 10 dakika sonra yemek yemen gerekiyormuş canım.
Ben de sabah aç kahvaltıdan hemen önce aç karna içiyorum akşam da ya yenekten önce yada yemekten 2 saat sonra içiyorum midem çok etkilenmedi şimdiliksen de mi boş mideye içiyordun acaba? 10 dakika sonra yemek yemen gerekiyormuş canım.
Canım hem kızların dediği gibi 10 dk sonra yemek ye, hem de sıcağa yakın ılık (yani içebileceğin kadar sıcak iç). Bende bulantı değil de yanma yaptı, çok midem yandı.. Neyse ki yarın songünaydın kızlar. soğan kürü yaparken midesi bulanan var mı? ben içerken rahatsız olmuyorum, tadı hiç kötü değil bence. ama içtikten yarım saat sonra bulantı oluyor. başka olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?