Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tadı çok kötü değil ama canım burnunu kapatıp içsen bi kerede ben öyle yapıyodum bide içtikten hemen sonra 1 tane kesme şeker atıyodum ağzımaGünaydın..
Kizlar bugun sogana basliyayim dedim yatim bardağını ictim ve afedersiniz hep kustum ( nasil yapicam ben yaa
Aksam bi daha deniyeyim off insallah içebilirim cok kötü oldum ben icerken burnumu da kapatmistim oysakitadı çok kötü değil ama canım burnunu kapatıp içsen bi kerede ben öyle yapıyodum bide içtikten hemen sonra 1 tane kesme şeker atıyodum ağzıma
Yaki olayıni hiç bilmiyorum ben yakızlar bende dün akşam yakı yapıştırdım belime tam yumurtlama günlerim ya 3 gün durda belimde daha sonra çıkartıp tekrar yapıştırayımmı yoksa yeterlimi
canım bende burdaki arkadaşlardan duymuştum yumurtlama günlerinde yapıştırıyosun sonra çıkartıyosunYaki olayıni hiç bilmiyorum ben ya
canım istersen tekrar bi kan tahlili yaptırKızlar bisi sorcam ben gecen hafta kan tahlili yaptrdmdm bisi cikmadi bugun idrar yaptm yokbusi tek cizgi adetim 3 gün geçti. Sizce ihtimal var mi anliyamadm ben yaaa
tahlilini beklerken 2 saatte oluyorm ben stresten yok olumsuz dedikleri zaman cok kotu his oluyor 5 gun daha beklesem mi ki cumayicanım istersen tekrar bi kan tahlili yaptır
haklısın canım stresten gecikmiş olabilir benimde bazen öyle oluyo tam tahlili yaptırıyorum adet oluyorum bekle cuma gününe kadar olmazsan o zaman yaptır canımtahlilini beklerken 2 saatte oluyorm ben stresten yok olumsuz dedikleri zaman cok kotu his oluyor 5 gun daha beklesem mi ki cumayi
neden ki tadı mı kötü geldi anlamadım.Günaydın..
Kizlar bugun sogana basliyayim dedim yatim bardağını ictim ve afedersiniz hep kustum ( nasil yapicam ben yaa
Merhaba Canım, benim kontrolüm cumartesi günü. İstediği testler vardı onlarla birlikte cumartesi günü gideceğiz inşaalllah. İnşaallah hayırlı haberler alırız. Sen nasılsın canım?
Canım 3-4 gündür girmemiştim. Şimdi okudum. Biraz üzülmüşsün ama sonra iyi haber almışsın. İnşaallahta sağlıkla hayırlısıyla sıkıntısız devam eder.Çok tşkler canım, dediğin gibi inşallah bu sefer sağlıkla sıkıntısız devam eder. Doktorum net ve herşeyi açıklayan biri. O yüzden sevdim cidden.
Canım bence bugün ve yarın peşpeşe olsun. Dün olmadıysa iyi, bugün silikleştimi testin? Silikleştiyse tam günü bugün bencecanım dün akşam ilişki oldu ya o zaman bu akşam olmasınmı canım
Muthis kotu geldi yaa anlatamam adet gormus olmasam hamilemiyim diycem yani :))neden ki tadı mı kötü geldi anlamadım.
evet dün akşam olmadı canım bu akşam kesin olmalı testimi öğlende yaptım bak böyle canım ayy bende umutluyum bu ay yaa inşallah inşallahCanım bence bugün ve yarın peşpeşe olsun. Dün olmadıysa iyi, bugün silikleştimi testin? Silikleştiyse tam günü bugün bence
Yakınile yaptığım ay hamile kaldım ben yumurtlamamı öne çekti çünkü ben bilmeden adetin 3.günü yapıştırıp 3gün çıkarmamıştım...ama sen bilirsin yum günleri de iyi olur belki sıcak dıcak ohh:) inş buay senden umutluyum canım ben
Canım 3-4 gündür girmemiştim. Şimdi okudum. Biraz üzülmüşsün ama sonra iyi haber almışsın. İnşaallahta sağlıkla hayırlısıyla sıkıntısız devam eder.
keşke biran evvel inşallah hepimiz hamile kalalım bana tadı kötü gelmedi ama bugün bütün gün dışardaydım ben de o yüzden içemedimMuthis kotu geldi yaa anlatamam adet gormus olmasam hamilemiyim diycem yani :))