Şu telefonda yapılan hesaplamalar sadece tahmin cnm eğer ovulasyon testi yada ateş takibi yada Dr kontrolünde ovulasyon takibi yapmıyorsan hangi gün olduğundan emin olamazsın bazen geç bazen erken çatlayabilir yumurta ne zaman test yapacaksın merak ettim sonucu açıkcası inşallah hayırlı haberler alırsın sonucu yazOvulasyon hesaplama yapıyorum ama ne kadar dogru ne kadar yanlış bir bilgim yok açıkcası
Bu ay tam 14. Gunde catladi benim, artik 10 gune test yaparim.Şu telefonda yapılan hesaplamalar sadece tahmin cnm eğer ovulasyon testi yada ateş takibi yada Dr kontrolünde ovulasyon takibi yapmıyorsan hangi gün olduğundan emin olamazsın bazen geç bazen erken çatlayabilir yumurta ne zaman test yapacaksın merak ettim sonucu açıkcası inşallah hayırlı haberler alırsın sonucu yaz
Cnm ben bu ay doğru dürüst ateş ölçmedim bu ay da relax olmaya çalıştım artık ne kadar olabildiysemBu ay tam 14. Gunde catladi benim, artik 10 gune test yaparim.
Canım benim saglıkla kucagına alıcagin günüde gör inşallah cinsiyete ne kadar kaldı isim düşündünüz müBöyle bütün gözyaşlarım boğazında düğümlendi gözlerimi kapadı ve derin bir oh çektim çok şükür dedim ve hala etkisindeyim inşallah sende bu duyguyu en kısa zamanda yaşarsın :)
açıkcası o testlerden hiç kullanmadım nasıl kullanılıyor ne zaman yapılıyor bilmiyorum netteki takvime göre bakıyordum benŞu telefonda yapılan hesaplamalar sadece tahmin cnm eğer ovulasyon testi yada ateş takibi yada Dr kontrolünde ovulasyon takibi yapmıyorsan hangi gün olduğundan emin olamazsın bazen geç bazen erken çatlayabilir yumurta ne zaman test yapacaksın merak ettim sonucu açıkcası inşallah hayırlı haberler alırsın sonucu yaz
Dediğim gibi o takvim sadece tahmin yapar ovulasyon Gününü kesin bilemez ben de ovulasyon testi hiç kullanmadım ben ateş takibi ile ovulasyonu yakalamaya çalışıyorum.ama testi kullanan arkadaşlar var kolay zaten içinde kullanma talimatı falan var netten uygun fiyata almak istersen temin edebilirsin sen kullanmak istersen fotoları Çek buraya gönder anlayan arkadaşlar yardımcı olur umarım hamilesindir de gerek duymazsınaçıkcası o testlerden hiç kullanmadım nasıl kullanılıyor ne zaman yapılıyor bilmiyorum netteki takvime göre bakıyordum ben
Amiiiin ne güzel dua ettin hepimiz hayırlısıylan :) Cinsiyet az çok 13. Haftada kendini belli etmeye başlar erkek yada kız demek için 16. Hafta uygunmuş ve 20. Haftada ki ayrıntılı ultrasonla da kesinleşirmiş Kız olursa Esma koyacağız benim en sevdiğim isimdirCanım benim saglıkla kucagına alıcagin günüde gör inşallah cinsiyete ne kadar kaldı isim düşündünüz mü
Cnm sen regl biter bitmez diğer regl a kadar gün aşırı çalışmanı yap zaten spermler çatlak yumurtayı bulacaktır merak etmeKızalar slm nasılsınız . kızlar benım regl yarın bıtıyor akşam calışmalara başlayım dıyorum bu ay zaten cok sakın olacagım herseyı akışına bırakacagım . ateş felan ölçmedim yumurtlamayı catlamayı nasıl yakalyacagım bılmıyorum ku
Bende bu ay ovu testle tespit ettim ama kasiklarimda da hissettim resmen o agriyi ve huzursuzlugu. Bi de canim malum mu oluyor bilmiyorum ama Hamilelik ilk dusundugumde hep tatil hesabi yaptim devletten, ceza olarak bu ay hamile kalacakmisim gibi hissediyorum. Cunku bu ay olursa hicbi tatile denk gelmiyor :)) bu arada 2 gundur devam eden kasik batmalari ve agrilari var bende. Bu ay resmen bacaklari havada salladim bi etkisi olur mu bilmem.. Ben de ates olcmuyorum bu ay.Cnm ben bu ay doğru dürüst ateş ölçmedim bu ay da relax olmaya çalıştım artık ne kadar olabildiysem2 gündür ateş Sınırda çatlamış da olabilir çatlamamış da bana kalırsa regl9 da Çatladı kasıklarda Bayağı bir gerginlik yaşadım.tarın memlekete yolcuyum dedim bu ay biraz erken çatlasa iyi olur kürlere biraz ağırlık verdim ama bu kadar da erken beklemiyordum bugün regl11 eğer 9 da çatladıysa tek bir şansım var Hayırlısı inşallah ben de beklemedeyim artık
Öğretmenler o tatil Hesabını hep yaparlar:))) Hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun cnm bu ay rekat ayımız bakalım sonuç ne çıkacak belirtilere çok takılma cnm ya kendini dinlememeye çalış.sallamak işe yaramıştır umarımBende bu ay ovu testle tespit ettim ama kasiklarimda da hissettim resmen o agriyi ve huzursuzlugu. Bi de canim malum mu oluyor bilmiyorum ama Hamilelik ilk dusundugumde hep tatil hesabi yaptim devletten, ceza olarak bu ay hamile kalacakmisim gibi hissediyorum. Cunku bu ay olursa hicbi tatile denk gelmiyor :)) bu arada 2 gundur devam eden kasik batmalari ve agrilari var bende. Bu ay resmen bacaklari havada salladim bi etkisi olur mu bilmem.. Ben de ates olcmuyorum bu ay.
İnş canım benım yarın gece başlayım diyorum . 1 gün dolu bır gün boş ilişki olsa dogru gunu bulur inş dımı canım ya .Cnm sen regl biter bitmez diğer regl a kadar gün aşırı çalışmanı yap zaten spermler çatlak yumurtayı bulacaktır merak etme
Cnm sen hesap kitap yapma bir gün dolu bir gün boş Rabbim isterse sperm yolunu bulur hiç merak etmeİnş canım benım yarın gece başlayım diyorum . 1 gün dolu bır gün boş ilişki olsa dogru gunu bulur inş dımı canım ya .
- Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 25 Ağustos 2015 - 04 Eylül 2015 günleri arasında
- Tahmini Yumurtlama Tarihi: 30 Ağustos 2015, Pazar
- Sonraki Adet Tarihi: 13 Eylül 2015, Pazar
- Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 15 Mayıs 2016, Pazar (Bebeklerin yalnızca %5`i zamanında doğar.)
- Doğuma Kalan Gün Sayısı: Doğuma 274 gün kaldı.
- Bebek Tam Zamanında Doğarsa Burcu: Boğa hesapladım böyle cıkıyor canım ben 34\35 gunde regl oluyorum
bende öle yapacagım zaten ama su ayın 25 ı ve 30 una dıkkat edeyım dıyorum . o gune kadar yıne 1 gun dolu 1 gun boş olsunn dıyorum 30 unda ve ertsı gun olsun ve regl gunune kadar yıne 1 gun dolu 1 gun boş devam edeyım dıyorum sence böyle nasıl bu yol :)Cnm sen hesap kitap yapma bir gün dolu bir gün boş Rabbim isterse sperm yolunu bulur hiç merak etme
Cnm kafana göre takıl ama bebek için birliktelik yaşama zevkine yap hadi kolay gelsin:)bende öle yapacagım zaten ama su ayın 25 ı ve 30 una dıkkat edeyım dıyorum . o gune kadar yıne 1 gun dolu 1 gun boş olsunn dıyorum 30 unda ve ertsı gun olsun ve regl gunune kadar yıne 1 gun dolu 1 gun boş devam edeyım dıyorum sence böyle nasıl bu yol :)
Sagol canım yok zaten jafamdan onu cıkarttım :)Cnm kafana göre takıl ama bebek için birliktelik yaşama zevkine yap hadi kolay gelsin:)
Sagol canım yok zaten jafamdan onu cıkarttım :)
Bence hic de cikarmis degilsin, tamamen hesap kitaptasin kiz:)
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ateş takibi nasıl oluyor pekiDediğim gibi o takvim sadece tahmin yapar ovulasyon Gününü kesin bilemez ben de ovulasyon testi hiç kullanmadım ben ateş takibi ile ovulasyonu yakalamaya çalışıyorum.ama testi kullanan arkadaşlar var kolay zaten içinde kullanma talimatı falan var netten uygun fiyata almak istersen temin edebilirsin sen kullanmak istersen fotoları Çek buraya gönder anlayan arkadaşlar yardımcı olur umarım hamilesindir de gerek duymazsın
Anlatayım da belki de bunlara hiç ihtiyacın yok git bir test yap belki de hamilesinInşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ateş takibi nasıl oluyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?