• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Adet öncesi belirtiler ile hamileliğimde ki belirtiler arasında bir kaç tane fark vardı. İştah ikisinde de çok açık oluyor. Gaz ve şişkinlik ikisinde de oluyor. Ancak adet öncesi sırt ağrım çok olurken, hamilelikte bel ve kasık ağrım oldu. Uyuklama ve baş ağrısı oldu. Kişiden kişiye göre değişir tabi ama ben 3 gebeliğimde de aynı belirtileri yaşadım. Ama maalesef hepsi düşükle sonuçlandı hala bir bebeğim yok :(

Adet öncesi belirtiler ile hamileliğimde ki belirtiler arasında bir kaç tane fark vardı. İştah ikisinde de çok açık oluyor. Gaz ve şişkinlik ikisinde de oluyor. Ancak adet öncesi sırt ağrım çok olurken, hamilelikte bel ve kasık ağrım oldu. Uyuklama ve baş ağrısı oldu. Kişiden kişiye göre değişir tabi ama ben 3 gebeliğimde de aynı belirtileri yaşadım. Ama maalesef hepsi düşükle sonuçlandı hala bir bebeğim yok :KK43:
Geçmiş olsun cnm sorun ne genetik bakıldı mı

Canim yok yok sen takilma ilk ay diye. Benimki dedigim gibi oldu. Secde pozizyonunda bende akar diye dusunmustum ama inanki akmiyor. 1-2 dk bekle fazla degil.sonra secde pozisyonumda kal yanagini yan cevirip koy yataga. Allahin izniyle olur. Yataga besleme ile girin, mutlaka, inşallah olacak kisa zamanda.
Anladım canım, bu ay deniycem hepsini.. Çok teşekkür ederim desteğin için:) Allah sana çok hayırlı bir evlat nasip etsin.. Bakalım zaten kaldı 5 ay, sonra aşılama olucam olmazsa
Kızlar iyiki varsınız ya çok destek oldunuz rabbim hepinize gönlünüzden geçeni nasip etsin insallah...
Canımm çok sevindim değerine;) hadi sağlıkla al kucağına;)
Kızlar değerim 53e düşmüş. Geçen salı 593tü. İnş sıfırlanıyor bhcg...
Hadi canım, sevindim değerinin düşmesine. En kısa zamanda sıfırlanır inşallah

Hayirli aksamlar kizlar
Ben bat 8 ocak diye yazmistim ama en son 5 aralikts adet oldum 30 35 gün arasinda oluyorum yani 30. Günüm 3 ocak. Her ay bir ton belirtim oluyordu ama bu ay su ana kdr yani bisey yasamadim bu kdr belirtiden sonra belirtisizlik bir belirtidir belkide :)))

gulit_me gulit_me canim cok sag ol :) bu arada bende bu ay iki gun yumurtlama zamanlarimdi sanirim secde pozisyonunda yattım 10 dk falan hatta eşim baya dalga geçti. Sende dene bence kuzum
Yaa eylemce de öyle hamile kalmış.. Demek gerçekten işe yarıyor. Yani denemeden anlamıycam ama sanki tüm spermler dışarı akar gibi geliyor, ama deniycem tabi ki;) teşekkür ederim tatlım

Yaa eylemce de öyle hamile kalmış.. Demek gerçekten işe yarıyor. Yani denemeden anlamıycam ama sanki tüm spermler dışarı akar gibi geliyor, ama deniycem tabi ki:KK66: teşekkür ederim tatlım

Yok kuzum akmiyor yani akan zaten her turlu pozisyonda akiyor kalan sağlar bizimdir :) bende eylemceden duydum da denedim

Bu secde olayini da yeni ogrendim bu ay hamile degilsem eger uygulayayim bende ins gerek almaz ama 7 ay oldu ..

Yok kuzum akmiyor yani akan zaten her turlu pozisyonda akiyor kalan sağlar bizimdir :) bende eylemceden duydum da denedim
iyi geceler kızlar bizde 2 yıldır bebek istiyoruz bende bu ay bu pozisyonu deneyecektim ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı yukarı diksem bile akıyo şimdiye kadar hiç böyle bişey yaşamamıştm adetim biteli 5 güm oluyo yumurlama zamanımdayım hamilelikte üstüne görme falan olabilirmi bu sabah şeffaf akıntım var dı sol kasığımda bide batma var

Geçmiş olsun cnm sorun ne genetik bakıldı mı

Teşekkür ederim. Genetik bakıldı sorun yok. pıhtılaşma bakıldı onda da sorun yok. Hormon bakıldı sorun yok. Bebeğin düşmesi için hiç bir neden yok. Ama 3 oldu. Artık çok korkuyorum. Tekrar aynı olacak diye korkuyorum. Tüp bebek yaptıralım diyoruz ama ya yine düşerse. Hamile kalıyorum ama tutunmuyor :(

iyi geceler kızlar bizde 2 yıldır bebek istiyoruz bende bu ay bu pozisyonu deneyecektim ama eşim boşaldıktan sonra ayaklarımı yukarı diksem bile akıyo şimdiye kadar hiç böyle bişey yaşamamıştm adetim biteli 5 güm oluyo yumurlama zamanımdayım hamilelikte üstüne görme falan olabilirmi bu sabah şeffaf akıntım var dı sol kasığımda bide batma var

Canim ustune gorme ile adet cok farkli ustune gormus olsan adetinde bir farklilik sezerdin bence. Ama yine de icinin rahat etmesi icin idrar testi yapabilirsin. Spremin akmasi konusunda cok bilgim yok cunku benim her zaman az da olsa akar :) insallah bir an once guzel haberler alirsin sende

Kizlar bugun aksam ilk defa folik asit kullandim biraz mide bulantim oldu ilactan olabilir mi ? Kullanan arkadaslarda boyle bir durum yasandi mi ilk baslarda ??

Cnm benim 19. Gün leke başladı Dr a mesaj attım leke var diye Artış olursa gel dedi ki benim 4-5 gün leke şeklinde geldi artış olmayınca gitmedim Dr a eğer kanama çoksa git cnm ihmal etme ama panik de olma kürtaj sonrası ara kanamalr normal
yok canım iyiyim şimdi bence bu ara kanama çünkü az geldi.

Teşekkür ederim. Genetik bakıldı sorun yok. pıhtılaşma bakıldı onda da sorun yok. Hormon bakıldı sorun yok. Bebeğin düşmesi için hiç bir neden yok. Ama 3 oldu. Artık çok korkuyorum. Tekrar aynı olacak diye korkuyorum. Tüp bebek yaptıralım diyoruz ama ya yine düşerse. Hamile kalıyorum ama tutunmuyor :KK43:
Tüp bebeğe gerek yok çünkü hamile kalabiliyormuşsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bol bol oku cnm sorun yoksa yapacak başka da birşey yok Herşeyin hayırlısı

Tamam canim bide oyle deneyim. Sana bisey sorcam canim sen hamile oldugunu ogrendigin zamanlarda ogrendikten sonra falan agrin var miydi hic kasik sirt bel agrisi falan
Evet canim bir sure olacak o agrilar. Hatta ben birazdan adet olacagim hissini cok yasamistim. 6 haftaya kadar sık oluyor sonra seyreklesiyor. Bebek tutunmaya calisiyor ve rahim genisliyor bebek kendine yer acmaya calisiyor. Korkma normal bunlar. Ama cok siddetli degil agrilar. Ara ara saplanip gecmesi lazim.

Canlarim 2015 te kalsin butun sıkıntılarımız ve 2016 hep mutluluk,saglik,huzur ve minicik mucizeleri getirsin her birimize. Allah'ım anne olmayi bekleyenlere saglikla dogum yapmayi, bebek haberi almayi bekleyenlere mujdeli haber almayi nasip etsin inşallah. :21::21::21:

Back