• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Günaydın..
Kizlar bugun sogana basliyayim dedim yatim bardağını ictim ve afedersiniz hep kustum :(( nasil yapicam ben yaa

Günaydın..
Kizlar bugun sogana basliyayim dedim yatim bardağını ictim ve afedersiniz hep kustum :KK43:( nasil yapicam ben yaa
tadı çok kötü değil ama canım burnunu kapatıp içsen bi kerede ben öyle yapıyodum bide içtikten hemen sonra 1 tane kesme şeker atıyodum ağzıma

kızlar bende dün akşam yakı yapıştırdım belime tam yumurtlama günlerim ya 3 gün durda belimde daha sonra çıkartıp tekrar yapıştırayımmı yoksa yeterlimi

tadı çok kötü değil ama canım burnunu kapatıp içsen bi kerede ben öyle yapıyodum bide içtikten hemen sonra 1 tane kesme şeker atıyodum ağzıma
Aksam bi daha deniyeyim off insallah içebilirim cok kötü oldum ben icerken burnumu da kapatmistim oysaki

Kızlar bisi sorcam ben gecen hafta kan tahlili yaptrdmdm bisi cikmadi bugun idrar yaptm yokbusi tek cizgi adetim 3 gün geçti. Sizce ihtimal var mi anliyamadm ben yaaa

tahlilini beklerken 2 saatte oluyorm ben stresten:KK43: yok olumsuz dedikleri zaman cok kotu his oluyor 5 gun daha beklesem mi ki cumayi
haklısın canım stresten gecikmiş olabilir benimde bazen öyle oluyo tam tahlili yaptırıyorum adet oluyorum bekle cuma gününe kadar olmazsan o zaman yaptır canım

Çok tşkler canım, dediğin gibi inşallah bu sefer sağlıkla sıkıntısız devam eder. Doktorum net ve herşeyi açıklayan biri. O yüzden sevdim cidden.
Canım 3-4 gündür girmemiştim. Şimdi okudum. Biraz üzülmüşsün ama sonra iyi haber almışsın. İnşaallahta sağlıkla hayırlısıyla sıkıntısız devam eder.

canım dün akşam ilişki oldu ya o zaman bu akşam olmasınmı canım
Canım bence bugün ve yarın peşpeşe olsun. Dün olmadıysa iyi, bugün silikleştimi testin? Silikleştiyse tam günü bugün bence
Yakınile yaptığım ay hamile kaldım ben yumurtlamamı öne çekti çünkü ben bilmeden adetin 3.günü yapıştırıp 3gün çıkarmamıştım...ama sen bilirsin yum günleri de iyi olur belki sıcak dıcak ohh:) inş buay senden umutluyum canım ben

Yaki olayi nedir kizlar nasil yapiliyo ne zaman yapiliyo acitan biseymi bende mi yapsam

Canım bence bugün ve yarın peşpeşe olsun. Dün olmadıysa iyi, bugün silikleştimi testin? Silikleştiyse tam günü bugün bence
Yakınile yaptığım ay hamile kaldım ben yumurtlamamı öne çekti çünkü ben bilmeden adetin 3.günü yapıştırıp 3gün çıkarmamıştım...ama sen bilirsin yum günleri de iyi olur belki sıcak dıcak ohh:) inş buay senden umutluyum canım ben
evet dün akşam olmadı canım bu akşam kesin olmalı testimi öğlende yaptım bak böyle canım ayy bende umutluyum bu ay yaa inşallah inşallah 20160118_142209-1.jpg
20160118_142209-1.jpg

Canım 3-4 gündür girmemiştim. Şimdi okudum. Biraz üzülmüşsün ama sonra iyi haber almışsın. İnşaallahta sağlıkla hayırlısıyla sıkıntısız devam eder.

teşekkürler canım inşallah. Bizimki şimdiden çok yaramaz yerleştiği yer bile enteresanmış :)

Naber kızlar nasılsınız . Bizim burda kar yağıyor çok hoşş :)

Back