• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
benımkıde 0.2 cıktı :KK43: adetın 3. gunu gel klomene başlayalım dedı o ne oluyor ılac tedavısı mı ne kadar suruyor pekı bılgın var mı . senınkı ıac tedavısınden sonra mı hamıle kaldın canım çatlama ığnesı olmadan . beslenmeme cok dıkkat edıyorum canım kılo bıle verdım ben 6/7 kılo vrdımmmm.
Canim ben hic kullanmadim. Bilgim yok inanki, klomen yumurta gelistirici. Korkma belkide vesileniz olur, stres yapma sakin,

Tamam kuzum çok sağ ol ya çok tesekkur ederim sen hissetmistin :) benim aslında çok önceden aldığım bir randevum var kadın doğumdan gitsem mi acaba diyorum eşim git diyor ama bilemedim. Ben folic asit bile kullanmiyorum o yüzden gideyim diyorum
Ayy canim folik asite hemen baslaman lazim. Bak burdan yazmistik. Bebek gelisimi icin cok onemli, o zaman doktora git tabiki hemen basla, daha erken ama gitmekte fayda var.

Tamam canım benım senın adına o adar sevındım kı ıns dıger gıttıgınde 2 kat artar sağlıklı alırsın yavrunu kucağına . doktor dedikten sonramı bunu ögrendın belırtın var mıydı canım

Canım çok sağ ol Rabbim tez zamanda herkese nasip eder inşallah gerçi bende hala tamamdır diyemiyorum çünkü erken ogrendim biraz bat geçince ancak inanicam sanırım... Bebeğim sende sakın üzme kendini moral çok çok önemli. Ben geçen adetimde gittim doktora bana yumurta sayın az kalitesi dusuk bir an önce tüp bebek dedi. Bizde şubat için araştırmaya başladık inşallah sağlıkla devam eder de gerek kalmaz tüp bebeğe canım lütfen üzme kendini

Canim ben hic kullanmadim. Bilgim yok inanki, klomen yumurta gelistirici. Korkma belkide vesileniz olur, stres yapma sakin,
Şimdi daha ıyıyımcanım . ya bıde nette yenı okudum . egerkı 1 yada 2 hafta öncesınde vücut taraması ıle ılgılı teste gırdıysenız mr felan bu sonucu cok etkılermış . bunu doktoruuza söyleyın proestrona bakmasın ıptaletsın sonucu etkılıyormuşbnde böyle olduğunu bılmıyordum yenı ögrendım . reıl ıcın gıttıgmde 3. gun söyleyım dımı bunu hatırlatayım doktora

Canım çok sağ ol Rabbim tez zamanda herkese nasip eder inşallah gerçi bende hala tamamdır diyemiyorum çünkü erken ogrendim biraz bat geçince ancak inanicam sanırım... Bebeğim sende sakın üzme kendini moral çok çok önemli. Ben geçen adetimde gittim doktora bana yumurta sayın az kalitesi dusuk bir an önce tüp bebek dedi. Bizde şubat için araştırmaya başladık inşallah sağlıkla devam eder de gerek kalmaz tüp bebeğe canım lütfen üzme kendini
tamam canım benım cok cok sevındım ya kendım hamıle olmuş gıbı ne güzel yuzun guldu . darısı bızlere . belırtılerın var mıydı canım . hangı sklıklar ıle ılışkı oldu canım pekı

Ayy canim folik asite hemen baslaman lazim. Bak burdan yazmistik. Bebek gelisimi icin cok onemli, o zaman doktora git tabiki hemen basla, daha erken ama gitmekte fayda var.

Yarın gidicem inşallah canım evet çok önemli ama doktor vermeyince kaç aydır bende kullanmadim. Ama saf arı sütü ve polen kullanıyorum o da folic asitle aynı vitaminlere sahipmiş sanırım. Başka bir tavsiye var mi canım sen neler yapmistin ilk öğrendiginde

tamam canım benım cok cok sevındım ya kendım hamıle olmuş gıbı ne güzel yuzun guldu . darısı bızlere . belırtılerın var mıydı canım . hangı sklıklar ıle ılışkı oldu canım pekı

Canım aslında iliski takvimi tutmadım ama genellikle iki yada uç günde bir oldu. Benim en belirgin belirtim sağ kasık agrimdi birde sırt ağrısı. Onun dışında varsa da ben farketmedim gerçi daha erken ama

Canım çok sağ ol inşallah Rabbim nasip edecek bol bol dua et

Canım aslında iliski takvimi tutmadım ama genellikle iki yada uç günde bir oldu. Benim en belirgin belirtim sağ kasık agrimdi birde sırt ağrısı. Onun dışında varsa da ben farketmedim gerçi daha erken ama
Ayyy ne güzel ya taze annış ne heyecanlı ne güzel duygurabbım hepımıze yaşatsın ınş . benım bata 8 gun kaldı hayırısı bakalım .

Ayyy ne güzel ya taze annış ne heyecanlı ne güzel duygurabbım hepımıze yaşatsın ınş . benım bata 8 gun kaldı hayırısı bakalım .

Kuzum inşallah sende en yakın zamanda hamis olacaksın lütfen olumlu dusun hep klomenle ucuz hamile kalanlar var belli mi olur :)

Yarın gidicem inşallah canım evet çok önemli ama doktor vermeyince kaç aydır bende kullanmadim. Ama saf arı sütü ve polen kullanıyorum o da folic asitle aynı vitaminlere sahipmiş sanırım. Başka bir tavsiye var mi canım sen neler yapmistin ilk öğrendiginde
Canim artik meyve ve sebzelerini yikarken biraz sirke damlatacaksin ki uzerinde ilac vs kalmasin. Cig ete dokundugunda mutlaka ellerini yikamalisin. Bitki caylarindan uzak duracaksin. Ozellille maydanoz gibi sokturuculerden. Yesil mercimek bol folik asit iceriyor. Artik sut,yogurt,yumurta eksik etme guzelce beslen. Allah yardimcin olsun,

Back