- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
Ohh canım yaa hakkaten daha baya var nası beklicez bilemiyorum :) Bende kız olursa ada veya derin istiyorum erkeğe henüz karar vermedim bakalımAmiiiin ne güzel dua ettin hepimiz hayırlısıylan :) Cinsiyet az çok 13. Haftada kendini belli etmeye başlar erkek yada kız demek için 16. Hafta uygunmuş ve 20. Haftada ki ayrıntılı ultrasonla da kesinleşirmiş Kız olursa Esma koyacağız benim en sevdiğim isimdirErkek olursa da Emre :) herkes erkek diyo ama bakalım çok peynir ve tuzlu tüketiyorum tatlıdan soğudum erkek diyolar bakalım :)) bide şey duydum erkek se bebek daha çabuk cinsiyetini gösterirmış :) Daha 7+5 haftalığım 8 kabul edersek kesin birşey söylemek için daha 8 haftamz var :)
Peki içine hiç birşey Doğuyor mu hislerin ne durum da pembe mi hissediyorsun yoksa mavi mi :)Ohh canım yaa hakkaten daha baya var nası beklicez bilemiyorum :) Bende kız olursa ada veya derin istiyorum erkeğe henüz karar vermedim bakalım
Önce sağlıklı ve hayırlısını diliyorum tabi allahın takdiri ama içimden geçen erkek :)Peki içine hiç birşey Doğuyor mu hislerin ne durum da pembe mi hissediyorsun yoksa mavi mi :)
Bana da herkes erkek olcak diyip duruyo hamile olduğumu öğrenmeden öncede Rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm Ama sanki ben pembe hissediyorum kız olcakmış gibi geliyor :)Önce sağlıklı ve hayırlısını diliyorum tabi allahın takdiri ama içimden geçen erkek :)
yine her ay oldugu gibi hüsranla bitti dün geceye dogru kahverengi şeklinde gelmeye başladı bu ayda yok yok yokAnlatayım da belki de bunlara hiç ihtiyacın yok git bir test yap belki de hamilesin
Ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonu yakalamak için regl1 den başlayarak hergün uyanır uyanmaz en az üç saat uyku ile yataktan kalkmadan dijital derece ile dil Altından hergün aynı saatte Ölçüm yapıp not alıyor ve bir grafik oluşturuyorsun.regl dan itibaren düşük seyreden ateş ovulasyon dan bir gün sonra yaklaşık 0,5 dereceye kadar yükseliyor ve diğer regl a kadar yüksek seyirde devam eder.regl ile beraber tekrar ateş düşüşe geçer.
Bu arada hemen ateşini ölçmeye kalkabilirsin ama şunu ekleyeyim tek bir ölçümle tüm bir ayın yorumunu yapmak imkansızdır .regl1 den itibaren düzenli Ölçüm yapmaşısın ateş her kadın da hatta her ay değişik seyirde seyredebilir
Hadi cnm ya bu adet gecikmeleri insanı çok ümitlendiriyor hayırlısıYa
yine her ay oldugu gibi hüsranla bitti dün geceye dogru kahverengi şeklinde gelmeye başladı bu ayda yok yok yok
Göya vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuşHadi cnm ya bu adet gecikmeleri insanı çok ümitlendiriyor hayırlısı
Senin bat ne zamanGöya vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuşAllah bilir artık. İnşaalllah hayırlısıyla bize de nasip eder
02/09Senin bat ne zaman
Cnm daha varmış ya benim de 30 Ağustos belirtilere daha var ya bekleyelim bakalım
cnm fotoları gönder bakalımKızlar merhaba
ovülasyon testiyle çift çizgiyi 10 Ağustos'ta gördüm. En son 9 Ağustos'ta ilişki oldu zaten sonrada eşim şehir dışına çıktı. Aslında çift çizgiyi gördükten sonraki günleri değerlendiremedim diye umutlanmıyordum ta ki düne kadar. Dünden beri sol kasığımda gelip giden bir ağrım var. Inş hamileyimdir diye umutlanmaya başladım bende.bat 25 Ağustos benide listeye ekleyebilir misiniz
kız sen ne yaptın testin içini mi çıkarttın ne birşey anlamadım gebelik testi niye yaptın daha bata varVeson bana garip bi seyler oluyor kiz :)
Ve gebelik testinde 2. Çizgi var mı bana mı öyle geldi dpo kaçtasınVeson bana garip bi seyler oluyor kiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?